Kimisi bedene aşık olur, kimisi bedenin içinde salınan ruha!
Peki sizi cinselliğe çeken hangisi oluyor?

Tabiikide aşk aşk olmadığı sürece yani istediği kadar dürtüsel olarak bir şeyler olsun hiç umrumda bile olmaz ama işte bir kerede aşk olunca daha sonra işin içine arzular karışınca o kadar kötü oluyor ki zaten cinsel istek olarak yüksek bir insanım😂🤦♀️ Hele geçen yaz galiba Haziran Ayı’nın sonlarıydı Allah‘ım ben bir arzuluyorum ben bir arzuluyorum böyle artık var ya uyumak benim için hayal gibi bir şey uyumuyorum yani hep aklımda aşk hep aklımda seks😂🤦♀️ kendimi patlatıyordum az daha o kadar böyle sızı hissettim ki korktum o gece uyuyamadım ağladım🤣 Şimdi hatırladıkça kendi kendime gülüyorum Öyle bir sızladı ki hareket edeyim gördüm böyle sanki hareket ettikçe içerden bir şey çıkacak gibi oluyordu bütün organların sanki aşağıdan hop diye patlayıp gidecek😂🤦♀️ rezillik vallahi rezillik🤕😂
Selam...
×× Ben eğer birine aşıksam o bana dünyanın en seksi erkeği gibi gelir.. Vücudunun, kaslarının, kara kaşının gözünün güzel olması önemli değil..
×× Ben seviyorsam güzeldir benim icin
×× Ben seviyorsam sexydir..
Eğer birini aşk olmadan arzuluyorsam vücudu gerçekten çekicidir.. Ya da aurası farklı gelmiştir bana..
Sesi bakışları konuşması zekası...
Aşk dışında birini arzuluyorsam bunun başka açıklaması olamaz..
Sadece tensel çekim vardır aramızda..
Denemek tatmak istemişimdir..
Teşekkürler
Rica ederim 🍀
Beni cinsel yönden harekete geçirebilecek yegane şey tutkudur.. O insana beslediğim ve onun da bana beslediği hislerdir.. Duygu olmadan tabiri caizse hayvanlar gibi sadece çiftleşme maksatlı bir araya gelmenin hiç bir anlamı yok.. Sevmeden sevişmek yersiz ve anlamsız.. Cinselliğin de basite indirgenmesine sebep oluyor bu gibi yaklaşımlar.. Keyifli geceler..
Belgesel tadında okusum 🤣
Teşekkürler..
Rica ederim 🍀
Cevap
11Cevap
yerine göre degisiyor bu...
aşkla da oluyor ve basima gelmiati baska bi adam sevgilimin kalcasindan gözlerini alamaisti...
benim libido tavan yapinca eve gider gitmez iliskiye girnistik
Cinselliği ihtiyaç için değil aşk için yaparım çünkü bu ancak aşka değer bir eylemdir
Aşk yoksa cinsellik te yoktur benim için 🌹🌹
Bence aşk çünkü aşık olunca sadece onu gozun görüyor tek erkek oymus en guzeli oymus gibi
Dürtüler. Yoksa şimdiye kadar sevişmek için hâlâ aşkı bekliyor olurdum.
Her zaman kolay değil sevmeden sevişmek tanımak bir vücudu 🎼🎶
Çay diyorum, demini aldı.. İsteyen sevişsin banane :))
Dürtüler tabii ki. Aşk çoğu zaman ikinci planda kalıyor.
Dürtüler tabiki kocamı defalarca kez aldattım hiç birine aşık olmadım
Ve oda hiçbir şekilde bunun farkında değil öyle mi 🤔
Fiziksel gorunus ve aura. Bazen hic tanimadigim birisiyle bile seks yapmak istiyorum
Aşk diyenlere bakıp gülmeye geldim sadece
O kişiye hissettiğin dürtü
Aşk dürtü değildir.
Dürtüler tabiki aşkla işim olmaz
Kimse beni tahrik ET-Mİ-YOR!!
Dürtülerdir. birtakım biyokimyasal meseleler
Sinir uçlarım
Güzell😂
Bence aşk.
Dürtüler.
Kokulardır
Dürtüler