Erkek arkadaşıma bakire olmadığımı söyledim konuşmadan çekip gitti. Döner mi?

3 aydır anlaştığım biri var birbirimizi seviyoruz benimle ciddi düşündüğünü en başından biliyorum bakışları bile farklı aşık insan nasıl bakar öyle bakıyordu gözümün içine. iki gün önce sohbet yine ciddi konulardan açıldı beni ailesiyle tanıştıracağını benden çok bahsettiğini benim hazır olup olmadığımı sordu ben de bilmesi gereken bir şey olduğunu, yıllar önce birini çok sevdiğimi, onunla her anlamda bir yaşanmışlığımın olduğunu söyledim. bi anda donup kaldı bi süre konuşmadı sonra ceketini aldı çekti gitti iki gündür aramıyor çok üzülüyor ağlıyorum sizce arar mı? çok utandım karşısında hala utanıyorum ama bunu ona yolun başındayken söylemesem olmazdı. hayatımda ondan önce bi kişi oldu bazı nedenlerle ben ayrıldım ondan yani ilişkiye girdikten sonra o beni bırakmadı sanki başkasının başına kalmışım gibi öyle bi durum yok ayrıldığımdan pişman değilim kendi ayaklarım üstünde duruyorum kimseye yük olmuyorum beş yıl hayatımda kimse olmadı şimdi onu tanıdım güvendim sevdim ama çekip gitti aramıyor iki gündür çok üzgünüm ben arayıp sorsam mesaj atsam nasıl olur? kendimi daha zor duruma düşürmüş olur muyum?
Erkek arkadaşıma bakire olmadığımı söyledim konuşmadan çekip gitti. Döner mi?