beklentisini bulamama değil ki bu gerginliğinin sebebi.
buna rağmen böyle olmasını anlamıyorum.
hayır uyumluyuz diye özellikle belirttim.
yetememe gibi hissetmesi asla yok.
Bunun arkasın da bilinç altında yerleşmiş yaptığının günah ve kötü bir şey olduğuna dair yerleşik bilgi olması.. Çocukluğunda yaşadığı bir olay bu etkiyi yaratıyor olmalı.. İlişkiden sonra onunla konuşarak sıkıntısını anlamaya çalışabilirsin belki anlatır.. zaten bir kere açıldı mı sonra rahatlar.
Belki seni beğenmiyordur, sevmiyordur eskisi kadar veya seni aldatmıştır bunu hatırlıyordur seninle cinsellik yaşarken bu sorunun tek cavabı bu.
Yani libidodan bağımsız olabilir madem memnunsunuz birbirinizden.
Al gerginliğini:))))
Cevap
18Cevap
Eşin ruh hastası. Cinsellikten sonraki boşalma keyif verir ya ne gerginliği. Ben suratımda mutlaka bir gülümseme olur
hemen sonrasında evet ama bir on saniye sonra yine gergin bende bilsem nedenini.
hayır vermiyor.
evli misin?
bana karşı zorbalığı yok.
kendi içinde gerginliğini hissediyorum.
seni tatmin etmediğini düşünüyör ve hissediyor. çabalıyor ancak bir türlü seni doyuma ulaştırmıyor bu da onu bu hale sokuyor. net
Libidosu yuksek se gergin olur mantigi cok yanlks ben hic gergin degilim ama libido patlamasi var bende bence baska sorun
libidoun yüksek olmasıyla gerginlik çok alakalı bir durum değildir. libido yüksek olunca daha fazla istek olur.
sen nasıl erkek istersin peki. libidosu yüksek mi olsun ist ersin
Libido ile gergin olmasının mantığını anlayamadım?
Ve sanırım problem bende değil.
Adam istediğini bulamıyor ya da istediğini yansıtamıyor ve gerginleşiyor..
istediği gibi olmuyor demek ki
Libido sinirin ne alakası var yaa
seni tatmin edemedigini düşünüyor olabilir
gerginden kastın sinirlimi
Ben gergin oluyorum tam anlamıyla rahatlamıyorum
İyi zikemeyince
Alamamissin gerginliğini
Sapık olabilir belki
şaka yapmıştır
bir daha yapın
yetmiyorsun bebeğim
gergın olmaz