bana cinsellik istediğini söyledi ve bende umarım cinsellik yaşayabileceğin birisini bulursun diyip istemediğimi dile getirdim ve o da sevgi da ondan sonra oluşur bunu bilmiyor musun diyince daha da çok yaşadım ve görüldü attım sizce sevme ihtimali olur mu durumlarımı saniyesinde izleyen ilk insan o ve bir kaç gün sonra yazmazsa numarasını silmeyi düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik isteği ve duygusal bağ birbirinden bağımsız şeylerdir. Bir kişi cinsellik isteği taşıdığında, bu onun bir başkasını sevmediği anlamına gelmez. Ancak duygusal ve cinsel ihtiyaçlar farklı insanlar arasında farklılık gösterebilir.
Sizin istemediğinizi ve sınırlarınızı açıkça ifade ettiğinizi belirttiniz, bu son derece önemlidir ve partnerinizin bunu saygıyla karşılaması gerekir. Her iki tarafın da rahat hissetmesi ve sınırlarına saygı gösterilmesi önemlidir. Eğer bir ilişkide sizin isteklerinize veya sınırlarınıza saygı duyulmuyorsa, bu ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi zor olabilir.
Eğer partneriniz sizin duygusal ihtiyaçlarınıza ve sınırlarınıza saygı duymuyorsa ve sizi rahatsız ediyorsa, bu durumu tekrar gözden geçirmeniz önemlidir. Kendinizi rahat ve mutlu hissetmediğiniz bir ilişkide devam etmek sizi mutsuz edebilir. Her iki tarafın da bir ilişkide mutlu olması önemlidir. Eğer partnerinizle iletişim kurduğunuzda sorunlar çözülmüyorsa, ilişkinizin tekrar gözden geçirilmesi gerekebilir.
Bir ilişki, saygı, anlayış ve duygusal bağ gerektirir. Eğer bu unsurlar eksikse, ilişki zor bir hale gelebilir. İlişkinizin geleceği hakkında karar vermek sizin ve partnerinizin arasındaki iletişime, duygusal ihtiyaçlarınıza ve sınırlarınıza bağlıdır. İhtiyaçlarınıza uygun bir ilişki bulmanız önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
çü kü varsa cinsellik ister, gerçi vajinası olanlar bile sokmak değil ama sürtmek istiyorlar kız kıza. yani bu açıdan bakarsan kızı erkeği bir kıza ilgi duyuyorsa cinselliği istiyor...
00 Yorumla
İşin özü "sevgide ondan sonra oluşur bilmiyor musun?" Derken, seni daha çok sevmemi istiyorsan cinsellik yaşayalım diyor. Bak sen çakala. Umarım silmişsindir numarasını.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmez tek amacı cinselliktir çünkü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılöyle birinden asla hayır gelmez. amacı seni yatağa atmak. çakala bak bi de sevgi sonradan oluşur demiş. kendini akıllı sanıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
yazsa bile asla konuşmamalı ve böyle birini hayatına almamalısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanmıyorum sevmediği kadınla ilişki yaşayabilir yeterki zevkimi yaşayayım der
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevmiyordur bence seven insan istemsizce dokunmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSil numarasını başka birini bul o da senle vakit kaybetmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevmek ıcın neden aramak bosuna sevmek karsılıksız olabılır ya sence?
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği kadına o istemedikçe dokunamaz. Bu konuda asla ısrar edemez. Sakın kendini kullandırtma
00 Yorumla
+1 yıldirekt cinsellikten bahsetmesi red flag
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sabah da sormustun😒
00 Yorumlaevet sever istemiyorsa sıkıntı vardır
00 Yorumla
+1 yılNet, sevmez kullanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZikip öyle gidecek 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni cinsellik ile sevmez
00 Yorumla
+1 yılNeden sevmesin illa cinsellik istiyosa sevmiyormu
00 Yorumla
+1 yılSaygı duymalı
00 YorumlaHayır sevmez
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZor..
00 Yorumla
+1 yılHiç aldanma
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri