Flörtüm sabah akşam sx konuşmak istiyor bu yaştaki insanlar başka ne konuşacak diyor (yaşı 36) aslında zengin bekar biri istese en güzel kadınlarla yatar belki de yatıyordur ama o zaman akşam sabah benmle sanal yapmak istermiydi bu kadar istekli olurmuydu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılO yaşlarda sanal istemesi ergen hareketi başlı başına. Evet kimlerle fiziksel temas kurduğunu bilemezsin. Fakat zengin olup yoklukta insanda çok. İstikrarlı ilişkisi olamadığından sürekli içinde duygusal boşluk olan insanlar var. Bu tamamlanmamışlık onda belliki boşluk yaratmış.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır abaza ve sapıktır sadece. bende yokluktayım mesela ama asla sapık abaza gibi şeyler yapmadım ve yapmam da.. karakter meselesidir bu daha çok.. insan karakteri yoksa sapık ve abaza olur kadınları rahatsız eder ya da iğrenç şeyler yapar bunlara benzer..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen eğer erkeği elinde tutabileceksen hep bu konudan bahsetmesi iyidir , başka mecralarda gezmemiş olur
12 Yorumla
Soran1 yılTutmak istiyorum aslında ama bu seferde hep seks odaklı olması acaba benmle seks konuşup başka yerde duygusal ilişki arayışı olur mu diye korkutuyor
Cevap sahibi1 yılAslında akıllı kadınlar , bu konulardan bahsetmeyi sever , erkeğin demekki seni çekici buluyor
Yokluktan ziyade karşısındakine o gözle baktığı içindir
12 Yorumla
Soran1 yılDuygusal ilişki olduğunuda söylüyor ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılAbazalık olmayabilir. Libidosu yüksek olabilir, seni çok arzuluyor olabilir ama bu yaşta adam bunu dizginleyebilmeli
216 Yorumla- 1 yıl
Aa evet çok mantıklı
Soran1 yılHem cinsel dürtüleri yüksek hem azda olsa duygusal davranıyor olmamazmı peki 36 yaşndaki adamdan kör kütük aşık olmasını beklemiyorum zor gibi 😔😔
- 1 yıl
Nişanlım 36 yaşında benim. Bazı olaylar yaşanana kadar libidosu yok gibi davranıyordu aksksk bir gün "benim libidom biraz yüksek ama sorın olur mu" dedi öyle anladım ben düşün
- 1 yıl
Soran1 yılElbette
Soran1 yılİşte zaten oda yaşıdnan dolayı bukadar uzak şu yaştaki iki insan liseli gibi romantizmler yaşayamaz diyor bana
- 1 yıl
Liseli gibi romantizm olmaz evet. Ama güzel bir yemek ayarlanabilir, çiçek alabilir veya ne bileyim hadi maddi olmasın, durup dururken güzel mesajlar atabilir. Biz de liseli ergen gibi flörtleşmiyoruz ama bunlar oluyor
- 1 yıl
Olabilecek en mantıklı cevapları vermiş ghost, altın niteliğinde bence ciddiye almalısın
- 1 yıl
Rica ederim, gerçekler
Gizli Üye(25-29)1 yılİstese istediğiyle yatar niye benle konuşuyor düşümcesi çok yanlış. Adam için fark etmiyor ki. Her çiçekten bal almak istiyor. Abazan tek kelime ile
10 YorumlaYaşı ve mal varlığı zihninin yoklukta olmasını değiştirmez
00 YorumlaSeninle ilişkisi seks odakli, o nedenle bu kadar konuşmayı istemekten çekinmiyordur
00 YorumlaYaptığı açıklamaya göre p*rno ve karı bağımlısı abaza biri gibi geldi.
00 Yorumla
1 yılSeni hedef yapmış istediğini alınca aramaz sormaz emin ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoklukta olmasa abaza olmaz
14 Yorumla
Soran1 yılBunu soruyorum işte eğer bu konuda yokluk çekmese neden konuşsun benmle bukadar demi
Soran1 yılÇok arzuladığını söylüyor zaten
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Abazalar hep yokluktadır
12 Yorumla
Soran1 yılYoklukta oldukları için abazalar yani gerekli şekilde doyurulsalar Abaza olmazlarmı diyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılTek amacı cinsem ne işin var böyle biri ile yaşın kac
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni yokluyor o
12 Yorumla
Soran1 yılNe zamana kadar yoklayacak 😄
Cevap sahibi1 yılGerçekleşene kadar
Gizli Üye(30-35)1 yılSana karşı çok abazadır
14 Yorumla
Soran1 yılUmarımmm
Cevap sahibi1 yılBenimde öyle sevgilim vardı sürekli vajinasını yalıyordum sanal
Soran1 yılBizde böyleyiz sabah akşam ama peki sen ona duygusal olarakda his beliyormuydun sadece sx odaklımı oluyorsun
Cevap sahibi1 yılDuygusal azdı genellikle seks odaklıydı
Olmayınca olmuyor be para da çare etmiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSenle öyle konuşmayı seviyor demek ki neden abaza oluyor hemen :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Dengesiz başına iş verir
00 Yorumla
1 yılYapamadigi zamanlarda normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOlurdu, erkekler doyumsuz anacım
00 Yorumla Muhtemelen yoklukta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl🤣 Belki yalan içinde yalan vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır sapıktır
00 Yorumla
1 yılSenin hosuna gidiyor mu surekli sanal yapmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılevett
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yokluktafir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle
10 Yorumla
1 yılVasıfsız o zaman
00 Yorumla
1 yılhayır
00 YorumlaÇok kötü durum
00 Yorumla
1 yılEtkili olabilirmisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında