hiç tanımadıgım bırısıyle alkolunde etkısıyle bıseyler yasadım, cluptan cıkısımı bıle hatırlamıyorum. kgöbek bölgemde sperm kurulugu vardı uyandıgımda o kadar, acaba ılıskı yasamadı mı? yasadıysa kondom kullanmadıysa bırsey yapmalı mıyım lutfen arkdaslar cıddı bır durum. gızlı kullanıcı yapma sebebım mesajlar gelmemesı ıcın
Cevabın nedir?
Büyük olasılıkla vajinal ilişkiye girmişsinizdir. Etrafta kondom bulmadıysan ve senin yanında da yoksa gene büyük ihtimalle kondomsuz yaptınız.
Göbeğine boşaldığına göre muhtemelen "coitus interruptus" yapmış. Yani dışarı boşalmış. Tanımadığın biri olup olmaması bu durumda çok önemli değil. Erkeklerin "merak etme dışarı boşaldım" demesi hâlinde dahi gebelik durumları olabiliyor.
Bence bişiy olmaz. Ama dediğim gibi "bence". Emin olup kendini rahatlatmak istiyorsan test falan al eczaneden.
İşin ahlâki yönü de şöyle. Burada sıkıntı tanımadığın biriyle olması değil, alkollüyken yapmış olman. Birincisi sen aldığın zevkten bir halt anlamazsın, ikincisi de, karşı taraf da alkollüyse gebelik gibi tehlikeler olabiliyor. Dediğim gibi eczaneden test şeysi al. Ama n'olur nolmaz deyip hemen ertesi gün hapına başvurma.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo ickiden degil ilaci ickine katiyor, belirli bir süre büzün mahelle üstünden gecse ayilinca bilmiyorsun..
Git polise sikayet et, ne oldugunu tam ögren, ganze özceligi hatirla...
Hamile kalirsan hadi aldirirsin, ya aids kaptiysan? Aids testi hamilelik testi, aklina nekadar pis hastalik geliyorsa testini yaptir..00 Yorumla
+1 yılSen nasıl anne olacaksın nasıl erkeğin namusu olacaksın çok merak ediyorum yarın da ahlak bekçisi kesilirsin başımıza
120 Yorumla
+1 yılHap yazdir hani 72 Saat sonra da koruyandan nolur nolmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
48Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hemen ertesi gün hapı alsaydın keşke.. Oda sarhoş ise mutlaka içine de boşalmıştır.. Bu nasıl içki içmektir ki kendinizi kaybediyorsunuz.. Şanslıymışsın ki tek kişi ile kurtarmışsın yoksa sabaha kadar kimbilir kaç kişi üstünden geçerdi.
40 Yorumla
+1 yılBişey yapmalımıyım kısmının üzerinden geçmiş biraz sanırım ama ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı almanı tavsiye ederim sonuç itibari ile hatırlamıyorsun.
Yalnız daha da önemli bir konu bir hastaneye giderek hepatit / elisa testi yaptırmalısın.02 Yorumla
Soran+1 yılo test neden gereklı kı anlamadım
- +1 yıl
Birlikte olup olmadığını bile anlamamışsın adamın herhangi bulaşıcı bir hastalığa sahip olup olmadığını nasıl anlayacaksın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen hatayı başta yapmışsın be güzelim şişede durduğu gibi sende duraydın adam seni kullanamazdı
bekleyeceksin adet gününü geçtiyse doktora gidersin gebemi değilmisin ögrenirsinde yapan kişide boşalırken içine boşalmamıştır. zaten burdan da anladığım kadarı kız değilmişsin ki kızlığım namusum gitti durumlarına girmemişsin eh bundan sonra akıllanırsın güzelim allahtan organ mafyası gibi şeyler gelip seni kesmemiş azcık akıllı ol herkesin başına gelebilir bir daha tekrarlarma00 Yorumlaeczaneden hap al garantiye al kendini
ama alkol içmene güvenmiyorsan bir daha tek başına böyle ortamlarda bulunma
yalnız değildim dersen o zaman o yanındakilere bir daha güvenme
istemediğin şeyler yaşamak istemiyorsan eğer00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılilişkiyi yaşamış sonra geri çekme yöntemiyle göbeğinize boşalmış, kondom kullanmamış belli ki. ne olur ne olmaz ertesi gün hapı alın işinizi sağlam kazığa bağlayın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. Valla bir erkek denk getirdiğinde, hiç affetmez.
Adet zamanının ortasına geldiyse bu ilişki, hamile kalma riskin oldukça fazladır.00 Yorumla
+1 yılne yaptığını hatırlamayacak kadar sarhoş oluyorsan ssonuçlarına da katlanmak zorundasın ccanım. sen norveçte falan mı sandın kendini?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBuradan buna cozum cok zor ama gobek deliginde sperm varsa icinede bosalmis olabilir. bunu bence kadin dogumcuya danismalisin, belki onlarda bunun icin ilac olabilir veya farkli bir yol izleyebilirler.
00 Yorumla yüksek ihtimal hastalığı kapabilirsin kan tahlili yaptır ama bu hastalıkların kuluçka süresi falan var doktora sor
00 Yorumla
+1 yılAşkı sevgiyi bütün güzellikleri sorgulama sebebimsiniz...
00 Yorumla:)))
Benim konu dışı bir sorum var
Neresiydi o club?12 Yorumla
Soran+1 yılnıye noldu
Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. yapmışsın yaşamışssın olmuş bitmiş neyin peşindesin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hiç tanımadığın bırıyle sadece muhabbet edebılırsın , sen çıtayı yukseltmıssın , herseye hazırlıklı ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyler sormam gerekli hamilelik için soruyorsan
00 Yorumla her ihtimale karşı git hap al eczaneden, zararı olmaz
00 Yorumla
+1 yılbence hastane ye git ve bir kan tahlili yaptır, hastalık, hamilelik riskine karşı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarhoşmuşsunuz ve hiçbişe hatırlamıyorsun sor ona oda hatırlamıyorsa hap al bitane korunmak için yoksa 9 ay sonra bir çocuğun olabilir
00 Yorumlauyandığında külotun üzerindemiydi yani külotun çıkmış mıydı?
00 Yorumla
+1 yılgarantiye al istersen önümüzdeki ay ki sonrunda hamileyim bu bebeği doğurmalımıyım olmasın :)
00 Yorumla
+1 yılErtesi gün hapı al 52.5tl, son 5gunune tehsir eder cok faydali
00 YorumlaNormal bı durum alkol ve kandolasımı hızlanması ereksıyon ve haz artı seks mutlu yıllar
00 Yorumlabir erkek kızı clupten sarhoş bir şekilde götürdüyse ilişkiye girmemesi imkansız bişey
20 Yorumla
+1 yılbedeninde sperm varsa condom kullanmamıştır... kimin aklına gelir o durum da?
00 YorumlaHamile olmadıysan proplem yok zaten biraz o... buluk var sende bişey olmaz..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. valla bir ertesi günü hapı hiç ve bekle birde hamilelik testi al
00 Yorumla
+1 yılbir sağlık kuruluşuna gidip kan tahlili yaptırınız. ancak biraz zaman geçmesini bekleyin.
00 Yorumla
+1 yılÇok uzun süre geçmedi ise ertesi gün hapı al sağlama almak için kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurum sakat ama bnce kimse clubtan eve körkütük sarhoş getirdiği birinin içine boşqlmaz
00 Yorumla
+1 yıleczaneden ertesi gün hapı al kendini garatiye al
02 Yorumla
Soran+1 yılılıskı yasamamıs olabılır anlayamadım
- +1 yıl
sen yinede işi garantile
Gizli Üye(30-35)+1 yılOofof dunyadan haberin yok :/
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılilişki yaşamadıysa göbeğin spermi kendimi üretti?
00 Yorumla
+1 yıldoğum kontrol hapı kullanıyor musun ?
02 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır
- +1 yıl
o zaman ihtimal var onun için mutlaka eczaneden bir ertesi gün hapı alıp kullan. bundan sonra da düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanmalısın canım.
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yapacak bir şey var mı olmuş bitmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun göbeğine attırmış...
00 Yorumlakontrole gıt hamılede olabılırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Ertesi gün hapı al nolur neolmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIşini şansa birakma ertesi gün hapı al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasim şu an enniyisi ella kullanman
00 Yorumla bir doktora görün derim
00 Yorumla
+1 yılElla al ertesi gün hapı 51 tl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErtesi gün hapı kullan hemen
00 Yorumlasormadin mi bunu iliski yasadigin kisiye
00 YorumlaÇok geçmeden ertesi gün hapı al "norlevo''
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılböyleleride varmış demek
00 Yorumla
+1 yılohh ne ala memleket
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Nerde uyandın
06 Yorumla
Soran+1 yılotel
Soran+1 yılhayır, geceki kıyafetımde uzerımdeydı. göbegı acık bı elbıse gıymısyım, göbeğin uzerıne boşalınmış, onu anladım sadece
Soran+1 yılhayır
Onudamı biz bilelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Sor senle olana
00 Yorumla
+1 yılKesin hamilesin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri