Ev boş dedi çağırdı dün fakat kimseye güvenmediğim için kameradan şüphelendim video mu çekip p*rno sitesine atar mı sizce
Sevgili olmadığım biriyle seks yaptım, sorun çıkar mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimseye güvenmeyip sevgilin olmayan birinin altına yatman da çok ciciymiş, güvensen demek ki kadınların Şahin K'sı olacaksın. Atabilir evet niye atmasın.
Peki kadının bunu görebileceği akıllarına gelmiyor mu? Arti onu ifsalarken kendide ifsalaniyor videoda Birde site sahibi bu topa nasıl giriyor. yarin birgun benim haberim yoktu der siteyi kapattiririm. Ifsa sitesindekiler gizli adı altında gizli olmayanlar gibi geliyor bana
Türk ifşa alemi diye meşhur bir site var. Sitenin sahibi Almanya'da yaşıyor. Yurt dışında yaşadıkları için Türkiye'nin kanunları onları hiç ilgilendirmiyor yani. Herhangi biri kendi veya tanıdığı birinin ifşasını görünce siteye mail atıyorlar, hemen kaldırılıyor.
Burası Türkiye hangi erkek tanıdığı birini görünce böyle birsey yapar sence. Az önce soyledigin siteye baktım daha çok kizlar kendini ifşa etmiş çekimlerden haberleri var gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kimseye güvenmeyip sevgilin olmayan birinin altına yatman da çok ciciymiş, güvensen demek ki kadınların Şahin K'sı olacaksın. Atabilir evet niye atmasın.
Güzel tespit
sanmıyorum yaaa neden atsın bende günlük seksler yapıyorum kimsenin vidosunu çekmedim ne gerek var böyle şeylere
Atmaz herhalde ama belli de olmaz kurgu felan var mıydı
Kurgu derken ne gibi kurgu
Yaptığınız iş için ya doğaçlama mı oldu şöyle yapalım böyle yapalım e
Seks isteğim vardi ondan
Hım iyi etmişsin zevkine bak takılma böyle şeylere memnun oldun mu sen
sorun çıkmaz bunlara takılma, eğer çıkarsa şikayetçi olursun endişelnme
Böyle bir videonun varlığından nasıl haberdar olabilir?
biri sana atana kadar haberdar olman çok zor. twittera bakabilirsin ama yine de denk gelmen zor.. çok endişelenme
10 sene cikmadiysa birdaha çıkar mı sizce
sanmam endişelenme
Çok teşekkür ederim ilgin için
Veren memnun gipen memnun. 4k videolar varken kim naapsın seni :D
Yok artık daha neler iyice paranoyak oldunuz a... m... k...
Ne farkeder ki, ortalik mali gibi her ev bos diyene gidiyo musjn? Yazik
Öyle bir soru ki niyet okumaktan geçiyor cevabı :D Tanımayız etmeyiz ne bilelim atar mı atmaz mı?
Farkettin mi ki çektiğini
yok bısı olmazz rhat ol
Benim cinsel yönden hayat tarzım bu sorun yok
Her çağıran a gidiyor musun guvenmeden
Bu kadar kolay he isler
Gondiklenmis arkanin davası olmaz
Sapık değilse sorun yok..
Sapık değilde abaza
Cinselliği az yaşayanların hepsi abaza...
Bence atabilir çünkü ben de öyle yapmıştım
Ne yaptın
Videoya çektim haberi olmadan bana sakssoo çektip sonra sikkktim onu hepsini kameraya çektim
Sonra naptın
Özellleee gel anlatayım
Burdan olmaz
Güvenmeden yapma sen de
Bence hayir gayet guzel sewistiniz bitti
Güzelde
Video internete koymaz sikinti etme
Abaza biriydi daha fazla ister
Amann. nerden buluon abazayi sende az mantiklisini bulacan basina bela. olmayacak is bitince uzatmayacak
Bilmiyorum denk geliyor
Ortamlarini degistir. Daha kaliteli kisilerle takil ;)
O kadarmi azmiştin yani
Afiyet olsun 😂
kamera mı var dı
Bir biz bulamadık herhalde bi FB 😄
sen ne istiyorsun
her şey olabilir
Atarsa yazda izleyelim sen hak etmiş sin
atmıştır bile
ne şanslı
Nasıldı
Bilemeyiz
Buna cesaret edebileceğini sanmıyorum
Niye ki ifşa sitelerinde bu tarz paylaşımlardan geçilmiyor.
Peki kadının bunu görebileceği akıllarına gelmiyor mu?
Arti onu ifsalarken kendide ifsalaniyor videoda
Birde site sahibi bu topa nasıl giriyor. yarin birgun benim haberim yoktu der siteyi kapattiririm.
Ifsa sitesindekiler gizli adı altında gizli olmayanlar gibi geliyor bana
Türk ifşa alemi diye meşhur bir site var. Sitenin sahibi Almanya'da yaşıyor. Yurt dışında yaşadıkları için Türkiye'nin kanunları onları hiç ilgilendirmiyor yani.
Herhangi biri kendi veya tanıdığı birinin ifşasını görünce siteye mail atıyorlar, hemen kaldırılıyor.
Peki diyelimki biri seni ifsaladi nerden öğreneceksin. siteye girip tüm videoları tek tek izleyemeyiz ki
ya da tanıyan biri izleyince videon var mail at kaldirt demez herhalde.
tanıyor madem bir zahmet kendisi siteye mail atıp kaldırılmasını talep etsin yani :D
Burası Türkiye hangi erkek tanıdığı birini görünce böyle birsey yapar sence.
Az önce soyledigin siteye baktım daha çok kizlar kendini ifşa etmiş çekimlerden haberleri var gibi.
Bir şey olmaz.
Umarım yapmaz
atabilir?
NEDEN ÇIKSIN
Nerden taniyon onu
Belli olmaz.
Atmış tir şimdiye