Cinsel Yaşam Anal seks yapmaya neden bu kadar karşısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 sorum kızlara.. Anal seks yapmaya neden bu kadar karşısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sana hava hoş tabi oh her bulduğunuz deliğe sokun! Abaza pislikler. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben evliyim sözüne dikkat et Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkekler strapona neden karşı?Nefret ediyorum ama hep yapıyorum. Hiçbir erkek için değmez aslında. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kocan bile olsa mı bu kişi çocuğunun babası Yorumla sercom3434 +1 yıl Karşı değilim ama bunu karşı cinse bahsetmesi çok riskli gay sanıyorlar.. ama alakası yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocama şakasına strapon dediğimde beti benzi attı. Yorumla sercom3434 +1 yıl Umarım senin gibi bir tane daha bana denk gelir "d Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben haram olan her şeye karşıyım inancım daha kuvvetli 2 4 Yorumla Soran +1 yıl eşin sana yapamaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asla Yorumla Soran +1 yıl Ön Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haram olan dedim ya Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acı biber yesin sonra yap bakalım zevki görürsün 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl gtüne aynı boyutta bişeyi sok bakalım nedenmiş anlarsın. baban annenin gtünü beceriyor mudur bir d eböyle düşün 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanki çok kötü bir şey.. doğru yapıldığında senin için bile zevk silsilesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gtünden uydurma. önce kendi gtüne sok ondan sonra gel konuş. Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tabular tabular 0 0 Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl iyi bişeyse sen versene milete g. tünü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çünkü bana göre tiksindirici ve iğrenç 1 7 Yorumla Soran +1 yıl yapılırsa erkek yeniden doğuyor biliyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl umrumda değil ben yapmam asla o kadar cinsellikte sınırlarım var ve partnerim bana bu konuda saygı duymalı Yorumla Soran +1 yıl belki bir gün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır asla ben bu konuda kararlıyım Yorumla Soran +1 yıl Ama kocan bu kişi yıllarca aynı yastığı paylaştığın ben evliyim karımdan istedim burnumdan getirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işte saygı duymanız lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sırf kocam diye istemediğim şeyi yapmak zorunda değilim o da değil bu arada birbirimize karşılıklı saygı duymamız gerek Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Biz size yapalım 1 4 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Helal olsun tam aradığım yorum 😀 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl https://youtu.be/HydXqAp9Pe0 Yorumla Zulukune +1 yıl Alnından öpülesi kadınsın vallahi😀😀 Yorumla Soran +1 yıl ben sana yapsam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çünkü bokli orası 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkeğe nasıl bir zevk veriyor sen biliyo musun Yorumla
marcelostein Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. çünkü acıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana hava hoş tabi oh her bulduğunuz deliğe sokun! Abaza pislikler.
Ben evliyim sözüne dikkat et
Erkekler strapona neden karşı?
Nefret ediyorum ama hep yapıyorum. Hiçbir erkek için değmez aslında.
Kocan bile olsa mı bu kişi çocuğunun babası
Karşı değilim ama bunu karşı cinse bahsetmesi çok riskli gay sanıyorlar.. ama alakası yok
Kocama şakasına strapon dediğimde beti benzi attı.
Umarım senin gibi bir tane daha bana denk gelir "d
Ben haram olan her şeye karşıyım inancım daha kuvvetli
eşin sana yapamaz mı
Asla
Ön
haram olan dedim ya
Acı biber yesin sonra yap bakalım zevki görürsün 🤣🤣
gtüne aynı boyutta bişeyi sok bakalım nedenmiş anlarsın. baban annenin gtünü beceriyor mudur bir d eböyle düşün
Sanki çok kötü bir şey.. doğru yapıldığında senin için bile zevk silsilesi
gtünden uydurma. önce kendi gtüne sok ondan sonra gel konuş.
Tabular tabular
iyi bişeyse sen versene milete g. tünü
çünkü bana göre tiksindirici ve iğrenç
yapılırsa erkek yeniden doğuyor biliyor musun
umrumda değil
ben yapmam asla o kadar cinsellikte sınırlarım var ve partnerim bana bu konuda saygı duymalı
belki bir gün
hayır asla ben bu konuda kararlıyım
Ama kocan bu kişi yıllarca aynı yastığı paylaştığın ben evliyim karımdan istedim burnumdan getirdi
işte saygı duymanız lazım
sırf kocam diye istemediğim şeyi yapmak zorunda değilim o da değil bu arada birbirimize karşılıklı saygı duymamız gerek
Biz size yapalım
Helal olsun tam aradığım yorum 😀
https://youtu.be/HydXqAp9Pe0
Alnından öpülesi kadınsın vallahi😀😀
ben sana yapsam
Çünkü bokli orası
Erkeğe nasıl bir zevk veriyor sen biliyo musun
çünkü acıyor