Arkadaşlar erkek arkadaşımla ilişkiye girdik aslında öncesinde çok içmişti ama neyse birlikte olacağız bu nasıl a. m ya dedi ne garip bak kardeşim var sonrasında domalma pozisyonuna geçtik midesi bulandı yapmadı bıraktı neden midesi bulandı :( içki içtim ondan dedi ama güvenemedim Bi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara anlatmaya çabalıyoruz ama kendi ecellerine öyllee kapılmışlar ki kulak kanalına bile takmıyorlar...
20 li yaşlarda 20-25 arası evlendiniz yoksa biz erkekler sizi sevemeyiz. Duygusal bir bağ için güzel bir cinsel hayat lazım bize sizin en iyi bunu yapabiliceğiniz yaş 18-25 arası yaşlar... Sonrası pırtt... Ondan sonra milletle yatıp bu ne beeee hangi belediyenin kanaizasyonu lan bu? Diye sorunca hayıflanmayın mq. Duygusal bir bağ için uzun bir süre ihtiyacımız var bizlerin ztn değiliz duygusal... Birde 30 sonrasında bazıları öncesinde bile pörsüyor hemen bedeni... Sonra neden böyle dedi...
12 Yorumla
Soran+1 yılO da 32 yaşında ben 30. O yıllara geri dönemem keşke dönsem ama yok yani öyle bir ihtimal ve tamam kendisi temiz titiz biri ama alkolden bulandı dedi Yani beni beğenmedi öyle mi peki neden yazdı tekrar bana canım diye.
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun senle akşam takıldığında... yarın öğlen yemeğini de sudeyle yemediğini canım ? İnsan alkollüyken doğruyu söyler. Bir alman kızla dükkanda tanıştım gittik 2 sek vodka içti... Konuyu cinselliğe getirdim. Kız neler söylemişti neler... İçirmek gerçekleri söyletiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. sende sorsaydın. benden hariç gördüğün amlar nasıldı diye
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 aydır karı sikmiyorum dedi birden
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kıllı ya da pürsmüşse tiksinmiş olabilir ya da temiz değilse
02 Yorumla
Soran+1 yılTemizdi sanki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok çirkin ya da herifin vajinadan beklentisi çok başka bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk kez ise evet hoşuna gitmemiş olabilir ama bence alkolden midesi bulandı. Senin de kendine dikkat etmen lazım hijyenik olman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılGörüntü olarak nasıl? Görmek lazım ne diyim anlamadım ki 🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. la böyle öküzlerin altına yatmayın gidin dala budağa sürtün daha iyi 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBoh yerine koymuş seni resmen :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende hakkedene ver ozaman madem midesi bulanıyor seni yapmıyor allkolle alakası yok bence
00 Yorumla
+1 yılYok dün ıspanak yemiştik ondan bulanmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasının mi görmedin mi hiç kanka senihkinin gaarkı neymişşş
00 Yorumla
+1 yılBoyleleriyle seks yapip seksten soguyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkan mi pisti ya da kılların mi çok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasınyok * nasılmışki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüy falan mı var yoksa sarkık mı
18 Yorumla
Soran+1 yılTüysüzdüm
Cevap sahibi+1 yılO zaman sarkık çok fazla birliktelik mi yaşıyorsun
Soran+1 yılEvet çok yaşadım
Cevap sahibi+1 yılOndandır önüne gelenle yaşarsan öyle olur kötü bi durum kendini niye bu kadar kullandırıyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum kullanmak gibi gelmedi bana birliktelik dedim işte normla bir süreç gibi düşündüm ama artık eşim dışında olmam
Cevap sahibi+1 yılAbla yol geçen hanı olmuşsun eş mi kalmış
Soran+1 yılAyıp dediğin ama. Belki bundan sonra benim için düzelir her şey.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah mutlu olursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıllı falan mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılTemizdim aslında
Cevap sahibi+1 yılPeki vücudun mu kötü
Gizli Üye(36-45)+1 yılYikanmadin mi
Cok mu killiydi00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. gerçekleri söylemiş, sarhoş ise
00 Yorumla
+1 yılNasıl ki çok mu kötü gercekten ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim öyle dedi
- +1 yıl
Belki de değildir ya takma bence
+1 yılIyy Allahim
10 Yorumla
+1 yılBırak bence sen onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenden bulanmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden tiksinsin ki
00 YorumlaÇok cringe bi durum
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği