Şöyle güzel bir anım var. Sevgilime oral yaptırıp boşaldıktan sonra kalkıp lavaboya girdi geri geldi ve biz öpüşmeye devam ettik. O muhteşem boşalmanın verdiği haz harikaydı. Onunla öpüşmek her zaman öyleydi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba nasılsın? Oral seksten sonra öpüşürüm neden tiksinim ki sevdiğim cinsel olarak arzuladığım kadından çekinmem hiç bir yerinden de tiksinmem zaten onu isteyip sevmesem onunla aynı yatakta olmam ve cinsellik yaşamam. Oral dan sonra onunla öpüşmek hem ona da güven mutluluk verir arada ki istek bağı arzu bağı daha da alevlenir değer gördüğünü hisseder partner
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bulamaz hatta ağzıma squirt yapabilir sonra öpüşmek istemezse kendisi bilir ya da ben ona cumshot yapsam yine öpüşürüm tek kırmızı çizgim anal ilişki o da Günah ve Sevmiyorum onun dışında partnerimle birçok çılgınlık deneyebilirim
Fantazilerimi yeniden evlendiğim zaman ki şanslı hatunuma saklıyorum İnşaAllah o da sever 😇00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabili öpüşebilşrim. Sevmediğim insanla sevişmem oral da yapmam. Yapmışsam sevmişimdşr, sevmişsem tiksinmem, yoğun bir hazla o dudaklarımla öpüşmek beni çıldırtır. Keyifli geceler efendim. 😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette öpüşürüm. Ne var bunda?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Benim en sevdiğim şeydir desem yeridir. Seks sırasında mide bulantısına yer yoktur. Eğer ki varsa o partnerle aynı yatakta olmak istemem.
#gadası11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Çok haklısın🌺🌺
+1 yılEn sevdiğimiz şeydir.
İğrenecek olan oral seks de yapmasın bi'zahmet.
Bir insanın en mahrem yeri ile yakın temasa gir sonra ÖPÜŞMEM... Komik. İnsanlar kendi sıvılarından iğreniyorlar ne tuhaf değil mi...11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bana da çok tuhaf geliyor
+1 yılSadece anüs ile ilgili şeyleri yapamam yani orasına parmağını falan söküp bana emzirmeye falan denemesin bile ayrıca ayak ve koltuk altı fetişinden nefret ederim oralarda aynı şekilde öpemem bile onun haricinde yalar yutarım hiç sorun değil.
16 Yorumla- +1 yıl
Ama işte bunları yapan midesizlerde var yani birbirinin üstüne idrarını yapan mı ya da daha pis şeyler yapan mı yani aklına gelmeyen gelmesini istemeyen şeyleri fantezi deyip yapan iğrenç insan çok
- +1 yıl
Neyse ben bi hayatımın kadının bulayım da ondan sonra neresine ne yapacağımı düşünürüm 😅
- +1 yıl
Assdgy işte arada böyle hayaller kuruyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep bu aklımda bi soru işareti acaba nasıl öpüsebiliyolar o an akıllarına dahi gelmiyo zaar
81 Yorumla
+1 yılMiğdem de bulanmaz gayet rahat bir şekilde öperimde yani bunun neresi tuhaf bilmiyorum ama bence gayet hoş
91 Yorumla- +1 yıl
midesi bulanan oral yapmasın yaptırmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOral yaptiktan sonra öpüşürsem midem bulanmaz, partnerim agzına b*şalmamı istiyorsa ve beni öperse yine iğrenmem veya tam tersi partnerimi yalayıp boşaltirsam ve zevk suyu agzıma gelirse beni öperse yine midem bulanmaz, kısacası sekste bunlarin olmasi gereken şeyler yoksa seks vermez benim açımmdan
00 Yorumla Oralı sonuçta bana yapıyor. Kendimden tiksinmek bu olur. Öpüşürüm.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oralı sevdiğine yaparsın zaten. Seviyorsan tiksinmezsin. Oral sonrasında öpüşme daha ateşli oluyor.
11 Yorumla
+1 yılevet öpüşebilirim ama kadınlar öpüşemiyor sanırım. birazdan yorumları okuyacağım :)
14 Yorumla- +1 yıl
kadın oral yaptıktan sonra erkek öpüşür de
erkek kadına oral yaptıktan sonra kadın vajinasını öpen dudağı ve dili öpmek istemeyebilir :)
başıma geldi ordan biliyorum :) - +1 yıl
orayı temiz bulmuyormuş :)
Sen hiç oral yaptıktan sonra öpüştün mü?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabalarinin hayrina oral yapmiyorum sonuçta. Sonrasinda bundan tiksinecekse yapmam daha iyi
112 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılHenüz yapmadım ama yaparsam sanırım öpüşedebilirim.
76 Yorumla- +1 yıl
Sana ne be.
- +1 yıl
Size ne oğlum?
- +1 yıl
Sapıklık yapma aciz p*zevenk. Sie ananı röntgenle sen. Hadsiz zevzek.
+1 yılTemizlik, hijyen, tutku varsa, hoş olmayan koku yoksa, inan sıralama hiç farketmiyor.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha şehvetle daha bi tutkuyla öpüşürüm dudaklarını emip ısırırım çok tahrik edici olur 🔥
111 Yorumla- +1 yıl
Iste benim dilimden anlayan biri 🤭🤭
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yapmıyorum. Bunu hak edecek erkek çıkmadı karşıma
85 Yorumla- +1 yıl
Sana ne be, sana be?
- +1 yıl
Sana ne be, sana ne?
Cevap sahibi+1 yıl@QueenOfTheFate Teşekkürler 😅
Cevap sahibi+1 yıl@QueenOfTheFate Ben o kadar takmadım boş ver 🙂
+1 yılSekste midesi bulanan seks yapmasın arkadaşım, ben rimming yaparım yaptırırım sonra öpüşürüm analdan çıkar oral yaptırırım, oraldan sonra uzun öpüşürüm, ağzına tükürürüm, burada iki tarafta temizliğe önem veriyosa gerisi sallayın sınır koymayın
00 Yorumla
+1 yılBen öpüşürüm rahatlıkla ama karşımdaki erkek rahatsız olabilir belki
46 Yorumla- +1 yıl
Evet benim için sorun yok
- +1 yıl
İkisinin anlamı farklı benim için
+1 yılMidesi bulanan elini sürmesin bir zahmet her şey yapabiliyorsun ama öpüşünce ıyy mıyy yok öyle dünya en nefret ettiğim şey herşeyi yaptığın insandan bu şekilde midem bulanıyor sözünü duymak çok ironik saçma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAzan azana Zarf atıyor vay beee
Özel Hayat diye bişey kalmadı mahremiyet.
Yakında Hangi Pozisyon dersiniz
Sonra nasıl Büyük küçükmü
Sertmi
Yumuşakmı
Aaaaaa
Ayıp00 Yorumla hiç oral da yapmadım başka bişeyde ama öpüşürdüm ben ya , sevgilim oral yapmaya çekinmediyse ve midesi bulanmadıysa benim neden onunla öpüşürken bulunsın
00 YorumlaBen çoğunu yutmuş oluyorum sevgilim bosalirken ama az da olsa ben tutmaya çalışıyorum bitince hemen öpüşüyoruz spermleri ona da yutturuyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sahsen en sevdigim seylerden biridir islak islak yalayip o sekilde dudaklara yapismak. Arzuluyosan azginsan bu inanilmaz zevkli
00 Yorumla
+1 yılBana iğrenç gelirdi hep ama denedikten sonra hoş ve gaz dolu bir öpüşme mide bulandırıcı falanda değil.
00 YorumlaDenemeden bilemem. Zaten deneyecek birini de bulamam. Ben şöyle bir köşede atomlarıma ayrılayım en iyisi.
00 Yorumlaelbette🌺👼💭💫 güzel olur
122 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKadından değil de kadının ağzındaki kendi şeylerimden iğrenirim.
08 Yorumla- +1 yıl
Kendim bir erkeğim. Kendi bedeninden haz almak eşcinselliğe ilk kapıyı açar ki tüm eşcinseller böyle eşcinsel olur.
- +1 yıl
Elhamdülillah kadın düşmanıyım.😎 Ancak yüzüme karşı eşcinsel diyecek insanı da şişeye oturturum. Bir travesti imasını yaptığında şişe bulamadım ama çöp tenekesine kapatıp, çöp tenekesini yatırıp kapağını duvara dayadım. 10 yıllık evliyim bu arada.
- +1 yıl
TC kadını psikopat seviyor. Eşim evinde huzurlu yatıyor. Senin gibi buralarda tokmakçı aramıyor. Ümit Can Uygun'a nude atanlardan birisi de sensin bence. Ayrıca eşcinselliğe işinize gelince tapıp saygı duymanız, işiniz gelince insanlara ve liderlere hakaret olarak kullanmanız da feminizmin ikiyüzlülüğünü gösteriyor. Kuşu merak eden kafesi açar. 😎
- +1 yıl
Haha tokmakcı sen tokmak isini daha iyi biliyorsundur bu arada senin bu saate ne isin var madem evlisin kendine tokmakci mı arıyon yoksa her kadinı bir görme istersen erkeklerinde ne seytan ne ahlaksız oldugunu dünya alem biliyor hep kadinların kabahatlarinı sayiyon ama oyunu kuralina göre oynamıyorsun kart horoz seni🙂
- +1 yıl
15 yaşında sütlaç gibi sallanan tc kadınının powerlifter sporcusuna kart demesine kıçımla gülerim. Ayrıca parayı görünce benim dede diklerime aşkım derler. Ben gece vardiyasıyım. Amacım sapıklık olsa senin gibilere köpeklik yapardım. Ama her insan her insanın profilinden ne amaçla burada olduğunu anlar. Profilim gizli değil. Herkes ataerkil, maskülist, namuslu, şerefli, onurlu bir insan olduğumu anlar.
+1 yılÖpüşürüm hiç sorun değil
112 Yorumla- +1 yıl
😉
+1 yılBen oralı seksin ortasında severim. Partnerim kendi kadınlığının sularını penisimden dudaklarıma taşısın isterim
00 Yorumla
+1 yılNe yorumlar ne hatunlar 😳😳 siz hangi dünyadasınız denk gelmiyor hahahah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Ağzındakini yuttuktan sonra France kiss bile yaparim 🌸😅😅
00 Yorumla
+1 yılİnsanın midesi sevdiği kişiden bulanmaz gibime geliyor
00 YorumlaEvet karının şeyine dil attıktan sonra öpüşürüm
Sınır tanımam bu konuda00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAğzına boşalmadıktan sonra öpüşürüm. Sonuçta oral yaparken partnerimin vajinasını yalıyorum gayet keyif alıyorum. Oda beni yalıyor sorun yok yani dudaklarımız birbi orhanina değiyor. Ama ben boşalmadigim sürece sorun yok o bosalsa problem yok yine de iştahla yalarım ve öpüşürüm
00 Yorumla
+1 yılEvet ama benim gibi düşünen de olmalı varsa güvenen beklerim😂
00 YorumlaÖpüşürum bana oral yapan partnerimle o ol istesin yeterki
00 Yorumla
+1 yıliş o noktaya geldikten sonra
her şey mümkün olabiliyor bence :)00 YorumlaSevişmeden önce güzelce duş alırsanız pek sorun olmaz teknik olarak
00 Yorumla
+1 yılTabi ki öpüşürüm buse. Demirden korksak trene binmezdik.
00 Yorumla
+1 yılValla yaladım bir güzel sonra öpmek isteyince baktım yumuldu dudağıma
00 Yorumla
+1 yılSoruyu tam saatinde sormuşsun akıllıca djdjd öpüşmem diyeyim ama hiçbir fikrim yok
00 Yorumla
+1 yılHic tereddut etmeden opusurum
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim efenim 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSonrasında derken araya zaman ya da her hangi bir eylem girmemeli spermlerimin bir kısmı agzindayken dudaklarıma yapismali dilindeki spermleri alabilmek için susuz kalmış gibi hunharca opusmeli
00 Yorumla Oral sevmiyorum. Bunun dezavantajını uzun süre boşalmadan orgazm ile kapatıyorum partner için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet öperim ki öpüyorumda
152 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzıma boşandıktan sonra öpüştük gayet güzel oldu.
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ateşli öpüşürüm hem de 🤭
142 Yorumla- +1 yıl
Imm delicesine yaparsın sen ♥️
- +1 yıl
Kudurukkk:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo ben sevgilimle yaptım kendi şeyimi tatmış oldum hiçte tiksinç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTiksinmem ama ikimizde ilişki öncesi iyice temizlenip yıkandıktan sonra neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olsun benimkini emiyor sonucta baskasının degil
00 Yorumla
+1 yılNeden ole bisi yapilio ki 🤮🤮🤮🤮yazarken bile kusasim geldi
31 Yorumla- +1 yıl
Pislik cenabat isler yapiosunuz islami yonden olmayan herbokun pesine dolanionuz reziller
ağzına bşaldıktan sonra öpüşme hayalim var ama gerçekleştirmek farklı
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem de öyle öpüşürüm ki. seks anında hiçbir şeyden iğrenmem ben. partnerimle o anı doruklara kadar yaşarım.
00 YorumlaBu soru çok soruluyor 2 günde bir mutlaka tezgaha çıkıyor amaç oralda soğutmak sanırım vatandaşı 😎
00 YorumlaO şehvetle hiç tiksindiğimi hatırlamıyorum. şu an sakin kafayla düşündüm yine öpüşürd sanırım
00 YorumlaEvet.
131 YorumlaHayır tabiki ne midesiz insanlarsınız mk
46 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖpüşürüm ama genelde bunu erkekler istemiyor
73 Yorumla- +1 yıl
İstemez tabi çoğu kadın bakımsız vajınası islanmadan önce bile iğrenç kokuyor o bana yaptığı için ayıp olmasın diye zorla oral yaptığımı bilirim vajina dediğin etli olmayacak tertemiz olacak
Cevap sahibi+1 yıl@SuRPriSeloVE55 vajinadan değil kendi organına değen dudağı da istemiyor anlamada suçlayıcı yorum yapma hem sen kendi kokan organına bak cok bilmiş
- +1 yıl
sana oral yapılsa sonra öpmek istese peki yine de öpüşür müsün
Kim kime oral yaptıktan sonra?
Gerçi Her halükarda öpüşürüm de 😃00 Yorumla
+1 yılikinizde temiz iseniz , duş aldı iseniz fazla kasmayın oluruna bırakın.
00 Yorumla
+1 yılBen öpüşmem oral yapılınca bana
11 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler