O konuda denk olmak şart ya denk olmak demişken yaş boy kilo filan değil yani cinsel istek olarak denk olmak şart mesela bir taraf fazla istiyorsa bir taraf bu konuda sanki ölü gibi ise her ne kadar adada ister aşk olsun ister başka bir şey olsun yok yani ilişki yürümez iki tarafta ya gerçekten fazlasıyla istekli olacak ya da aynı seviyede isteye sahip olacak bir taraf fazla bir taraf az olunca olmaz ben mesela ben istediğimde benimle birlikte olmayan bir adamla yapamam ya da örnek veriyorum mesela ben haftada her gün isterim adam sadece iki gün yapar ya da üç gün yapar ben böyle birisiyle yapamam imkanı yok doyurması lazım
Davul bile dengi dengine diye bir söz var. İki tarafın da libidosunun eşit olması çok önemlidir ama bu dengeyi yalayabilmek çok çok önemli. Kimisi evlendikten sonra eşinin yüksek libidosu sayesinde cinselliği daha çok sevmeye başlıyor, kimisi de doğuştan yürüyen libido oluyor. Evlilikte her şey cinsellik değildir ama evliliği ayakta tutan direklerden biridir. O olmazsa olmaz. Ancak iki tarafın da aseksuel olması lazım ki cinselliği hiç umursamasınlar.
Sevgili Olmak Cinsellikten İbaret Değil ama böyle gören düşünen Mallar var sevgililik Bi kişiyi seviyorsan onunla sevgili olmak doğru Öyle keyfi İçin cinsellik için sevgili olmak aşırı saçma ve karaktersizlik Şimdi çok Görüyoruz bunu sevgili oluyorlar ben sevgiliyim diye kafasına Göre Cinsellik Yaşıyor Hiç namus kalmamış ki Bu kişiler boşuna namustan konuşmasın Cinsellik ihtiyaç ama evlenince Doğrusu
şu an karmaşık bir ilişki içerisindeyim ve bu ilişki beş buçuk yıl sürdü. maalesef gerçek anlamda hiç bir temas yaşamadık. Hem toplumsal baskılar hem düşük libido ile ilgili bir durumdu. Bu ilişkiye engel değil fakat cinsellik olan ilişkilerin daha sağlam olduğunu düşünüyorum.