Cinsel Yaşam Bugün sevişecektim ama regl oldum, ne yapacağım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sevişmem lazım ama bugun regl oldum 4-5 günde bekleyemem ben nasıl kesilir bu ya off? Bugün sevişecektim ama regl oldum, ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Regl ken bide daha çok istek geliyor bende regl ım şu an ve lez p*rno izleyeceğim yapacak bir şey yok 4 13 Yorumla Soran +1 yıl Knk sorma yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işin kötüsü mastürbasyon da yapamıyosun yani ben yapamıyorum msksmzm bide sana da öyle oluyo mu soru soracaktım paylaşım hakkı bitti özellikle regl ken lez p*rno istiyor canım normal zamanlarda pek yok ama regl ken paso lez acaba tek bende mi böyle Yorumla Soran +1 yıl Knk bende erkekli p*rno bakamıom bayan ağırlıklı olacak ondan zevk alıom ama iş yapmaya gelince bi bayanla yapamam erkek olacak😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte de kızlar daha iyi dmemdmmd ama neyse bu başka bi konu Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Cok mu isteklisin. Nerdensin Yorumla Benyakamoz +1 yıl Testesteron hormonlarınız daha baskın geliyor demekki. Yapacak bir şey yok doğanın kanunu. Duygulara gem vuramazsın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Benyakamoz nee dmmdjmskdms ya ne alaka lezbiyenlerin testesteron u yüksek falan değil 😂 bu nasıl bir uydurma seni aptal Yorumla Benyakamoz +1 yıl Kadınlar ve erkeklerde hem östrojen hem testesteron yokmu yani. Yorumla Benyakamoz +1 yıl Ben öyle okuyup öyle öğrendim. Yanlışmı kii.🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Benyakamoz var da testesteron hormonu kadına ilgi duyma hormonu değil ki aşkım Yorumla Benyakamoz +1 yıl 😄😄😄 hmm peki nasıl bir şey öğrenmek açısından soruyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Benyakamoz istek attım yarın anlatırım Yorumla Benyakamoz +1 yıl Bekliyorum tekrar atarmısın müsait olunca. Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Sevisnek istiorsansevis. Regl ne dert ediyorsun. Yavas yavas yapabilirsin. En kotu ihtimal banyoda denersin. Ben oyle yapardim parterimle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben senle bu halinlede sevisirim yavrum istersen anal yapariz uzulme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Iyyy allahım Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Banyoda duş un altında görülür o iş çok Zor durumda kalınca 😉😉 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Resmi tatil. Yapacak bişey yok bekliceksin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Tcrbe_sextavsiyecisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl anal yaparsın hazırlığın varsa eğer 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Regl iken git o zaman akiyorken tam aksin bitsin 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 😊😄 mecbur bekliycen artık 0 0 Yorumla
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Pedin üstünden sürttür kilodunu çıkarmadan 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 4-5 dayanamayacak kadar fena misin kii? 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. 4 gün sonra bugün sevişirsin meraklanma. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben onun çözümünü buldum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Söyle kz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada söyleyemem Yorumla Soran +1 yıl Aman allah seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok kötüsün bekleyemez misn? 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Bekleyecegım yapacak bir şey yok nefret ediyorum bu özel günden ya her ay üf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız olmak da kötü dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin ne diyor bu duruma Yorumla Soran +1 yıl Ona söylemedım ya bikaçgün işim var felan dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kötü olmuştur Yorumla Soran +1 yıl Nıye😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle sksemedi diye 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 5 gün geçmezde şimdi neyse bekleyemıcem bişeyler yutup kesmem lazım bu hastalıgı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu azdın ya bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Ya bi ay olacak yapmyalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 ay nasıl dayandin Yorumla Soran +1 yıl Ya çünkü bazen ıstek yoğun oluyo bazen olmuyo midem bulanıyor mesela o derece ıstemıyorum bir ayın içinde oluyo bu durumlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende de oluyor yürüyüşüm değişiyor yolda yürüyemez oluyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyudun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günaydın Yorumla Soran +1 yıl Malm. ısn acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu yaa Yorumla
Arazzaras Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Arkadan ya da ağızdan ver 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ağızdanmı verıyim one ya 😆 Yorumla Arazzaras +1 yıl oral seks çek işte Yorumla Soran +1 yıl Iyy yok onu yapmam iğrenç ya Yorumla Arazzaras +1 yıl Apzona layık bulamamışsın sen Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. vajinanı rahmini kes at 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seviş sende seks yapma 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seksting dene 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya sacma sapan şeyler le zevk alamıom bn Yorumla Cefternal +1 yıl Saçma sapan mı Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. mastürbasyon yap 0 0 Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Ona oral yap 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. çok zor durum dimi 0 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Gerçekten büyük bir derdin var. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kapa musluğu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Regl ken bide daha çok istek geliyor bende regl ım şu an ve lez p*rno izleyeceğim yapacak bir şey yok
Knk sorma yaaa
işin kötüsü mastürbasyon da yapamıyosun yani ben yapamıyorum msksmzm bide sana da öyle oluyo mu soru soracaktım paylaşım hakkı bitti özellikle regl ken lez p*rno istiyor canım normal zamanlarda pek yok ama regl ken paso lez acaba tek bende mi böyle
Knk bende erkekli p*rno bakamıom bayan ağırlıklı olacak ondan zevk alıom ama iş yapmaya gelince bi bayanla yapamam erkek olacak😂
İşte de kızlar daha iyi dmemdmmd ama neyse bu başka bi konu
Cok mu isteklisin. Nerdensin
Testesteron hormonlarınız daha baskın geliyor demekki. Yapacak bir şey yok doğanın kanunu. Duygulara gem vuramazsın.
@Benyakamoz nee dmmdjmskdms ya ne alaka lezbiyenlerin testesteron u yüksek falan değil 😂 bu nasıl bir uydurma seni aptal
Kadınlar ve erkeklerde hem östrojen hem testesteron yokmu yani.
Ben öyle okuyup öyle öğrendim. Yanlışmı kii.🙄
@Benyakamoz var da testesteron hormonu kadına ilgi duyma hormonu değil ki aşkım
😄😄😄 hmm peki nasıl bir şey öğrenmek açısından soruyorum.
@Benyakamoz istek attım yarın anlatırım
Bekliyorum tekrar atarmısın müsait olunca.
Sevisnek istiorsansevis. Regl ne dert ediyorsun. Yavas yavas yapabilirsin. En kotu ihtimal banyoda denersin. Ben oyle yapardim parterimle
Ben senle bu halinlede sevisirim yavrum istersen anal yapariz uzulme
Iyyy allahım
Banyoda duş un altında görülür o iş çok Zor durumda kalınca 😉😉
Resmi tatil. Yapacak bişey yok bekliceksin
😂😂😂😂😂😂
anal yaparsın hazırlığın varsa eğer
Regl iken git o zaman akiyorken tam aksin bitsin
Oral yap ve arkadan zevk almaya bak
😊😄 mecbur bekliycen artık
Pedin üstünden sürttür kilodunu çıkarmadan
Şu an sen daha çok azgınsındır
4 gün sonra ne tatlı olursun sen 😋
Girişe tıpa tak, erkek bul tamamdır
4-5 dayanamayacak kadar fena misin kii?
seviş ama seks yapmadan seviş. olmaz mı
4 gün sonra bugün sevişirsin meraklanma.
Ben onun çözümünü buldum
Söyle kz
burada söyleyemem
Aman allah seni
Ne oldu
Tatlım
Çok kötüsün bekleyemez misn?
Bekleyecegım yapacak bir şey yok nefret ediyorum bu özel günden ya her ay üf
Kız olmak da kötü dimi
Sevgilin ne diyor bu duruma
Ona söylemedım ya bikaçgün işim var felan dedim
Çok kötü olmuştur
Nıye😂
Seninle sksemedi diye 🤣
5 gün geçmezde şimdi neyse bekleyemıcem bişeyler yutup kesmem lazım bu hastalıgı
Çok mu azdın ya bu kadar
Ya bi ay olacak yapmyalı
1 ay nasıl dayandin
Ya çünkü bazen ıstek yoğun oluyo bazen olmuyo midem bulanıyor mesela o derece ıstemıyorum bir ayın içinde oluyo bu durumlar
Bende de oluyor yürüyüşüm değişiyor yolda yürüyemez oluyorum
Uyudun mu
Günaydın
Malm. ısn acaba
Ne oldu yaa
Arkadan ya da ağızdan ver
Ağızdanmı verıyim one ya 😆
oral seks çek işte
Iyy yok onu yapmam iğrenç ya
Apzona layık bulamamışsın sen
Anal seviyorsan anal yapabilirsin
vajinanı rahmini kes at