4 yıllık bir evliliğim. Tartışmalar ile geçen. Aldatılip affettigim bir evlilik. Ve iki haftadır İş yerime gelip giden Bekar bir adamla birlikteyim. İki haftadır sadece konusuyoruz bir yakınlaşma vs olmadı. Bosanmak istediğim zamanlar tanıştık. Yine eşimle ayrilmaya karar verdigimiz bu haftalar da bir sans verdim ona tanımak için. Yarın da buluşacağız. Ve açık açık bana seninle birlikte olmak istiyorum dedi. Ben de onunla olmak istiyorum ama kendime yakıştıramıyorum. Ayrıca bana Boşanmam gerektiğini ve artık mutlu olmami söylüyor. Kendisi de Bu konuda yardımcı olacak işinden dolayı. Ya ben bununla birlikte olup evliliğimi bitireceğim ya da konuşmayı bitirip bu evliliğe devam edeceğim. Şunu söyleyim Evlilikte çok yara aldım. bu benim için bir dönüm noktası olacak. Siz ve onunla birlikte olmalı mıyım? Ya da evliliğe devam etmeli miyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle evliiğiniz konusunu ele alalım. Eğer çocuk sahibi iseniz ve daha önceden ihaneti affettiyseniz, muhtemelen yeniden ihanete uğradınız ve iş ayrılığa geldi. Kendi kendinize çalışıp kendi paranızı kazanıyorsunuz o yüzden de ayrılmanız daha çok lehinize olacaktır. O kişiye gelirsek kendisinin kesinlikle sizin duygusal boşluğunuzdan yararlanmaya çalıştığınız seziyorum. Şu an kalbiniz kırık ve yıkılmak üzere olan bir evliliğiniz var. Şu an sizinle birlikte olma isteği yerine size destek olmasını daha uygun görüyorum. Onun derdine düşmek yerine sizin hissettikleri iz ve duygularınız ile ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir anda iş kasap et derdinde koyun can derdinde ye dönmüş. O yüzden de o kişiyle mesafenizi koruyun bence. Öncelikle evliliğinizde ne yapmanız gerektiğine o kişi olmadan karar vermeniz gerekli. Evliliğiniz bitene kadar bu süreç sonlandığında bu kişi sizin yanınızda olarak beklerse doğru kişidir demektir. Tabiki bunlar benim şahsi düşüncelerim yine son kararı verecek olan sizsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşinin nikahı altında başka birine şans vererek kötülediğin eşinle aynı seviyeye düşmüş oldun. Sakın bana ''hak etti'' diye bir cümle kurma. Çünkü kendine saygsı olan bir kadın ihanete ihanetle karşılık vermez. Başka birine gerçekten sevmeye başlasa dahi boşanmayı bekler. Senin yaptığın çok büyük hata. Ayrıca evli olduğunu bildiği halde seninle sevgili olmak isteyen biri de iyi niyetli değildir. Belli ki seninle farklı heyecanlar yaşamak için birlikte olmak istiyor. Yoksa bekar bir adamın evli bir kadın ile neden gönül ilişkisi olsun değil mi? Böyle durumlarda duygulardan ziyade mantık ile karar verilmeli diye düşünüyorum. Bence yeni bir gönül ilişkisine başlamak için doğru bir zamanda değilsin. Bu şartlar altında yaşacağın ilişkiden hayır göremezsin. Evli olduğun sürece karşına çıkan, çıkacak erkeklerde seni kullanmaya çalışacaktır. Nasıl olsa eşini aldatarak kalitesiz bir kadın olduğunu göstermiş oldu. Çünkü ben bunu kullanıp atayım tarzında bir zihniyet sahip olabiliyorlar.
00 Yorumla
Aldatma. Ayrıl eşinden. şu an aldatıldığın için maddi manevi tazminat hakkın var. Ama aldatırsan sen de haksız konuma düşeceksin. şu an tüm çakallar için kolay av konumundasın. Yeni tanıştığın kişinin sana olan duygularını yanlış yorumlayabilirsin. Seninle birlikte olup kendi hayatına bakabilir. Ama aldatırsan seninle evlenmeyeceğini bil. Çünkü kocasını aldatan bi kadın olacaksın bu bekar arkadaşın gözünde. Destek istemeni anlıyorum ama git iyi bi avukat bul o sana tüm desteği sağlar. Yasal olarak haklarını kaybetmezsin aksine kazançlı olursun.
112 Yorumla- +1 yıl
Kafaya koyduysa yapar burada sormasi saçmalık istediğin kadar bahset o gider yapar ok yaydan çıkmış belli ki kaşınıyor
- +1 yıl
@Kaansoruyor1 orasını bilemem ben görüşümü söyledim
Soran+1 yılKendi zaten avukat.🙄Ve bugün buluştuk cinsellik olmadı. sadece sarıldı ve ayrılmam gerektiğini söyledi
- +1 yıl
Seni tanımak isterdim
- +1 yıl
Kadında aldatmış zırnık alamaz
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa kadınlarin zaten geçim kaynağı evlenip ayrılıp adamı soymak zaten
- +1 yıl
@Kaansoruyor1 bazı kadınlar öyle
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa helal olsun bunu diyebilorsan
- +1 yıl
@Kaansoruyor1 böyle kadınları bende sevmiyorum tek dertleri para çünkü
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa para uğruna insanlar maalesef her şey yapıyor ama adam gibi seveni bulamiyoruz
- +1 yıl
@Kaansoruyor1 devir değişti insalar arık menfaat peşinde
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa seni tanıyabilir miyim dobra konuşan olman çok iyi baksana başkası olsa senin yerinde hemen isyan eder
u +1 yılMerhaba, ben bu evlilik konularından çok anlamadığımı itiraf etmeliyim yani daha önce hiç evlenmedim ama gördüğüm kadarıyla da burada pek çok arkadaşımla da aynı fikirdeyim. Yani okuyunca bile bana yanlış geldi. Başından sonuna kadar yanlış bir gidişat var ortada. Evlilik böyle bir şey değildir yani başından itibaren düzgün olmalı, binanın temeli sağlam ve kusursuz bir şekilde oluşturulmalı ki sonradan çatlak vermesin. Dolayısıyla onunla birlikte olursanız her an terk edilebilirsiniz yani hislerim bana böyle söylüyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
58Cevap
+1 yılÇok yanlış değil mi?
şu an siz her hataya açık konuma gelmişsiniz bence ve evli olduğunuz halde bunu size teklif eden birisinin amacı nedir hiç düşündünüz mü?
Evliliğiniz tamamen bitme noktasına gelmişse dahi öncelikle bu kişiden kesinlikle uzak durun. Bu karar verin gerçekten ne yapmak istiyorsunuz?
Boşanmak mı?
O zaman bu süreci bi atlatın ve hatta yanınıza yaklaşmasına izin vermeyin.
Ayrılır yeniden başlarsınız hayata işte o zaman görüşme durumunu bi tekrardan gözden geçirirsiniz. Bu şekilde çok yanlış.01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boşandın ve birlikte oldunuz
Seni iyi sevisemiyorsun diye terk etti napacaksin?
Bir örnekti
Yani ilişkini bir ileri kademeye tasidiktan istediğini elde ettikten sonra ipinde olmazsan alacagin zarar daha büyük olacak
Evliliğe devam et etme diyemem çok yara almışsın çoluk çocuk yoktur umarım
Kendini üzdürme gerisi yalan
Sana gerçekten sen olduğun icinmi yoksa seks icinmi değer veriyor iyi ayrımını yap04 Yorumla- +1 yıl
Ama genel anlamda erkekler seks yapabilecekleri ya da sekste onu iy hissettiren kadınları sever bu da aşkı yok ediyor gibi
- +1 yıl
Huzura giden bi yolda cinsellik
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Eğer istemiyorsan onunla bir şeyler yaşamak zorunda değilsin00 Yorumla Ne yazık ki erkeklerin evli ve dul kadınlar için "cinselliğin tadını alınca yapmadan duramaz" diye iğrenç bir düşünceye sahip olup da onları bu yüzden kullanması kadar kötü bir durum yoktur.
Bu adam da ikinci haftada birlikte olalım diyorsa zaten niyetini çoktan belli etmiştir.
Sen önce öz saygını kaybetmeden aldatıldığı ve mutlu olmadığın evliliği bitir. Zaten o adam seni gerçekten seviyorsa yine birlikte olursunuz. Baktın ki cinsellik için seninle görüşüyor sen de istersen olursun. Ama en azından evliliyken, seni kullanacak biri ile olup da onun için ayrılıp haklı olduğun halde haksız duruma düşme.
Umarım fikirlerimi yeterince açık belirtebilmişimdir.00 YorumlaBu kadar cahil olduğunu sanmıyorum. Adam olsa o güzel kardeşim boşanman için aklını çelmeye çalışmaz. İnsan olsa bi yuvanın yıkılmasında vesilede bulunmaz. Silkelen kendine gel. Git eşine yuvana otur hak çemberini aşmadan beklentilerini şartlarını belirle hayatına devam et. Eşin zehir olsa yut böyle birini değil yatağına almak, semerine bile oturtma. Diyelim niyeti ciddi senle ölmüşmü s. kinin keyfine henüz boşanmamış birini yatağa sürüklüyor gerçekten iyi niyetli ölse bile senin aşkından yine yuvanı kurtarman adına en azından iyiye teşfik eder. Şerefsiz arkadaş şeytanın ta kendisiki boşanman konusunda çabalarken sıçıyor yat benimle diye aklına oynarken sıvıyor...
Yapma. Yanarsın. Bu adam 3 gün alır koynuna alır hevesini basar tekmeyi...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 günlük zevkini alır kendi yoluna bakar. Ayrıca sen evli bir kadınsın bu adam seninle asla ciddi düşünmez hem evli bir kadın olarak eşini aldatan bir kadını hiçbir erkek evlenmez. Adam şunu düşünür bugün eşini aldatan kadın yarın başka bir sebeple beni niye aldatmasın. Bu adamın sana asla güveni yok şunu bil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Daha önce eşin seni aldattığı için ben yapmanda hiçbir sakınca görmüyorum. Kısasa kısas iyidir ama bunu yaparken de o adama aşık olma derim ben. Senin evli olduğunu ve cinsellik anlamında sıkıntı çıkarmayacağını bildiğinden bunu açıkça sorabilmiş. Niyetinin sen boşandıktan sonra seninle evlenmek olduğunu sanmıyorum. İntikamını al ama öbürüne de gönlünü kaptırma.
00 Yorumla
+1 yılYara almana bir şey demiyorum evlilikte ama senin de kocanın yaptığından farkın yok bence. Kocasını sevmiyorsan ayrılsaydın sonra ne yaparsan yap. Bu yaptığın kanunen de suç boşanmadan başka bir erkekle olamazsın. Ayrıca sen affettiğin için boşanma davası açsanız eşin kusurlu sayılmaz ama sen üstüne birde zina davasıyla uğraşabilirsin…
00 Yorumla
+1 yılher şey den önce evliliğin ile ilgili kararları tek başına alman ve uygulaman gerekli bu dönemde kendini yanlız hissettiğin için çok yıpranacaksin zaten hata yapmaya duygusal ve ruhsal anlamda hatalara karşı savunmasız olacaksın muhtemelen bu dönemde bir ilişki yaşadığın için ileride çok pişman olacaksın o insan gerçekten sana değer veriyor ise zaten bunu anlayışla karşılayacak bu dönemde sadece sana yardımcı olacak yanında olacaktir arzulariniza gem vurmanız senin için çok önemli... Bu dönemde başkası ile beraber olmak hata olacaktır diye düşünüyorum kısacası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmadığınız bir evliliği, güven, haysiyet, onur ve tutkuyu kaybettiğiniz bir evliliğe hala sahip çıkarak, zalimi yüreklendirmek, ihaneti ödüllendirmek, nefreti körüklemek ne kadar doğru? Aşkı bulmuş ve ona güveniyor, seviyor, aşkı buldu iseniz hiç zaman kaybetmeyin. Birlikte de olun, aşkıda yaşayın, boşanıp, onunla evlenin. Her şeyi bile bile size kalbini açan bir erkeğe surtınızı dönmeyin.
00 Yorumla Bu zihniyette olan biri mutlu olmayı hak etmiyor yani siz her ne olursa olsun aldatmak aldatmaktir sizin eşinizden ne farkınız kalıyor madem aldatıldın boşan herşeyi bitir kendi önüne bakıp yeni hayat kur insanın kendine saygısı olsun kendine saygı göstermezsen kimse sana göstermez ayrıca o kişi seni kullanıp atar bunu net söylüyorum
00 Yorumla
+1 yılİhanet etmek yerine eşinle düzgün bir şekilde konuş, senden boşanmak istemiyosa, kendine çeki düzen vermesini söyle ona, eğer eşin boşanmaya razıysa ve sen tanıştığın insanla mutu olabileceğine inanıyosan, boşandıktan sonra yeni bir evliliğe adım atmanı önerim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. ne desek şimdi olmayacak... eşin aldatmış affetmişsin üstüne hala düzeltmek için bir şey yapmıyorsa cogu seyi hak ediyor...2 haftadır tanıdıgın bir insan emin ol senin seks konusunda da sorunların oldugunu düşünüyor ve seks yapmak istiyor bu konuda da karşı tarafı değerlendir bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl konu zaten onu affedip devam etmekle büyük hatayı yapmışsın. Yeni bir hata eklemek senin için zor olmasa gerek artık... Cevaba gelince bu yeni kişi hayatına hiç girmemis onunla tanışmış olmasaydın ayrilmayi düşünmeyecektin. Çünkü bunu şimdi değil zaten aldatıldığında yapmalıydın...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıl bir eziksin.
Evliliğe devam mi edeyim, bu adamla mi takilayim diyorsun!!!
Evliliğini bitirmenin bu adamla alakası ne? Eğer kötüyse bitirirsin, eğer idare ediyorum evliliğimi korumak istiyorum diyorsan da devam edersin. Sakın ola kimseye güvenip karar alma. Neyi istediğine karar ver. Ona göre hareket et.00 YorumlaHenüz boşanma aşamasında fakat şu an teknik olarak evlisin. Bence ikisini de s*ktiret.. Bu adam mamcı olarak olaya girmiş belli ki. Şimdiki kocanı boşa, başka zaman başka bir erkekle ve seni böylece kabul eden başka biriyle ol...
Bu adam boşanmanın hangi aşamasında olursan ol, vurup geçecek. Ha bir kere de değil, sen vermeye devam ettikçe o da alacak. Hepsi bu00 YorumlaEvli kadınla olmak isteyen biri ileride de isteyecek
Başka erkeklerin etrafında pervane olması kocandan göremediğin alakayı göstermesi kafanı karıştırmasın sahip olunca onunda diğerlerinden farkı kalmayacak erkek elde ettikten sonra aradaki farkı daha iyi görürsün01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir yorumcu teşekkür ederim. Ben de Ne bilim böyle ona sığındım galiba Yanıma geldiğinde yıllarca hissetmediğim duyguları hissediyorum bu da farkında ama açık sözlü. bana direk seninle birlikte olmak istiyorum diyor. Uzun zamandır kimse ile olmadım ve seninle olmak istiyorum diyor. Belki de kanıyorum
+1 yılYani bana kalırsa duygusal boşluğa düşmüşsün evliliğinde yeterli ilgi alaka maddi manevi ne olursa olsun bunun boşluğunu şu an ki adamla kapatıyorsun bana göre şu an ki esinle mutsuzsan iliskiyi bitirmen en doğrusu
32 Yorumla
Soran+1 yılOnu denedim defalarca ama aldattıği halde vazgeçemedim çevrem ne der. Ayrıca 2. evliligim.1. kisa ve kağıt üstünde bir evlilik oldu. 18 yaşında bir hataydi. Yillar sonra bunla evledim ve mutsuzum. Çekiyorum bu yüzden 🥺
- +1 yıl
Sende haklısın hayat bu ne olacağı belli değil ama sen millet ne der diye yaşarsan daha çok üzülürsün mutsuzsan iliskiyi bitirmek en mantıklısı
Kandiriliyorsun ve sende kandiriyorsun. Esinin yaptigi hatayi sende yapiyorsun. Yanlışların icinde bogulmussun. Tek kurtulusun ikisindende vazgecmen. Eger evlenmeden o hatayi yaparsan aşaglik esinden hic bir farkin kalmaz. Hem o bekar erkekte adinin teki azcik krakrer olsa evli bir kadinla iliskiyi dusunmez senin bu kotu gecen evliliginden yararlarnmaz. Kocanda sende sevgilinde zevkleriniz ugruna ahlaki degerlerinizi satanlarsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılson cümlenizin doğru kararı ve cevabı sizde !!!
lakin, bu kişi ile cinsellik yaşarsanız eşinizi aldatmış olursunuz. bu da sizi vicdanen ömrünüz boyunca unutamayacağınız ve pişmanlığını yaşayacağınız bir azaba iter !
kısacası, eşinizden boşanmadan lütfen ama lütfen böyle bir hata yapmayın.
karşınızdaki kişi sizin ruhsal ve duygusal zaafınızdan yararlanmaya çalışan biri bence.00 Yorumla
+1 yılAldatılıp üzüldüğünü yazmışsın ama seninde aldatmaya niyetin var gibi tencere kapak misali sevmiyorsan boşan sonra ne yapmak istiyorsan yap ona kimse bişey diyemez ayrıca evli bir kadına birlikte olma teklifi eden erkekten ne kadar hayır bekliyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanacagimi biliyor
Eşinle saygı tükendiyse uzatmaya gerek yok. Diğer adam senle evlenecekse yatabilirsin. Takılabilirsin. Fakat öyle bir niyet yoksa, adam sana boşan eşin başıma bela olmasın. Ben senle rahat rahat günümü gün edeyim demiş. Kendini kullandırtma
00 Yorumla
+1 yılBoşanmadan başkasıyla olmamalısın. Yoksa eşinden ne farkın kalır? Ayrıca şunu unutma erkeklerin evli ya da boşanmış kadınlarla beraber olmalarının amacı genel olarak aynı. Önce biraz tanı güven kendini kullandırma iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılEvliliğinde eğer mutsuzsan bitirmem senin için daha iyi ilerde daha büyük sorunların olmamaması için ha bu değil ki diğer kişi için evliliğini bitirdiğim ondan da biraz zaman işte eğer gerçekten sevmişse seni bekler seni ve daha çok tanımaya çalış herkes beklenildiği gibi çıkmıyor
10 YorumlaEvliliğinize devam edip etmemeniz sizin kararınız. evliliğinizde aldığınız yaraları belki tahmin bile edemeyiz. Başka bir erkekle tanışıklılığınız bu kadar kısa süre içerisinde kesin bir sonuca ulaşmamalı. Boşansanızda yeni bireyi tanımanız için daha uzun zaman harcamanızın gerektiğini düşünüyorum. Bu süre zarfında kendinizede biraz vakit ayırabilir ve emin adımlarla hareket edebilirsiniz. Sizde biliyorsunuzdur ki kalbinizle değil aklınız ve mantığınızla hareket etmek en doğru karar olacaktır.
00 YorumlaEğer 2. Bir seçenek gözüne ilişmisse zaten ilkinden çoktan vazgeçtiğin içindir. Fakat burada kararını krndin vermelisin. Yorumlar etkilemesin. Geleceği kimse bilemez.
00 YorumlaKardeşim bence yapma ki eğer evliliğinde mutsuzsan boşan ki evli olmasan bile birlikte olma 2 hafta önce tanıştığn birine ne kadar güveniyorsun da kendini ona emanet ediyorsun bak yanlış anlama beni kızmıyorum sana hepimizin duyguları var bazen engel olamadığımız durumlarda olabilit ama otur bir mantıklı düşün 2 hafta önce tanıştığn bitiyor birlikte olabilecek kadar tanıdın mı genede sen bilirsin hayat senin hayatın
00 Yorumla
+1 yılKarar vermeden bir kere birlikte olma. Duygu durumun çok karışık, bu seni pişman edebilir. Evlisin önce boşan. Yok boşanmayacaksan zaten ilişkiyi bitirmen gerekiyor.
00 YorumlaBence boş ver bi şans ver eğer bekara gidersen bir daha düzen almayabilir ailesi vs kabul eder etmez seni gerek yok düzen bozma ama bekara da ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılEvliyken yapılan her aldatma insanın kendisine olan saygısızlığını gösterir. Bunu yapmayın işte. Olmuyorsa boşanırsın reis. Dini ve resmi nikahın bir adamla varken başkasıyla olamazsın
00 Yorumla
+1 yılÖnce evliliğin ile ilgili kararını netleştir. Boşanmak istiyorsan boşan. Diğer yasak ilişkin 3. 4. Planda kalsın şu aşamada. Eğer biri öğrenir de kocanın kulağına giderse sorun olur
00 Yorumla
+1 yılE tabi bu acidan bakarsan sonucta bekar birisi onu acik biri sense evlisin yani arkadasin seninle olmak ister isini gorunceye kadar sonuc sen yine tek kalirsin ama yine iyi dusun bence matikli hareket et sonucta evlilik var soz konusu bekar birisi icin hava hos bugun sen yarin baskasi var mantikken iyi dusun han dersin ben hirsimi almak istiyorum dersen senin bilecegin is
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliyken yapman nasıl bi ahlak? Bişey söyleyeyim mi? Aldatılmayı bile haketmişsin bence bi tamam istiyorsanız bile hayatında bi insan varken yapamazsın yani o yaptı affettim diyorsun affetmeseydin o halde? Yani kendi vicdanını böyle rahatlatmaya çalışma ne küstahsınız ya
20 Yorumla
+1 yılevliliği bitir zira aldatılmışsın anladığım kadarıyla ama sakın sen onun yanlışına ortakolup da aldatma, boşanman en doğrusu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Önce evliliğinizi kurtarmayı dene. Terapiste gidin destek alın. Keşke yapsaydık deneseydik dememeniz için. Baktınız ki olmuyor o zaman da ayrılın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte bir yere kadar iki tarafta bıkıp ayrılırsınız bir bilemedin iki ay sonra buraya başka bir konu açarsınız.
00 Yorumla Aldatildiysan boşan çünkü bu sürekli olmuş ve yeni bir ilişkiye onun sonrasind basla. Kimse aldatilmayi haketmiyor ne olursa olsun. Ve buluşmaya gelince aman derim kocan sana zina davası acabilir sıkıntı olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk var mı bilmiyorum. Çocuk varsa yarın bir gün yargılar seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanmak istiyor açık açık sçylemiş. Böyle insanlar senin gibi yaralı veya eşiyle arası iyi olmayan bayanları tercih eder kolay lokma görür. Lütfen kanma kendini kullandırma göz göre göre
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer daha önce deneyidseniz olmuyorsa çocuk yoksa hiç uzatmayın derim
Cocuk varsa onu düşünüp uzman yardımı alın ve son kararı çok iyi düşünün00 Yorumla Bence 1 kez beraber ol eğer baktın zevk vermiyor kocanla beraber devam et yoluna
00 Yorumla
+1 yılEvlikikte bunca sorun yasayip aldatilip geri donmeyi düşünmek harbiden nasıl bir kafa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Bence önce boşan birliktelikte yaşama adam belki seni kullanmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılBu adamında seni yıpratmayacagi ne malum ilk günler herkes iyidir
00 YorumlaMutsuz bir evliliği sürdürmek saçma o yüzden boşanmak senin hayrına.
00 Yorumla
+1 yılBir adam için bu kararı alma
Kendin için Al
Ya o adam da hayırsız çıkarsa00 Yorumla
+1 yılYaranı kardeşim sarar düşüncesinden çık bence koyup geçer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkiminle mutluysan ona devam et ama çocuğun varsa o zaman konular değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece iş yerine 2 haftadır gelip gidiyor ve seninle yatmak istiyor sende onunla yatmak istiyorsun. Sadece 2 hafta. bir şey diyimmi aldatılmayı haketmişsin
00 Yorumla
+1 yılHiç kimse iyi degildir yagmurdan kacıyorum diye doluya tutulma ilk baslarda herkes iyidir sonunu dusunmelisin bence o dah kotu olucaktır belki bilemezsn bi erkek için bosanmamalısın kendın için bosanmalısın bosandıktan snra ne yaparsan yap bence
11 Yorumla- +1 yıl
Ki sana birlikte olmayı teklif ettiyse zaten iyi birisi olmadıgını gostermis bence
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. çocuk yoksa ayrıl lakin şöle bişi war adam senin bu durumundan faydalanmak istiyoda olabilir bunada dikkat et
00 Yorumla
+1 yılEvliliğini bitirdikten sonra istediğini yapabilirsin ancak mutsuz bir evliliğin olsa bile sonuçta evlisin biraz kendine ve hayatındaki eşine saygın olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kocandan bi farkın yok.. evlisin ve bir adamla yatmayı düşünüyosun.. ayrıca bu adamla evlilik düşünüyosan unut.. seninle evlenmez
00 Yorumla
+1 yılyorumları okumadım ama. Şunu soylıyım. Bosanmanı ıstıyor , çünkü senı daha rahat düt için. Hatta senınle evlenır ayağımada gıder ozamana kadar senden alacağı zevkı alır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun amacı sadece seni kullanmak, bir hatadan diğer hatanın kucağına mı atlayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız boşandıktan sonra evlenmen için 4 ay 10 gün geçmesi gerekiyor bunu biliyor musun?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen neden yorumuma gelip boş yapıyorsun? Aldatıldı ise ayrılıp ayrılmamak onun kararı. Ayrılırsa hemen evlenemez belki bilmiyor bunu okur ve öğrenir.
Cevap sahibi+1 yılAldatsın o da karakterini belli etsin o zaman evet boşandıktan sonra da yapamaz yorumuma gelip damlayan sensin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHa yani bedenini kullanduracaksin bekar birisine ustelik evli olduğun halde boşansan bile senden hevesini alip gidecek birisine ne diye bu kadar ilgi duyarsın
00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan bi evliliğe devam edip napcaksın ki boşan ve hayatına bak niye zorluyosun? bir kere aldatan bin kere aldatır bunu da unutma.
10 Yorumla
+1 yılEvet, olmalısın: ÖNCE boşanıp SONRA onunla olmalısın.
00 YorumlaEn mantıklısı 2 sinede bas tekmeyi boşan sonra sı nasıl ne abla
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026