Cinsel Yaşam Oral seks bittikten sonra öpüşür müsünüz? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Oral seksten hemen sonra dudak dudağa öpüşür müsünüz? Oral seks bittikten sonra öpüşür müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yapmadan, yaparken, yaptıktan sonra..Keyifli oluyor gayet.. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç oral seks yapmadım bilmiyorum ama yapmış olduğumu varsayayım evet ağzımda biriktirir öyle öpüşürdüm 3 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
ŞeytanTüylüAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hem kendim hem de partnerimin kendi zevk sularımızın tadına bakması gerektiğini düşündüğümden yapmayı çok severim. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evett daha öncede yaptım çok zevkli oluyor dudaklarda harika bir tat bırakıyor oral seks o hazzı karşımdaki de tatmalı 3 3 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Kesinlikle 😉👍 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Muazzam zevk veriyor göz teması halinde yapılan oral seksten sonra öpüşmek Yorumla sonnisim +1 yıl Ne ateş o Yorumla
Niisaaatess Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Ağzındaki o tatla öpüşmenin zevki bambaşka 3 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
issik_yabgu Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Karşı taraf isterse olur 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Policeee-Beyy Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Evet. Bayılıyorum partnerime oral yaptıktan sonra sevişmeye 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. evet öperım 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 2 5 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍Yaşadın mı bunu hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ama istiyorum Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Bakire misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama çok istekliyim Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl şu an da istekli misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapmadan, yaparken, yaptıktan sonra..
Keyifli oluyor gayet..
😎👍
Hiç oral seks yapmadım bilmiyorum ama yapmış olduğumu varsayayım evet ağzımda biriktirir öyle öpüşürdüm
😎👍
Hem kendim hem de partnerimin kendi zevk sularımızın tadına bakması gerektiğini düşündüğümden yapmayı çok severim.
Evett daha öncede yaptım çok zevkli oluyor dudaklarda harika bir tat bırakıyor oral seks o hazzı karşımdaki de tatmalı
Kesinlikle 😉👍
Muazzam zevk veriyor göz teması halinde yapılan oral seksten sonra öpüşmek
Ne ateş o
Ağzındaki o tatla öpüşmenin zevki bambaşka
😎👍
Karşı taraf isterse olur
😎👍
Evet. Bayılıyorum partnerime oral yaptıktan sonra sevişmeye
evet öperım
😎👍
Ben öpüşürüm de partnerim öpüşmüyor 😂😂
Evet