3 aydır anlaştığım biri var birbirimizi seviyoruz benimle ciddi düşündüğünü en başından biliyorum bakışları bile farklı aşık insan nasıl bakar öyle bakıyordu gözümün içine. iki gün önce sohbet yine ciddi konulardan açıldı beni ailesiyle tanıştıracağını benden çok bahsettiğini benim hazır olup olmadığımı sordu ben de bilmesi gereken bir şey olduğunu, yıllar önce birini çok sevdiğimi, onunla her anlamda bir yaşanmışlığımın olduğunu söyledim. bi anda donup kaldı bi süre konuşmadı sonra ceketini aldı çekti gitti iki gündür aramıyor çok üzülüyor ağlıyorum sizce arar mı? çok utandım karşısında hala utanıyorum ama bunu ona yolun başındayken söylemesem olmazdı. hayatımda ondan önce bi kişi oldu bazı nedenlerle ben ayrıldım ondan yani ilişkiye girdikten sonra o beni bırakmadı sanki başkasının başına kalmışım gibi öyle bi durum yok ayrıldığımdan pişman değilim kendi ayaklarım üstünde duruyorum kimseye yük olmuyorum beş yıl hayatımda kimse olmadı şimdi onu tanıdım güvendim sevdim ama çekip gitti aramıyor iki gündür çok üzgünüm ben arayıp sorsam mesaj atsam nasıl olur? kendimi daha zor duruma düşürmüş olur muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim o aramaz sanırım ve bakirelik olayına karşı görüşünü belli etti başında şeninde en başında söylemen çok çok iyi olmuş sen doğru olanı yapmışsın neden abi diyeceksin sonradan iş ciddiye bindikten sonra ve evlilik aşamasında söyleseydin şayet belki ailesi vesaire nedeni ile senden ayrılamayacak ve evlenmek zorunda kalacaktı seninle ve senin hayatını zindan edecekti hiç duymadınmı hayatında veya burada okumadınmı daha önce eşi tarafından geçmişi yüzüne hergün vurulan kadın benim arkadaşım bayan bu yüzden eşimden boşandı adam bir yıl geçmeden kimle oldun ne yaptın nerde oldu seni ilk kim orgazm etti gibi sorular sormaya başladı ve bu sorular acayip özeline kadar indi sen en iyisi yapmışsın biz erkeklerin çoğunda geçmiş ilişkileri kaldıramama var hepimiz bunu biliyoruz artık kabul görmüyor bakire olmayan bayan şimdi sen tüüüü kaka değişim kafanı rahat tur doğru olanı yaptın sen bak ben yılar yıllardır evliyim eşim ile onu sevdim aşıktım ve evlendim çünkü beni sevdi ve oda aşıktı bir çok erkek ile olmuştu aklımda bir soru işareti kalmadın diye ilk günden özeline kadar masaya döktü anlattı biz biraz istisnayız niye dersen erkekler kabul etmiyor eşimde bunu iyi bilen bir kimse sevmiş yürütmemiş zamanda oda senin gibi kendi ayrılmak zorunda kalmış sınrasında olduğu sevgililerine ilk günden söylemiş kimi oyalamış kimi kabul etmemiş beni bir kurtarıcı olarak orak gördüğünü dünmedi değilim başlarda ama öyle değildi bunu zamanla anladım geçmişine takılmadım harbi iyi bir insandı çünkü sen sakın üzülme belkide sen çok iyi bir durum yaşıyorsun şu an sonrasında iş ciddiye bindiğinde sana kabus yaşata bilirdi seni soruları ile bunaltırdı ne yaptın kim oldu kaç kişi oldu irtibatın var mı onlar ile gibi bir kişi oldu demene rahmen inanmazdı sana hem azınla kuş tutsan inanmazdı sana seni bırakıp çekip giden erkek arasa bile sakın görüşme seni kullanma olasılığı yüksektir dikkat derim bu konuda bak !!! Bırakıp gitmek ne ne yahu insan iki laf konuşur bir şey söyler istemiyorum bakire olmadığın İçin seni der en basit kısaca sen doğru olanı yaptın oda kendi rengini belli etti bir yalanda yok ortada sonuçta kafa bir konu takılırsa yaz cevaplayacağım bu yoldan geçtim ben sonuçta yanlız ben özele gelmem burada cevaplarım saygılarımla sakın üzülme!!!
09 Yorumla
Soran+1 yılyorumunuz bana çok yardımcı oldu sağolun destek görmeye ihtiyacım olan bi dönemden geçiyorum erkek arkadaşım aslında muhafazakar tutucu biri değil sadece benden beklemediği bir anda beklemediği bir şey duyduğu için şok yaşadı diye tahmin ediyorum çekip gitmesini buna bağlıyorum belki düşünmeye ihtiyacı vardır, kafasını toplarsa beni özlerse arar diye umut ediyorum buna inanmak istiyorum. siz bu yoldan geçtiğiniz için sormak istiyorum birkaç gün daha aramasını bekleyip o aramazsa ben mesaj atıp son bir kez yüz yüze konuşmak istesem ona kendimi ifade etmek istediğimi söylesem kabul eder mi buluşmayı? en azından ayrılacaksak da böyle ayrılmayalım bana bunu çok görür mü sizce? gerçi ben ayrılmak da istemiyorum aklıma geldikçe ağlıyorum onu çok seviyorum çünkü onunla bir geleceğim olursa asla onu üzecek bir şey yapmam çünkü geçmişimde de arsız biri değildim sevdiğim değer verdiğim tek bir insanla oldum, büyük problemleri vardı buna rağmen onunla devam ettirebilmek için de şartları nasıl zorladığımı kimse bilmiyor. yapı olarak duygusal, sevdiklerine karşı fedakar biriyim. sizce beni son bir kez dinler mi?
Cevap sahibi+1 yılSevgili kardeşim o gitti sakın kendini düşürme ve alttan alma bu seni basit yapar ve ona muhtaçmışsın gibi bir izlenim yaratırsın sakın arama !!! Ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum kardeşim ama biliyorsun daha önce cinsellik yaşamayı sen tercih ettin sana bir şey soracağım sen böyle bir durum reddedilme yaşayacağını hiç düşündün mü? Aklının bir köşesinde varmıydı kabul görmemek? Yoksa bişey olmaz diye mi düşündün? Muhafazakar değil demişsin sevgilim muhafazakar olmak ile alakası yok bu durumun bu biz erkeklerin içinde olan bir durum ve bir sürü kadın ile olsa bile erkeklerin çoğu evleneceği kızın kimse ile olmasını istemez biliyorsun aşamadık bu durumu bu bazen kültür bazen eğitim seviyesinin düşük olması ile alakalı bir durumdur çok erkekte eskiden olduğu adamın adamların tekrar aramasından çekinir çekinir derken kadının kadının gidip buluşacağı olmasa bile bir mesaj bir tel açması veya sosyal medyada yazması bile ortamı berbat edebilir (yaşadım) eşim istemese bile biri hayır sormuştu durduk yere kızlar zaten hep yazar eskisinden eskilerimden kurtulamıyorum eşim görecek diye ödüm kopuyor diye yazan çok olur
Cevap sahibi+1 yılŞok yaşadı demişsin doğru hiç beklemiyordur senin daha önce biri ile olduğun aklında yoktur ama burada çekip gitmek olmaz hiç mi hoşlanmadı senden hiç mi sevmedi 3 ay gerçi bağlanmak İçin az bir süre ama bir şey söyler insan giderken yahu istemiyorum der veya azını bozar küfür eder çocuk oyuncağı değilki bu iki koskoca insansınız sonuçta benim eşim bana söylediğinde ilk gün bende bir garip oldum açıkçası çünkü onun bir kişi değildi 4 kişiden bahsetmişti senin şimdi bu durum içinde kaldı ve son konuşmayı yapmak istiyorsun gerekirse bu konuşmadan sonra ayrılayım kendimi ifade edeyim içimi dökeyim istiyorsun seni anlıyorum çok istersen bir süre sonra mesaj at ama asla ısrarcı olma
Cevap sahibi+1 yılBak diyelim senin ile görüşmeye devam etti diyelim ve konuşmaya başladınız yazdıklarımı bir kez daha oku baştan yazdım sana daha önce burada önemli bir konu var bu adam sana görüşmeye başladıktan sonra sorular sorarsa ve bu sorularını abartmaya başlarsa hemen ayrıl ve son ver ilişkiye bu soruları geçmişe dönük ve senin özelini soran sorular olursa bu durum daha kötü bir hal alır sorular genelde özele şeylere varır ne yaptın nerde yaptın kiler ile oldun gibi olur bir kişi oldu desen bile buna onu inandıramazsın o kafada kurar durur ben eşimi bir ara bunaltım niye abi diyeceksin ben iki damla kan görmeye meraklı bir adam değildim bende bir sürü kız ile olmuştum sonuçta ama eşimin tekrar aranması sorulması beni rahatsız ederdi kendisi hiç aranmak sorulmak istemese bile sonuçta bir kişi değildi 4 kişi vardı ve bu kişiler onun saf el ele tutuşup gezdiği lise aşkı değildi yattığı kimselerdi benim çekincem buydu sadece ve bu konuda kendisi bana garanti vermesine rahmen mesaj yazan oldu sosyal medyadan bitmiş gitmiş niye mesaj atıyor diye kavga bile ettim eşim ile dediğim gibi senin ile görüşür se ve özel soruları sürekli sorarsa senin hayatını evlense bile maf eder yüzüne sürekli vurur bir açıklama yap ama bu asla özel şeyler muhabbeteni konuyu vardırma ısrar eder anlat derse o ilişkiden hayır gelmeyeceğini anla kardeşim bir adam seviyorsa bir kez sorar kimdi bitti gittimi tamamen der en fazla o kadar tekrar tekrar sorarsa ve seni bunaltırsa zaten sende soğursun ondan aklına bir konu takılırsa yaz yine cevaplayacağım kardeşim
Soran+1 yılsağolun, kendimi küçük düşürür gibi yalvarmayacağım tabi sadece mesaj atıp son bir kez buluşmak istiycem hiçbir şey demeden çekip gitmesinin beni kırdığını da ekleyeceğim bu şekilde ayrılmayı ikimiz de hak etmiyoruz beni kabul etmemesini anlarım hakkıdır sonuçta kimseyle olmamış öyle bir ısrarım yok sadece durumumu anlatıcam 8 yıl önceki bir ilişki olduğunu, o kişinin çözüme kavuşturamadığım problemleri nedeniyle yıprandığımı ve ayrıldığımı, o kişiden sonra hayatıma kimseyi almadığımı taa ki kendisini tanıyana dek... ve sonrasında kendisini ne kadar çok sevdiğimi, hep kıymetlim olarak kalacağını bilmesini istiyorum ayrılırken. benim için zor olacak günlerce ağlayıp üzülcem unutamıcam ama onun geleceği ve mutluluğu için acımı da içimde yaşarım.
reddedilme yaşayacağını hiç düşündün mü? Aklının bir köşesinde varmıydı kabul görmemek? diye sormuşsunuz evet düşündüm ama benim de sosyokültürel olarak bunu büyük dert haline getirmeyecek bir çevrem olduğundan o tür kişilerle eşleşme olasılığım düşük gözüyle bakıyordum fakat erkek arkadaşım tesadüfen tanıştığım biri ve onu anlayabiliyorum. bu arada eskiler rahatsız edebilir huzur kaçırabilir erkekler bundan korkar demişsiniz şu an o da benim birçok kişiyle yatıp kalktığımı kafasında kurup yarın bir gün karşıma bunlardan biri çıkar da kendimi tutamam diye düşünüyo kesin işte tam da bunları açıklamak istiyorum işte o kişi dışında kimse olmadığını, yıllarca yalnız olduğumu, o kişinin de asla beni aramayacağını adım gibi bildiğimi anlatıcam. o kişi biraz büyüktü benden ve beni asla zor duruma düşürecek bir hamle yapmazdı aileme, arkadaşlarıma karşı. onu iyi tanıyorum şu an zaten evli. çok erkekle gezip tozmuş biri değilim yarın bi gün karşısına çıkıp ben senin karınla takıldım diyebilecek hiç kimse yok. bunları bilsin yeter aklında yanlış kalmak istemem. o benim aklımda hep güzel kalacak çünkü. birazcık olsun sevdiyse ben de bu kadarıyla hatırlanmayı hak ediyorumdur. umarım başınızı ağrıtmadım. fikirleriniz için çok teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılAsla başımı ağrıtmadın kardeşim yazını iyice okudum inanılmaz dokusun ve seni istemiyorum diye yüzene haykırsa bile bu açıklamayı yapmak istiyorsun. burada dikkatimi çeken bir husus var sonuçta kimse ile olmamış demişsin biri ile olmadıysa ve cinselik yaşamadıysa bu inan daha zorlaştırır durumu biri ile bir veya birileri ile bir şeyler olsaydı biraz sıcak bakardı duruma diyebilirdim ama kimse ile olmamış!!! Bu kötü senin açından ben eşim açıklama yaptığında garip oldum demiştim sana garip olunca hemen konuya girip sen biri birileri ile olmadınmı dedi bana benim bakirelik takıntılı olduğumu sandı hemen öyle değildim asla ama o an bende bir açıklama yapmadım biraz zaman geçince bir kaç buluşma sonra sevgilime sonra eşime daha önce olduğun adamlardan biri bir mesaj bir tel bir sosyal medya veya her türlü iletişim aracı
Cevap sahibi+1 yılİle bir irtibat kurmak isteseler bile çok rahatsız olurum diye açıkça söyledim oda onların evlendiğini ve uzun zamandır irtibatın olmadığını söyledi gerçekten öyleydi burada bir konu var ben asla günün birinde biri bir istekte bulunursa gidip tekrar sevişiceğini aklımdan bile geçirmedim ama senin çekip giden sevgilin böyle düşünebilir bilemeyiz görüşünü senin hakkında konuşmadan sen sonuçta bir konuşma yapmadan çekip gitmiş ben sadece bir mesaj bile gelse bu moralimi acayip bozacağını ve atamızda büyük sorun olacağını açıkça söyledim seni aramayabilir eski sevgilin belki bu konuda çok hassa bir insandır ve rahatsız hisseder gerçekten kendini aramaz asla ama biliyorsun erkek milletini evli olduğunu bilse bile aramaya çekinmeyen adamlar var ben yaşadım işte bu durumu ve büyük problem olmuştu aramızda giyim evine niye mesaj attın diyeyim dedim bırakmadı eşim boş ver dedi ve tüm iletişim olanaklarını sosyal medya ve tel no an kadar değiştirdi bu benim isteğim ile oldu mail adresi dahil değiştirdi
Cevap sahibi+1 yılAma değim çıktı ve mesaj atan biri oldu maalesef bu genelde kötü ayrılmayınca oluyor tekrar arama olayı sende kardeşim bu çocukla azda olsa tekrar görüşme olayı sende her şeyini sıfırla ve kafan rahat olsun ve varsa ortak arkadaş dahil asla görüşme ve ekleme ortak arkadaş başa beladır varsa tabi kendimi tutamayıp eski erkek arkadaşımla beraber olurum diye düşünür demişsin ya buna kendini şartlama tamam bakire olmayan kızlar hakkında bu görüş hep vardır erkekler arasında ama bınu basit ve kolay kızlar yapar ve sevmeyen sadece seks arkadaşı olarak kalan kızlar yapar sende bu durum yok bu konuyu onun ile konuşma imkanın olursa mutlaka söyle üstüne basarak 8 yıldır görmediğini söyle bu durum belki seni seviyor ve aşıksa biraz olsun o zaman çözülür belki dayanamaz duygularına geri gelir sana ama daha önce yazdım bak özel şeyler sorarsa geçiştir ve sakın bana döndü diye gevşeme ve açık verme özel anlar sorar çünkü daha önce kimse ile olmamış adam benim eşim özel şeyler anlattı ve hata yaptı sırf aklımda bir soru işareti kalmadın diye bu şeyler bir erkek isterse 100 kadınla bile olsa geçmişe dönük merak hastalığını tetikler ve senin ne yaptığını merak eder atıyorum nasıl yattığını bile sorar korunma yöntemine kadar iner bu sorular bu sorularını senin özel şeyleri anlatman daha da çıkmaza sokar bir bakmışsın her buluşmada araya bir konu sokar bende oldu bu hastalık rüyama kadar girdi bir gün benim eşimle hiç bir cinsel ilkim yok diye düşünmedim değil bü özel şeyleri biz erkeklerin bilmesine gerek yoktur ve dediğim gibi sadece oldu ve üstün körü bir ilişkimiz vardı demen yeterli ısrar ederse anlat falan diye o zaman hemen son ver sen bitir dediğim gibi aklına yine bir soru çıkarsa yaz cevaplayacağım aradan uzun zaman geçse bile yaz cevaplarım konuyu kaldırma bir görüşme konuşma olursa ne zaman olursa yaz kardeşim
Cevap sahibi+1 yılDip not olarak bir konu daha var diyelim bu çocuk seni aramadı ve her şey bitti kendine yeni bir sayfa aç ve eskiden olduğun adam ile ilgili hiç kimseye bir şey anlatma anlatıysan yakın arkadaş vesaire bir daha bu konuları konuşma karşına yeni çıkan eş dost ve arkadaş ile ben bakire olmadığım İçin böyle problem yaşadım beni istemedi gibi bir dertleşme yapma konu açma insan oğlu çiğ süt emmiştir yarın bir gün yeni bir aşka yelken açarsın dedikodu olur canın sıkılır yine ben ahlak bekçisi değilim asla ama sakın olaki bakire değilim diye az tanıdığın az hoşlandığının adam ile olma neden abi diyeceksin erkek sayısı artınca başa bela artar sana dediğim gibi aranman sorulman artar belki bundan sonra olacağın adama ben bakire değilim demeyeceksin ve diktireceksin şimdi diyeceksin abi bunu yapamam yalan bana göre değil diyeceksin ama şartlar onu gösteriyor bak yaşadın işte bu problemi günahsa senin günahın yasaksa senin yasağın vicdansa senin vicdanın olarak kalsın yarın bir gün birine bakireyim diyeceksen bu yalanının sana vereceği hasarı sen karşılayacaksın ve sen üzüleceksin sonuçta cinselik yaşamayı sen tercih ettin önceden ve hayatına alacağın insan senin eskiden yaşadığın cinseliği bilmek zorunda değil bilince % 90 sorun çıkar bunu ülkemizde bal gibi biliyoruz kızlar hep der benim hayatım kimse benim eskiden yatıp kalkmama karışamaz derler ama kumaşın rengi öyle olmuyor yatarken güzel ama sonrasında BÖyle problemler oluyor maalesef sana hata yaptın niye adamın biri ile oldun diyemem niye yattın diyemem bu iş çoktan olmuş bitmiş olmuşlara ölmüşe çare yok ama yazdıklarımı iyi oku bunlar bir nevi hayat dersi gibi uygula yazdıklarımı kafan rahat olur aklına bir şey takılırsa yaz cevaplarım saygılarımla kardeşi ve sakın üzülme bunu önceden sen yaşadın çünkü bir problem olacağını kestirmeliydin azda olsa
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. bu hassas bir konu arkadaşım, birincisi yaşın 30-35 diyor bakire olmadığını tahmin etmesi gerekirdi. İkincisi anladığım kadaryla eski sevgilinle yapmışsın değer verdiğin herşeyini paylaştığın birisi ile onu da paylaşırsın buna saygı duymak gerekir çünkü insan sevdiğini arzular aynı zamanda her yönü ile hissetmek ister. O adamın buna saygı duyması gerekirdi nede olsa önüne gelenle yatmamışsın. Ne diyebilirim üzüldüm ikiniz adına ama 3 aylık bir ilişki daha yolun başı kendini çok harap etme sen yanlış bir şey yapmamışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler görüş için içimi biraz olsun ferahlattın umarım o da aynı şekilde düşünür bu süreçte ve tekrar döner
- +1 yıl
İnsanlar hayatına girdikleri insanların geçmişine takmamalılar nede olsa ondan öncesine ait. Merak etme erkeklerin bu konuyu hazmetmeleri biraz zaman alıyor. Tekrar konuşma fırsatın olursa senden önceydi seni tanımıyordum diyerek üstelemeni tavsiye ederim. İkiniz hakkında da en iyisini diliyorum :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Durumunuza çok üzüldüm. Sevecek ibsan bulmanin zor olduğun günümüzde siz bulmuşsunuz ama arkadaşınız geçmişinizi kabullenememis.
Biz erkekler maalesef bu konuda kendimizi geliştiremiyoruz. bakmamız gereken yer gönülleriyken bacaklarının arasındaki mazide takılıp kalıyoruz.
Bu konuşmayı yaomadsn once sorsanız size söylemeyin derdim. Ama olan olmuş. Bence birkaç gün daha beklemeyip açıklayıcı bir mesaj yazın eğer sizi aramazsa02 Yorumla
Soran+1 yılgörüşünüz için sağolun ben de birkaç gün daha bekleyip yazmayı düşünüyordum şimdi siz de söyleyince düşüncemden emin oldum buluşup konuşmak istediğimi yazıcam onu kaybetmek istemediğimi yazsam fazla mı olur ne hisseder sizce?
- +1 yıl
Asla yalvarma moduna girme.
Seni çok iyi anlıyorum ama bana kendini ifade etme şansı bile vermeden çıkıp gittin ve bu beni çok üzdü. Seninle son bir kez oturup konuşmak istiyorum, seni güzel kalpli bir insan olarak mazimde bırakmak için.
Bu şekilde yaz eğilip bükülme ve yaptığı şeyin seni nenkadsr çok kırdığını göster ona.
Onun gözünde sen koklanmamıl bir çiçektin belkide. Saf temiz duygularla yaklaştı sana... Lakin senin kşrlenmiş oluşun daha önce koklanmış oluşun onun bu saf duygularını rencide etmiş olabilir... Ayrıca bu tip konulara karşı anal ya da diktirmek en etkili çözüm.
04 Yorumla
Soran+1 yıldiktirince her şey halloluyor mu
Soran+1 yılerkekler için dürüstlük değil kandırılmak daha makul yani?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi ama diyorsun ki birini çok sevdim birlikte oldum işte bu koyar adama geleceginj yakacak kadar toplumsal degerleri bir kenara atacak kadar ekseri kizin deyiminle endegeeli hazineni verecek kadar arzulayip bielikte olmuşsun onunla bu koyar adama simdi durup yok bir hataydi pisman oldum ayaklarini birak bilerek isteyerek yapilan bir seye hata denmez o zevki almayi istemissin birlikte olmuşsun kirmizi isikta gecmek degil bu hata diyesin o adam seninle ciddi dusunuyor sen adamla allah bilir üç aydir öpüşmemissindir bile ve evlilige kadar birlikte olmayi istemiyorum da dersin sevistiğin adamla modern evleneceğin adamla geleneksel olursun adam seni neden istesin?
00 Yorumla
+1 yılSöylemekle iyi etmişsin. Kişilik, düşünce yapısı, hayat tarzına veya inancına göre şok yaşamış olabilir biraz daha zaman ver (3-5 gün gibi ), sana o yazmazsa sen konuş ama telefonda olmasın veya mesajla, bir yerde oturun konuşun. Kısmet kaderinizde varsa birlikte olursunuz yoksa yapabileceğin bir şey yok önüne bakarsın. Hayırlısı neyse o olur umarım hakkınızda.
12 Yorumla
Soran+1 yılsağol eğer aramazsa ben mesaj atıp buluşmak kendimi ona anlatmak istiyorum zaten sence bunu çok görür mü yoksa kabul eder mi? çünkü gerçekten bu şekilde konuşmadan etmeden kaybetmek istemiyorum onu
- +1 yıl
Haklısın.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın. Emin ol söz nişan vb olduktan sonra söylesen, bu seferde neden olaylar bukadar ilerlemeden söylemedin derdi. Yani bitirecek olan hertürlü bitirir.
Ben yerinde olsam hiç takılmazdım. Demekki sana olan aşkı ve sevgisi bacak arandaki zar ve akacak iki damla kana bağlıymış. Sen şimdi hamle yapsan bu seferde kendisini bana yamamaya çalışıyora döner. Aksine abartısız söylüyorum göbek atmalısın böyle birinden kurtulduğun için.20 Yorumla
+1 yılBence arama bakireliğini sorun edip seni iki damla kanla yargılıcak adam kıt kafalıdır hayır gelmez ondan ama bence ben olsam bunu 3 aydır gizlediğin için bozulurdum bi nevi kandırılmış hissediyo insan, he diyosanki sormadı ozman niye söyledim zamanı gelince sormadınki derdin🙂
11 Yorumla- +1 yıl
He bide son olarak bakirelikle ilgiki kendinize laf ettirmeyin cinsellik yaşayan herkes namussuz değil bunun altında ezilmeyin, yaşamak istedin yaşadın oturup 32 yıl onumu beklicektin, 32 yaşında karşına çıkmış geçmişinle ilgili hesapmı soracak, vermeyin okadar taviz vermeyin sizi sevecek insan sizi siz olduğunuz için sevsin 2 damla kan için değil, bakire olupta arkadan otoban olan çok kız tanıdım hepside kendini bakire olarak yamadı birilerine, biraz düşünse ona karşı dürüst olduğunu anlardı, gidip diktirseydin dahamı iyi olacaktı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh canım hemcinsim ya çok üzüldüm gerçekten😔 bende seninle aynı durumdayım hemde daha kötü bi durumdayım bakire değilim bende hata yaptım geçmişimde. Ama bana sürekli bakire olmayan biriyle ciddi düşünemem dediği için söyleyemiyorum da. Ne olacak bilmiyorum, bizim de ilişkimiz ciddi. Inan çok zor durumlar. Yaşlarınız kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm senin adına umarım kalbine göre biriyle karşılaşırsın ortada fol yok yumurta yokken böyle iddialı sözler sarf eden biri zaten önyargılı, tutucu biridir çok üzülme yaşın genç daha karşına seni gerçekten sevecek biri çıkar. bizim yaşlarımıza gelince ben 32 o 35
Cevap sahibi+1 yılAma onunda geçmişi temiz değil zaten. Söylemesem de bir şey olmaz diye düşünüyorum. Çünkü allah diyor ki kim nasıl biriyse ona öyle birini nasip ederim. Zaten hal hareket ve tavırlarından da belli. Yaşlarımız 20 21. Bu arada 35 yaşındaki bi adam da ne diye bakirelik arar anlamıyorum. Bakire zaten ona bakmaz yaşı geçmiş çünkü
Soran+1 yılgeçmişi temiz değilse bakire istemeye pek de hakkı yok ama nasıl bu kadar kendilerinden emin hareket ediyorlar anlamak güç. aslında yetiştiren annelerimizde hata, kız çocuğuna hizmetçi, erkek çocuğuna paşa muamelesi yapan kadınlar yüzünden erkekler kendilerine her şeyi hak olarak görüyorlar. ileride bir oğlum olursa asla pozitif ayrımcılık yapmayacağım ona. bizde de sıkıntı şu benim yaşanmışlığım olmasına rağmen karşımdaki insanın olmamış bildiğim kadarıyla sadece aile aracılıyla birkaç kız göstermişler onlarla konuşmuş ama anlaşamamış beğenmemiş ilk sevgilisi bendim yani.
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın bence söylemekle iyi yapmışsın keşke herkes senin gibi cesur olsa ama ben olamam gizleyecem
+1 yılDul bir kadınım desen daha yumuşak tepki verirdi fakat yine de kabul etmezdi. Her erkek hayatında bir kere kızlık bozma deneyimini yaşamak ister bu nedenle evlenip ayrılmış bir erkekle evlilik düşünürseniz daha mantıklı olur.
00 Yorumla
+1 yılKeşke fazla detaya girmeden zamanında hata yaptım diye anlatıp geçseydin. Yok zamanında çok sevdiğim adamdı bilmem ne anlatınca soğumuş senden. Normal de
04 Yorumla
Soran+1 yılsıradan bir şekilde söylesem zevk için yaptım öylesine der gibi yanlış anlaşılacaktı ve birçok kişiyle de yapmışım yapmasam bile yapabilirmişim gibi bi algıya kapılacaktı. sevdiğim, değer verdiğim biriyle oldu zamanında dedim başka da kimse girmedi hayatıma.
- +1 yıl
İşte saçmalamışsın. Geçmiş mide bulandırır sen de fazla detaya girmişsin
Soran+1 yılbir iki cümleyle özetledim detay falan yok başka türlü söyleyemezdim hata yaptım desem zaten bu defa o soracaktı
- +1 yıl
Sonuç olarak her yürlü bitecekmiş
+1 yıl
Bence😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra bence dürüst bir şekilde başında soylemissin yalan konuşmamızın sevmiş olsa bırakmaz zaten kizligin ne önemi var benimde başıma seninki gibi bir durum geldi ama sevgigim beni kandırdığını dusunuyorum eninde değilim sana birkaç soru sorsam belki bana yardımcı olursun özelden konuşabilir miyiz yardımcı olmak istersen
03 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta oldu aramadı yarın mesaj atmayı düşünüyorum cesaretimi toplarsam pazarları çalışmıyor yüz yüze konusma isteğimi geri çevirmez umarım. Sakıncası yoksa sana da buradan yardımcı olabilirim nasılsa gizliyiz istediğini sorabilirsin yanıtlamaya çalışırım kendimce
Cevap sahibi+1 yılKonuşurken bile atamadığı. Şeyler gizli olsamda cikiniyorum oyuzden özelden konuşalım dedim olmaz dersende canın sağ olsun teşekkür ederim yinedd
Soran+1 yılRica ederim
Bakire olmadığın için bıraktıysa zaten
Bırak gitsin,
Seven insan bunu dert etmez gerçekten
Seven kişi tabıkide,00 Yorumla
+1 yılDoğruluk sadece yargıçlara mahsus, sen niye doğruyu söylüyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında ortada bir sorun yok. Sen en iyisini yapmışsın. Yalan söyleseydin ikinizde yine mutlu olmazdiniz. Önemli olan uyumluluk anahtar ve kilit gibi. Yalan söylemem o kapıyı açmazdı.
00 YorumlaErkekler böyle kadınları ciddi Görmez keşke ileriyi düşünüp vermeseydin.
00 YorumlaHakli adam bekleseydin belki mutlu olacağın kisi olacakti
10 Yorumla
+1 yılSaalak mısın 3 aylık birine bakrie değilim diyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılilişkimiz ciddiye gidiyordu söz nişan konuşmaya başladı ailesiyle yüz yüze gelecektim napsaydım?
- +1 yıl
Üzülme boş ver salaağın birinden kurtulmuşsun. Ataerkil muhafazakarın biriymiş
Soran+1 yılüzülüyorum elimde değil muhafazakar da değildi aslında ama bunu duymayı beklemiyordu galiba
+1 yılboş ver aramaz hiç bekleme
00 Yorumlaseni böyle kabul edecek birini bulacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılelin artığını napsin adam
00 Yorumla
+1 yılDemek sana ciddi bakıyordu
00 Yorumla
+1 yılBen olsam o şekilde kabul ederdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya ara merak ettiğini söyle bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılöküz yaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılZor dönmez bir daha da kimseye söyleme
00 Yorumla
+1 yıldönmez bekleme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldöner tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlarınız kaç
03 Yorumla
Soran+1 yılben 32 o 35
Cevap sahibi+1 yılŞimdi birsz detay verin nerde nasıl tanıştınız ikiniz ne işi yapıyorsunuz oda mı evlenmedi ve ikinizin evlenmeme nedeni ne vs gibi yardım edeyim onu geri getirelim çimdi biz erkekler biraz kalın kafalıyız yalınız 32 bu yaşa kadar bakire kalmak zaten zor ve olmuş bişeyler ve anlatmışsın çoğu gibi anal yapıp bakireyim demediniz isterseni özelden de yazın daha iyi olur
Soran+1 yılyardımınız için şimdiden sağolun buradan anlatabilirim sakınca görmüyorum nasılsa ikimiz de gizliyiz. biz ortak bir tanıdığımızla aynı ortamda tanıştık şöyle benim oturduğum semtte bi arkadaşımın da ufak bir matbaa dükkanı var fotokopi, tez, kitap basım ve cilt işleri yapıyor. erkek arkadaşım da oraya toptan mal getiren kendi işini yapan biri ilk karşılaşmamızda arkadaşımla dükkanda sohbet ederken yakınlığımızı görüp o da katıldı ilk öyle tanıştık beni beğendiğini daha o gün hissetmiştim sonra beni sormuş zaten arkadaşıma bir daha geleceği zaman beni de çağırdı arkadaşım o gün dükkandan biz ikimiz beraber cıkıp yürüdük biraz benden hoslandığını yakından tanımak istediğini söyledi ben de ondan hoslandığım icin kabul ettim üç ay oluyor görüşmeye başlayalı. ben kendim memurum devlette. o da matbaa malzemeleri satıyor toptan kendine ait işi var. ben de evlenmedim o da evlenmemiş ama benim başımdan 3 yıllık ciddi bir ilişki geçti onun böyle bir yaşantısı yok anladığım kadarıyla kimseyle olmamış. ben yaşadığım ilişkiden sonra güvensizliğimden dolayı evlenmedim o da istediği gibi birini bulamamış ailesi birkaç kız göstermiş ama istememiş sorularını yeterince yanıtlayabilmişimdir umarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradın mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dönmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş arkadaşın mıydı
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır bi tanıdıkla aynı ortamda tanıştık ilk adımı da o attı
Cevap sahibi+1 yılbelki pişman olur geri döner. aynı ortamdaysan sık sık görür özler diye düşündüm. bekleyeceksin. hayatına devam et dönmezse de kısmet diyelim. işe odaklan
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim öyle yapacağım ama öncesinde bir mesaj atıp buluşmak kendimi açıklamak istiyorum ona sence en azından bunu kabul eder mi?
Cevap sahibi+1 yılson bi kez yemek yiyelim falan diyebilirsin. çocuk nereli
Soran+1 yılankaralı
Cevap sahibi+1 yılbence o an tepki verdi döner düşüncem. yaş 20 lerde olsa dönmez derdim de. büyük şehirde mi yaşıyorsunuz
Soran+1 yılumarım döner evet Ankara'da yaşıyoruz ikimiz de
Cevap sahibi+1 yılbence döner gibi. bekle bakalım
Sacmalamus
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşıma bakire olmadığımı söyledim konuşmadan çekip gitti. Döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler