Cinsel Yaşam Bugün sevişmeye gidiyorum iyi şanslar diler misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 8 saat yol tepicem buna değer mi sizce ve şans diler misiniz? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar arka kapı darmadağın oldu şu an acıdan oturamıyorum öyle söyleyim. Anal seks pişmanlıktır Bugün sevişmeye gidiyorum iyi şanslar diler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Tm da deyer deymesinede erkeyin niye gelmiyorki e kacgun kalacan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O gelemiyoe durumu müsait değil 1 hafta Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Anladim canim neyise onemli olan sonu mytluk olan yere gitmeli E vardinmi simdi İzmir'e Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 8 saat yol yorgunluğundan zaten halin kalmaz zevk alamazsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ertesi gün yaparız Yorumla peraaa16 +1 yıl Nerden nereye gidiyon Yorumla Soran +1 yıl Sivastan Mersin'e Yorumla peraaa16 +1 yıl Çektiğin çileye değer umarım Yorumla
is_ca Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Bnde mersınde unıdeyken sivaslı mantle buluşacaktık hersey hazırdı son gunde korkup iptal etmişti buluşmayı 😏 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Korkakmış Yorumla is_ca +1 yıl Noldu değdi mi gittiğine Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl 2 dakıkalık sperm akması için 10 saat yol cekılırmı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum sevgilimin yanına gidiyorum tek emsele o değil Yorumla
DesSas Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl İnsan s*kiImek için o kadar yol gider mi :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet djjd Yorumla
my_photographer Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl of ya ne kadınlar var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla my_photographer +1 yıl bir erkek için uzun bir yola gitmek Yorumla Soran +1 yıl Geldim gerçekten hem de 2 vesaitle Yorumla my_photographer +1 yıl peki hangi şehirden gittin ve hangi şehire Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Uzakmış daha yakın yokmu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu istiyorum sadece seninsevginden +1 yıl Anladım hani elden keşke bir şey gelse
sessiz06ank Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl umarım değer 🙂 ilk mi olucak onunla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değdi ama acısı büyük 2. Kez Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alet büyükse değer Tabii ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tırtıl gibi ama olsun Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl Allah kolaylık versin yenge Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 8 saatte sevecekmi geylik için 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Yaşam90 +1 yıl Geymisin Yorumla Soran +1 yıl Kadınım a q Yorumla Yaşam90 +1 yıl Hmmm güzel işe yarar sa iyi Yorumla Yaşam90 +1 yıl Gey muhabbeti Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gormedigin biri mi yani 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tanışıyoruz sevgilim Yorumla Hugo-Bey +1 yıl Nssik geçti peki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senmi gidiyorsun ayağına bide? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir bayana yakışmadı Yorumla Soran +1 yıl İmkanı olsa gelir öyle olması gerekiyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyeyim. Mersine gidiyorsun sanırım. Döndüğün zamanda bir konu aç. Anılarını yazarsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynısını ben de yaptım, iki gün çatır çatır... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nereden nereye gidiyorsun? Hemen yapmayın önce biraz uyuyun, sonra da sabaha kadar... Yorumla Soran +1 yıl Sivastan mersine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım güzel geçer ama neden sen gidiyorsun ki, o gelseydi Yorumla Soran +1 yıl Gelemiyor imkanı yon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem fakir hem de sevişmek istiyor, vay be... Fedakar kadınmışsın helal olsun. Gittiğine değecek mi bari, alet büyük mü? Yorumla Soran +1 yıl Fakirlik değil kasıt başka durumlar var Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. umarım yaşayacağın çektiğin eziyete değer :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değdi güzeldi ama acısı var Yorumla Hugo-Bey +1 yıl @soran çok mu sert oldu Yorumla
Hugo-Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Öğrenci misin ki.. cidden bunu merak ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet de ne alaka Yorumla Hugo-Bey +1 yıl Peki nasik geçti.. zevk aldın mi Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. hangi şehir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mersin Yorumla secretman077 +1 yıl nerden gidiyosun Yorumla Soran +1 yıl Sivas Yorumla secretman077 +1 yıl sevişmeyemi sadece Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşlarınız kaaçç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 25 ben 26 o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk mi anal deneyimi Yorumla
nicksizman3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Nereye 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mersine Yorumla nicksizman3535 +1 yıl Nereden Mersin'e Yorumla Soran +1 yıl Sivas Yorumla nicksizman3535 +1 yıl Yolda misin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilin mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şanslı çocukmuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tm da deyer deymesinede erkeyin niye gelmiyorki e kacgun kalacan
O gelemiyoe durumu müsait değil 1 hafta
Anladim canim neyise onemli olan sonu mytluk olan yere gitmeli
E vardinmi simdi İzmir'e
8 saat yol yorgunluğundan zaten halin kalmaz zevk alamazsın
Ertesi gün yaparız
Nerden nereye gidiyon
Sivastan Mersin'e
Çektiğin çileye değer umarım
Bnde mersınde unıdeyken sivaslı mantle buluşacaktık hersey hazırdı son gunde korkup iptal etmişti buluşmayı 😏
Korkakmış
Noldu değdi mi gittiğine
2 dakıkalık sperm akması için 10 saat yol cekılırmı
Seviyorum sevgilimin yanına gidiyorum tek emsele o değil
İnsan s*kiImek için o kadar yol gider mi :D
Evet djjd
of ya ne kadınlar var
Neden ki
bir erkek için uzun bir yola gitmek
Geldim gerçekten hem de 2 vesaitle
peki hangi şehirden gittin ve hangi şehire
Uzakmış daha yakın yokmu
Ben onu istiyorum sadece
Anladım hani elden keşke bir şey gelse
umarım değer 🙂 ilk mi olucak onunla
Değdi ama acısı büyük 2. Kez
Alet büyükse değer Tabii ki
Tırtıl gibi ama olsun
Allah kolaylık versin yenge
8 saatte sevecekmi geylik için
Anlamadım
Geymisin
Kadınım a q
Hmmm güzel işe yarar sa iyi
Gey muhabbeti
Gormedigin biri mi yani
Hayır tanışıyoruz sevgilim
Nssik geçti peki
Senmi gidiyorsun ayağına bide?
Evet
Bir bayana yakışmadı
İmkanı olsa gelir öyle olması gerekiyordu
Ne diyeyim. Mersine gidiyorsun sanırım.
Döndüğün zamanda bir konu aç. Anılarını yazarsın
Aynısını ben de yaptım, iki gün çatır çatır...
Ne güzel
Sen nereden nereye gidiyorsun? Hemen yapmayın önce biraz uyuyun, sonra da sabaha kadar...
Sivastan mersine
Umarım güzel geçer ama neden sen gidiyorsun ki, o gelseydi
Gelemiyor imkanı yon
Hem fakir hem de sevişmek istiyor, vay be... Fedakar kadınmışsın helal olsun. Gittiğine değecek mi bari, alet büyük mü?
Fakirlik değil kasıt başka durumlar var
umarım yaşayacağın çektiğin eziyete değer :)
Değdi güzeldi ama acısı var
@soran çok mu sert oldu
Öğrenci misin ki.. cidden bunu merak ediyorum
Evet de ne alaka
Peki nasik geçti.. zevk aldın mi
Dilemem
Tamam
hangi şehir
Mersin
nerden gidiyosun
Sivas
sevişmeyemi sadece