3 saatliğine mesajlarımı açayım bakalım ne olacak dedim. Tam 91 mesaj gelmiş ve hepsi erkek. Direk n. de atan bile var. Bu tür erkekler ne yapmaya çalışıyorsunuz siz? Akıllanmayı düşünmüyor musunuz? (Sözüm sadece abazalara yanlış anlaşılmasın)
Hiç kız kardeşleri, ablaları, kuzenleri yok galiba. Onlar sanki telefon uygulama kullanamaz hiç. Onlara da yapılsa demekki rahat olacaklar, erkek denmez onlara, gay ruhlu acizler. Spam yapar gibi sürekli önüne gelenlere mesaj atanları da bence site ayıklasa iyi olurdu, belki kadın da biriyle normal mesajlaşmak isteyecek gelen kutusu bu kadar saldırı altındayken nasıl kullanacak çok saçma.
@sinan_ka-gisiz_ beni bile kıza benzetip yazanlar var 🤦 kategori seçiyorlar kim varsa yazıyorlar. Ayrıca arkadaş cinsel kategoride paylaşım yaptı diye kimseye müstehcen şeyler atma hakkı doğmuyor. Gud eveningggg :3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hepsi aciz acınası ve bir o kadar da idam edilesi insanlar. Devletin yerinde olsam idam cezasını yeniden çıkartır ve bunları darağacına asardım.
Ne yapsınlar sevilmeyince bu yola düşüyorlar bide özentilik tabi ortamda konu açılınca alfa olma isteği
Ben şimdi o bazı kızlar poposu neden bu kadar kalkıyo anladım ama senin için değil bu sözüm diğer kızara
Oha yaa derlerdide inanmazdım. Valla utandım yapmadığım halde
"Direk n. de atan bile var" derken ne demek istediğini anlamadım.
Hiç bir mesaj geçmişimiz olmayan bir erkek direk nude atmış
nude nedir
Çıplak fotoğraf
Hiç kız kardeşleri, ablaları, kuzenleri yok galiba. Onlar sanki telefon uygulama kullanamaz hiç. Onlara da yapılsa demekki rahat olacaklar, erkek denmez onlara, gay ruhlu acizler.
Spam yapar gibi sürekli önüne gelenlere mesaj atanları da bence site ayıklasa iyi olurdu, belki kadın da biriyle normal mesajlaşmak isteyecek gelen kutusu bu kadar saldırı altındayken nasıl kullanacak çok saçma.
Sende cinsel soruya görüş yaparsan gelir o kadar mesaj
Hayır yapmadım. Ayrıca yapsam bile ne fark eder? Bir arkadaş sorusunu sormuş görüş istemiş paylaşalım. Bize nude atması mı gerekiyor?
Alakası yok abaza erlekler cinsel soruya cevap veren kızlara yazıyor genelde
@sinan_ka-gisiz_ beni bile kıza benzetip yazanlar var 🤦 kategori seçiyorlar kim varsa yazıyorlar.
Ayrıca arkadaş cinsel kategoride paylaşım yaptı diye kimseye müstehcen şeyler atma hakkı doğmuyor. Gud eveningggg :3
@GhostlyKisses profildeki sen misin
Evet.
@GhostlyKisses ona bakarsan benim de saçım uzun geçen gün sanayide dolaşırken oto elektrik çi Ali abi beni kız sandı bu kimin kızı la dedi
Adam saç uzatıyorum diye kız sandı
burada en abaza ben görünüyorum fakat hiç bu şekilde bir eylemim olmadı
3 sootloğono mosojloromo kardeşim bokolom no olocok dodom
Abazalardan kimse ile muhabbet edemiyoruz ki kaçıyorlar hep ama sizde haklısınız 😌
Olur böyle şeyler yıkım ekibi denk gelmiş şans.
Bak bakalım bende mesaj atmış mıyım
Titrettin beni titrettin sarılı 😂😂😂😂 vay be ne güzel filmdi
. d aralarında ben yokum bilin istedim
İnsan kendi cinsinden utanıyor
Ben yokum
Tüm KS üyelerine duyrulur
250 grama tapmak bitince
Valla ben 1-2 yıldır kimseye yazmıyorum
Hepsine tek tek cevap vermelisin
Benim mesajlar açık ama yazmıyorlar 😅😅
Yoo ben yazmdım sen bakmadın jcnr
ayarlar