Yaklasik bir yillik bir iliskim var geceleri konuyu cinsellige kaydiriyor anlayacagiz tabirde sexting mevzusuna getiriyor bazen rahatsiz oluyorum ama hayir dersem gider diye korkuyorum fakat sexting konusmak istediginde bana surekli konusrken sevgi sozcukleri soyle askim bebegim bitanem kelimelerini kullan sadece dedigide oluyor cinsellik mevzusu kafama takildi sizce beni kullaniyor mu yoksa seven erkekde boyle sextng tarzi seyler istermi nolur yardimci olun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1 yillik iliskide seni istemesi normal. Yapmak istemeyipte gider diye korktugun icin yapiyosan yanlis yapiyosun. Hayir dedin diye gidecekse zaten sevmiyordur, seven bu durumda gitmez. Ama sende zevk aliyosan korkma tadini cikar. Her istediginde yapmazsin kontrol sende olur. Daha cok baglanir o zaman sana.
yaşın kaç ? 1 yıl gecmiş hala sevdiginden emin mi degilsin
Kadinlara sorsam sevmez adam nasil gidercek ihtiyacini diye soran yok ama
Bence istemiyosan kesin tavrını koy ve gece konuşmamaya çalış erkeklerin gece aklı cinsellikte olur ister istemez konu kayar oraya
Bazen 2 3 gecede bir istiyor bazen 1 hafta bilmiyorum ya
İstemiyosan kesin net olmalısın
Kim ne derse desin. seven kesinlikle arzular. ve konuşmak ister cinsellik.
Bu konuda herkes tam tersini dusunuyor
Alakası yok. sana değer verip seviyorsa seni arzulaması normal.
Umarim oyledir
Sence seni sevip de. bu duygularını başkasıyla yaşasa iyimi. sevdiğiyle yaşamak istemesi gayet doğal.
Bana dogal geliyorda son gunlerde seven cinsellik istemez mevzusu cok karsima cikti ister istemez kotu hissetmeye basladim
Seven istemez saçma. seven illakide sevdiğini ister arzular. onu diyenler yanılıyor.
hahaah ne alaka seks yapmak kadar doğal ne olabilir seks yapınca sevmiyor da yapmayınca mı seviyor ya bırakın şu mantığı :D
Yüzyüze görüştüğünüzde nasıl?
Yuzyuzeyken Cinsel anlamda yanasmaya calismadi henuzz
Anladığım kadarıyla gece cinsellik üzerine konuşuyorsunuz zaten, muhtemelen o konuşmaların peşinden yapalım diyecek elbet. senden o anın heyecanıyla söz alacak ve gerçekte girişimde bulunacak :) Aman dikkatli ol.
Neden yapmasın?
Bilmiyorum seven erkek cinsellik istemez algisi cok var
Seni sevsin, sevmediği kızla da cinsellik yaşasın o zaman. Sana daha mantıklı gelir bence.
Bunu istesem zaten ona tamam demezdim
Bir erkeğin sevdiği kızı cinsel olarak istemesi kadar normal bir şey yok. Cinsellik aklınızda fazlasıyla bir tabu. Bu bir istek ve arzudur sadece. Ne sen o istiyor ve gider korkusuyla kabul etmek zorundasın ne de seni buna zorlayabilir.
adamı rahatlatman lazim bu konuda
neden sevmesin ki
Cogu gece cinsellik istemesi tereddute dusuruyor o mutlu olsun diye tamam diyorum ama tamam demem ya onun gozunde beni alcatiyorsa bundanda korkuyorum
Zamanla sıkılacaksın bu konu böyle giderse knka onun da pek duracağını sanmıyorum
Skldm bu konudan zaten
istemediğini söyle direk o zman hoşuna gitmediğini o mutlu olsun diye sevmediğin bir şeyi yapma
Tepkisi ne olur kestiremiyorum soyleyemiyorum
ne yapacak da nudelerini mi ifşa edecek sanki
Hyr korkum o degil onu kaybetmek
sen böyle düşünürsen çok kullanır seni bu konuda istediği gibi
Bende onu merak ediyoeum zaten kullaniliyormuyum bunu soruyorum sizlefe
Kaybetmekden ziyade kusecegini dusunuyorum
sende onunla beraber boşalmıyorsan kullanılıyorsun