Merhaba lütfen boş yapacaklar cevaplamasın ciddi soru soruyorum. Ciddi bi ilişkim var. Ve onu kandırmak istemediğim için daha önce ilişki yaşadığımı ondan önceki hayatımı anlattım. O çok temiz namazında her gün kuranını düzenli okuyan alkol sigarası olmayan bir insan. Çok düzgün. Ama ben öyle değilim birbirimizi çok seviyoruz. Ona söylediğimde çok çok üzüldü. Keşke ilkin ben olsaydım dedi. Kendisi daha önce bi kadınla bişey yaşamamış. Bunu aşmak istiyorum yanımda olmanı unutturmanı istiyorum dedi ama unutması imkansız. Ne yapmalıyım?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence sizi bırakması gerekir. Eğer böyle yapmazsa muhakkak bunu dert edecektir ve bir sonraki tartışmanızda bu konuyu açabilecektir. Bakir erkeğe, bakire kadın yakışır. Öyle birisiyle bakire olmayan bir kadının birlikteliği ise mümkün değildir. Ayrılığa kendinizi hazırlasanız iyi edersiniz. İşte bu yüzden hanımefendilere diyorum ki bir anlık zevk isteği ile vermeyin bekaretinizi çünkü ilerideki iyi bir adayı bu sebeple kaçırabilirsiniz. Ama sizi de tebrik ediyorum çünkü dürüstlükle ve açıkça her şeyi anlatmışsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke beni bu kadar üzeceğine canım yerine koysaydın bilmeseydim dedi ama üzüntüsünden diye düşünüyorum. Umarım güzel şeyler olur herhangi bi düşüncem yok şu anlık hiçbir yorum yapamıyorum nasıl olur diye
- +1 yıl
Bir kez bunu duyduğuna göre aklından atamaz. İster istemez her zaman kafasında dönecektir bu mevzu.
En İyi Cevaplar
+1 yılZina etmemiş birinin bu günahı işlemiş biriyle evlenmesi caiz değil diye biliyorum. Zina en büyük günahlardan, biz çok basite indirgedik o ayrı mesele. Hani çok namazında niyazinda diyorsun ya o yüzden söylüyorum problem olabilir. Kendisi gibi birini bulsa daha münasip olurdu.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konu dışında kendisinin istediği insan benmişim öyle diyor. Bu beni üzüyor diyor bende istiyorum bilmiyorum ama kimse bilinçli yanlış yapmaz ki gençlik hatasıydı benimki ben onu kandıradabilirdim dikim 20 dakika bile sürmüyor bu dönemde ama ben öteki tarafta kandırdığı birinin yüzüne nasıl bakacağım bundan dolayı söyledim
- +1 yıl
Evet o kabul ettiğini söylüyor ama üzüldüğünü de söylüyor ve şunu da göz önünde bulundurman lazım bu durum senin karşına sürekli çıkacak mı? Çıkmasa bile bu adam sürekli bunu dert edecekse içini kurt gibi yiyip duracaksa ne anlamı kaldı kabul etmenin.
+1 yılzamanla kabullenmeye başlar ona her anlamda en iyisi olduğunu hissettir evlenirsen cinselliktede hatta prgan olarak bile her anlamda en iyi o olduğunu hissettir ama asla bunu yapmacık davranarak değşl ve lüzumu olmadıkçada eskiyi hatırlatma
11 Yorumla
Soran+1 yılTek mantıklı cevap veren sensin teşekkürler dediklerini uygulayacağım
Geçmiş unutulmuyor hep aklın bir köşesin de kabullenmesi çok zor ama kabullenmiş GB yapıp devam edecek belki ama en ufak bir şeyde konu oraya bağlanıp ikinizin de canı yanacak.
10 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
18
+1 yılSimdi daha yeni ilk kez yasiyor. Kizlar erkeklerden aslinda cinselligi ask musk vs vs daha erken yasiyor bu devirdi.
Zavalli daha henuz haberi yok, evet sana asik ama zamanli o ask biter, ve sonra sana dayanmicakdir. Cunku erkek genetiginde var bu, dayanamaz delitir, dusundukce dusunur.
Bakire olmayan bakir olmayanla olur, bosuna denilmiyor.00 Yorumla
+1 yılKnk onunla da yap. Yavas yavas alistir. Ve ondan baska birine gitme
10 Yorumla
+1 yılYani o da yapalım derse bil ki niyeti artık niyet değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Ya kabullenip devam edecek ya da ileride iyi kafanı skcek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen iyi yapmışsın ama o seninle yapamaz ben de öyleyim kabul edemem
00 Yorumla
+1 yılbakire olmaman suç değil
13 Yorumla- +1 yıl
seni seviyorsa her şekilde kabullenir
Soran+1 yılŞu anlık kabul ediyor umarım ilerde sorun etmez
- +1 yıl
etmemesi gerekir
+1 yılSöyleyerek dürüst ve mantıklı davranmissin o kabul eder mi etmez mi belli olmaz tabi hakkinizda hayırlısı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. onun sana senin ona olan sevginden emin miydin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDürüst olmanız güzel ama ben olsam yok derdim, uygun değilsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu dile getirdim birbirimize çok tersiz diye ama beni seviyor
Cevap sahibi+1 yılYaşam boyu bunu atlatamayabilir beni de seven vardı ama yok dedim ben ilerlemedik bile uyumsuzluk var çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri ise asla bunu unutmaz.
10 Yorumla afferim kız dürüst kızlara can kurban
02 Yorumla
Soran+1 yılDürüst oldukta kaybedeceğiz sanırım. Ben kimseyi kandırmak istemiyorum ama insanlar bundan anlıyor. Bilmiyorum canım çok sıkkın
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İllk fırsatta isticek senden
06 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışında yaşıyordu 6 yıldır yakışıklı zengin bir çocuk yapacak olsa yapardı. Benim için özel bişey seninle dahi yapacak olsam evlenmeden yapamam en kötü bi imam nikahımızın olması gerekiyor dedi
Soran+1 yılHayatımda gördüğüm tek düzgün erkek diyebilirim çevresinden de bizzat kendisini dinlediğim için bunları yapmadığına eminim. Kendi ağzıyla da söylüyor zaten bi erkek bir saklasın ki
Soran+1 yılHer şeyi dile getirdim eğer ilerde yüzüme vuracaksan konuşmayalım diye bilmiyorum zamana bırakalım dedi bende hayır ikilemde kalamam falan dedim neden bu kadar önemli ki. Bakire olup başkasının dudaklarını ballandıra ballandıra emip afedersiniz tokmağın değmediği yer kalmayıp bakire kızlar mı iyi oluyor cidden anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesine söylerse kabul etmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece seni becermek istiyor
00 Yorumla
+1 yılNe dedi peki
06 Yorumla
Soran+1 yılO dünyanın nasıl olduğunun kızların ne halde olduğunun farkında bile değil çok şaşırıyor bu durumlara. Seni istiyorum ama bu beni çok düşündürüyor unutamıyorum diyor işte. Çünkü evlilik konuşuyorduk biz
- +1 yıl
Anladım kendin isteyerek mi bozdun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kendin mi bozdun ilişki mi
Soran+1 yılİlişki sevdiğimi sandıpım biriyle
- +1 yıl
İstersen burdan konuşmayalım gel bekliyom
+1 yılOda yapar gider seni bırakır
04 Yorumla
Soran+1 yılO evleneceği kadınla yapacakmış zina istemiyor. Bunu benimle konuştu anlattığımdan ne çıkarıyorsunuz bilmiyorum ama
- +1 yıl
Bekle gör
Soran+1 yılBizim ilişkimiz 8 aydır devam ediyordu artık iş ciddi boyuta geldiği için ben söylemek istedim yapmak isteyen insan şimdiye yapardı zaten. Kandırmak istemedim o zaman erkekler kandırılmayı hakediyor demi
- +1 yıl
Bekle gör şimdi değişti bu laftan sonra ilişki şimdiye kadar bakire idin şimdi değil ama
+1 yıltut bırakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılır yakında
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem