Cinsel Yaşam Erkekler büyük bu tarz göğüsü neden sever veya sevmez? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bunun beyaz tenli haliyim sudyenle iyi ama cikartincs birazz fazla oluyor bi tık sarkiyor gibi. sizce buyuk yani bu sekil gogus kotu mu? erkekler gogusu neden sever ya da sevmez? Erkekler büyük bu tarz göğüsü neden sever veya sevmez? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. sen elmayi neden seversin ya da sevmezsin :)sever ya da sevmez diye sorumu sorulur :) 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bazen küçük büyükten iyidir. bazen de büyük küçükten iyidir 0 0 Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl ya at bana ıste kafandakı butun soru ısaretlerıne cvp vereyım 0 0 Yorumla
HakanYazıyor Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Görsel ve tensel tatmin, arasına ziki koymakta güzel oluyor 0 0 Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Normal ve küçük iyidir büyük sıkıntı olur kadina 0 0 Yorumla
mein-schönesland Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Çok büyük değil ideal bile sayılır bu ölçü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanki bunun neresi büyükk 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bana buyukmus gibi geliyor. cokta kucuk degil kii kanka yaa kljajsjsjka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük değil de orta diyebiliriz haydi jsbdjs Yorumla Soran +1 yıl Yaniiiii evet kucukte demessin ya gozun doysun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha bana kalsa minicik ksjdjsjs Yorumla Soran +1 yıl 😒😒😒😒senin gozun doymuyo istwee dedim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kocaman seviyoruz akdjjs Yorumla
itfaiyefinizsv Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ben kucuk ıstıyorm avuclaırmı doldursun yeter 0 0 Yorumla
egeli95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Bence çok güzel büyük göğüs severim 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Fotodakile büyük değil ama ideal bence. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. gayet güzeller bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sen
elmayi neden seversin ya da sevmezsin :)
sever ya da sevmez diye sorumu sorulur :)
Bazen küçük büyükten iyidir. bazen de büyük küçükten iyidir
Sexist geliyor. Sebebi bu.
ya at bana ıste kafandakı butun soru ısaretlerıne cvp vereyım
Görsel ve tensel tatmin, arasına ziki koymakta güzel oluyor
büyük göğüsleri ben de severim
Normal ve küçük iyidir büyük sıkıntı olur kadina
Çok büyük değil ideal bile sayılır bu ölçü
Kanki bunun neresi büyükk
Bana buyukmus gibi geliyor. cokta kucuk degil kii kanka yaa kljajsjsjka
Büyük değil de orta diyebiliriz haydi jsbdjs
Yaniiiii evet kucukte demessin ya gozun doysun
Hahaha bana kalsa minicik ksjdjsjs