Yoksa yok yani ne yapalım. Öyle bir algı oluşuyor ki küçük memeli kadınlar kendini kötü hissediyor çirkin buluyor. Nedir yani bunun sebebi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen anlam veremedim Yani bazen bakıyorum duş filan alırken ya da üzerimi değiştirirken göğüslerime hani diyorum acaba bunun nesinden bu kadar zevk alıyorlar çünkü yani bu şaşmayan bir şey bütün erkekler göğüsleri o kadar çok seviyor ki hani biz erkeklerin poposuna bazen dikkat ediyoruz aslında her ne kadar kabul etmesekte erkeklerde bizimGöğüslerimize çok fazlasıyla dikkat ediyorlar.
#reda22 Yorumla- +1 yıl
Dogru bakariz memelere sen neden kucumsuyon memelerini
En İyi Cevaplar
sevmiyorum diyenlere bakma..
çok küçük gibi gözüken ama uzun bir mesele bu
kısaca cinsellik açısından önemi var
kadınlar çekici canlılardır göğüslerde aslında cinsel organdır
ve görüntüsü göze hoş gelir etkileyici gelir
çünkü erkeklerde öyle çekici vücut ve öyle göğüsler yok
göğüslere bakınca onların kadınlara ait çekici etkileyici cinsel organlar olduğunu
beynimiz kabul ediyor ve bizi cinsel anlamda etkiliyor
bundan dolayıda onlara ilgimiz her zaman olur
göğüslerin gerçekten önemi var zevk verici uzuvlar
göze ve cinselliğe zevk veriyor ellemek yalamak vs sonuçta onunla ilgilenmek işte
birde öyle olmasının nedeni şu
kadınlar erkekleri tahrik etmek zorunda
göğüslerde tahrik olmamıza yardımcı oluyor
tahrik olabilmemiz lazım çünkü cinsel olarak etkilenmemiz lazım
yoksa penisimiz kalkmaz penis kaldırabilmek için öyle olması lazım
penis kalkmazsa tahrik olmazsak serleşmezse vajinaya nasıl girecek
hayvanlarda da karşıcinsi etkilemek için birtakım şeyler yapılıyor
bunlar normal olması gereken şeyler
insanlarıda yaratırken kadınlara cinsel anlamda her türlü çekicilik koyulmuş310 Yorumla- +1 yıl
mesela kızlarda ilk kez penis gördüklerinde etkilenebilir
çünkü kızlarda da penis yok ve penis gördüklerinde
penisin erkeklere ait bir cinsel organ olduğunu beyniniz kabul eder
ve karşıcinsten etkilendiğiniz için penisi görünce de penisten etkilenebilirsiniz
göğüsler ve vajina bize ait cinsel organlar değil
peniste size ait bir cinsel organ değil
ben penis görsem etkilenmem çünkü hergün görüyorum
kızlarda vajina göğüs görse etkilenmez
çünkü hergün görüyor
ve görmeye alışık olduğunuz için etki olmaz
ama görmeye alışık olmadığın karşıcinse ait cinsel organları görünce
etkilenmek normal
- +1 yıl
onları görmeden düşünmek bile bana zevk verir.
göğüsler o kadar etkili yani. cinsel anlamda çok zevk verici oldukları için tahrik ettiği için severiz
kızların hoş güzelliğine hoş olarak eklenen iki adet çok sevimli yumuşacık memeler
çok hoşumuza gider onlar sert adamı yumuşatır onlar kızlardan daha çok severiz onları - +1 yıl
eig için teşekkürler. son olarak ekleyeceklerim var.
cinsellikte kadınlar ateş iken erkekler baruttur yan yana gelirse barut patlar
birde hormonlarda var bizde testosteron denilen
sizi göğüsleri falan görüp tahrik olduğumuzda kendiliğinden kalkar durur
tabi sizde böyle durum olmadığı için anlayamazsınız neden etkilendiğimizi :D
hormondan dolayı da bütün vücuda yansır etki
ve erkekler içine sokmaya yönelik cinsel arzu sendrom yaşarken
kızlar ise içine almaya yönelik cinsel arzu sendrom yaşar
kız değilim ama sizinkini de anlayabiliyorum :D - +1 yıl
Abi ben okumaya üsendim üşenmedin mi yazmaya destan gibi
- +1 yıl
Kız okusa elhandulillah diycek
Soran+1 yıl@hayatmematmeselesi :))) okudum okudum bütün yanıtları üşenmeden okurum
- +1 yıl
@hayatmematmeselesi üşenmedim eğitim aşkı benimki :D
- +1 yıl
@hayatmematmeselesi mevzu o kadar ama daha konuyla ilgili anlatılacak bir şey yok
+1 yılErkeklerin çoğu kadınlar konusunda o kadar fazla prensip sahibi değildir.
Kadınlar nasıl şu adama bakıp ''Vay be herife bak'' falan oluyorsa, erkekler de işte iri memeli kadınlar konusunda böyledir. Bu durum sizin kötü hissetmenizi gerektirmez,
Ne yani sizin gönlünüz olsun diye şu hatunu ideal görmeyecek miyiz?
c.wallhere.com/.../...thing_cleavage-1399473.jpg!d10 Yorumla
+1 yılYeterince seks yapmış bir erkek göğüslerin abartıldığı kadar seks sırasında bir yeri olmadığını bilir. Tahrik edici evet, ön sevişmede mevzu olur evet ama aktif seks o bölge ile çok fazla meşgul olunmaz... Olunursa daha çok şey kaçırılır çünkü.
Velhasıl büyük göğüs takıntısı tecrübesizlik alametidir. Bunu çok sayıklayan erkeğin cinsellik bilgisine pek itibar etmem.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
139Cevap
Her göğüsün kendine özgü bir güzelliği vardır. Ben 85 90 arası birleşik dik ve süt gibi olanlarına aşığım. Ama 75 numara olanlarında kendine özgü farklı bir duruşu var. Küçük göğüs minyon bayanlarda efsane durabiliyor. Ama bıylu poslu geniş omuzlu kızlarda esnetkmdurmıyor. 90 üstü memeler tahrik edici gibi dursa da aslında iyi değildir. Hele birde doğımdan sonra fena olur. Not : göğüs aşığı 😍
20 Yorumla
+1 yılŞahsen ben ortalamanın biraz daha üstünü çekici buluyorum. Çünkü meme (kadındaki memedir, göğüs değildir. Erkeklerde meme yoktur. Bu yüzden göğüs denmez.) sadece kadına has, kadınsı bir doku. Psrantezde bahsettiğim gibi erkeklere ait olmayan bir şey olduğu için içgüdüsel olarak büyüğüne kapılıyoruz. Küçük seven hiç mi yok? Var. Malum, erkeklerin ortalama penis boyunu beğenmeyip 19-20den aşağısı olmaz diyen kadınlarımız da var. Zevk meselesi bunlar.
10 Yorumla
+1 yılHer göğüsün kendine göre bir avantajı var. Küçük ve orta goguslu olursa emmesi güzel olur , rahat sıkılır
Göğüs büyük olursa da penisi iki memenin arasına sıkıştırıp git gel yapmak güzel oluyor bide büyük goguslerin kafamiza bastırılmasi da güzel oluyor.
Yani her türlü yolu bulunur.10 YorumlaErkekler kalca govus
Bayanlar kas penis sekline boyutuna odaklandigi surece ne evliligin nede sexsin guzelligini farkedebilirler sevdiginde kusur eksiklik aramayacaksin onunla mutlu olup onu mutlu etmeye calisacaksin30 Yorumla
+1 yılKüçük memelerin muhtesemliğini bilmedikleri için, az önce birini gördüm mesela varla yok arası, tamam kabuk ediyorum büyük memede harika ama gerçekten küçük memelerin kendine has apayrı muhteşemliģi sexiliği cezbediciligi var ve yanından ayrilasim gelmedi seni bir ömür yaşamak gerek ve yaşatmak dedim içimden.
00 YorumlaKimsenin çok büyük meme beklentisi yok. Zaten önemli olan büyüklüğü değil şekli. Küçük olduğu halde çok güzel görünen memeler var.
Diğer taraftan kadınların da erkeklerden büyüklük beklentileri var ;)
Hayat böyle. En iyisi kazanır. Diğerleri geride kalır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğal seçilim. Kadınlar da göğüsü götü vajinası kalçası vs. güzel olan beğenilir ve seçilirken...
erkekler de imkanlar yani günümüzde bu maddi varlıklar gözetilmekte...
Doğa kanunu yani
Komik olan insanlar yooooooooooo dese bile kadınlar maddiyata... erkekler saydığım şeyler bakıyor. Diğer türlü ölmüşsündür haberiniz yoktur sayın yoooooooooooocular ✔16 Yorumla- +1 yıl
Valla bende parası olan kadın isterim. Maddi durumu iyi olsun fiziği çok iyi olmasa da olur 😂😂
Cevap sahibi+1 yılO kadın da senin gibi 100.000 kat daha yakışıklı bakımlı genetiklisini bulur 👌👌👌
- +1 yıl
Yani parası olan kadın yakışıklı erkek bulur parası olan erkek taş gibi kadın bulur orası öyle zaten. Benim demek istediğim fizik kötü olsa da olur benim için 😂😂
- +1 yıl
Erkeğin finansal geliri doğa kanunu değil.
Şöyle bir durum var sormak istiyorum ve cevabınızı merak ediyorum.
Erkek meme ve vajina için evleniyor diyelim kadında para için. Şimdi ben genç sayılırım ve bir finans kuruluşunda çalışıyorum. Benimle param için birlikte olan bir kadın yıllar içinde güzelliğini yitirirken ben işimde uzmanlaşıp daha fazla para kazanacağım. Yani benim param değer kazanırken kadının güzelliği kaybolacak, işte ben o zaman daha güzel bir kadın istemekte haklı mı olacağım haksız mı?
Cevap sahibi+1 yılSorduğun şey toplumsal bir ahlak içine giriyor.
1-) Boşanıp daha genç birini alabilirsin. Fakat bu toplumsal ahlaka ters gelir. Çevren bunu eleştirebilir.
2-) Evli bir şekilde devam edersin... Genel ahlak kuralları çevreçevesinde... Fakat bu sefer de genç birinin bakımından ve ilgisinden mahrum bırakmış kalırsın. Çi, ftler beraber yaşlanır. Yaşlandıkça ancak kendilerine yetmeye başlarlar... Çocuğun olmasa bile genç alabiliceğin bir kadın evlatlık görevini de üstlenmiş olabilir. Tabi aldığın genç kadının kişiliğine bağlı tam tersi de olabilir 🤔
Soran+1 yıl@Living_Tribunal Bunların hepsi kişilikte bitiyor. Eğer dış görünüş, maddiyat gibi faktörler ilişkinizin temelini oluşturuyorsa fakir kalınca, hasta olup saçların dökülünce, kaza yapıp sakat kalınca dolayısıyla temelde yıkılmış oluyor. Karar sizin. O temeli hangi faktörlerle ayakta tutmak isteyeceğiniz tamamen size bağlı. Siz bankadaki hesabınızla sevilmek isterseniz ya da bir kadın güzelliğiyle ön planda olmak isterse neyi nasıl elde etmek istediği de aşikardır benim gözümde.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbazi kadinlarda küçük daha estetik dururken bazilarinda büyük daha iyi durabiliyor, kötü hissedecek bir sey yok bence🧙♀️
70 Yorumla
+1 yılKadini sevdinmi kucuk buyuk kaca govus farketmez ama sevgi yok sadece seks farsa zevkler ve renkler tartisilmaz
Buyuk govus kışın ve kadi rgl iken iyi olur iki oral seks sonra meme arasi gir cik bosal
Ama fazla sarkiyor sonra kucuk meme tas gibi sabaha kadar em oksa penis kafasiyla uclarini dov asla sarkmaz10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Mandalina portakal kavun İlk tercihim portakal olurdu ikinci tercihim greyfurt üçüncü tercihim mandalina olur. Kavun tercih etmem :) varsa portakal verecek seve seve yerim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Her erkek büyük sevmez hatta 0 beden seven var dümdüz olsun isteyene denk gelmiştim. Ama genele bakınca dolgun severler. Elleri dolsun gözleri doysun isterler.. tensel zevk ve ruhsall doyum
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılAvucu dolduran, vücuda oranla biraz dolgun meme gerçekten çok iyi oluyo.
Hem kadını daha çekici ve albenisi yüksek gösteriyo , hem görsel olarak iyi hem de sevişirken avuçlaması okşaması sıkması erkeğe müthiş zevk veriyo..20 Yorumla
+1 yılAksine büyük meme hiç hosuma gitmez 😂 avucuma alınca taşmasın koca popoluda sevmem hatun dedigini kolayca şekilden şekilde sokabilicem ben öyle seviyorum😃
30 Yorumla
+1 yılhayatım boyunca hep küçük göğüsleri olan kızlar beni tahrik etmiştir bir kere koca koca memeleri olan bir kıza veya kadına ilgi duymadım duymıcamda benim ilgim ise böye uçları sivri sivri olan göğüsler çok ilgimi çekiyorr
24 Yorumla- 1 yıl
Uyarilinca hepsi sivri oluyo zaten sullap büyüm meme kadin üstune cikina dağılir sana değince tahrik olursun domaltinca şağı dogru sallanir sabaha kadar emersin uyursun
- 1 yıl
@Bendenizeva seninkiler öyle sanırımm
- 1 yıl
Eben
- 1 yıl
@Bendenizeva tepki göstericek bi durum yok normal yani büyük göğüsler kız ve kadını olduğundan yaşlı gösteriyor latin kadınlarına bak yaşı 22 olmasına rağmen 40 gibi duruyor koca koca memeler iğrenç geliyor ben kucağımda olmasını seviyorum gidip geldikçe o sivri sivri sert ve küçük memeler beni daha mutlu ediyor birde başımı memesine doğru bastırıp emmemi istemesi buda zevk aldığı anlamına geliyor
+1 yılŞahsen büyük meme seven birisi değilim. Maksimum 70 veya 75 C beden sütyen kullanan kadın göğsü bence idealdir. O da maksimum olanı yani daha küçükte olabilir.
20 Yorumla
+1 yılBen küçük severim hatta büyük olanlar bana itici geliyor
20 YorumlaBir insan göğüs büyüklüğüne göre güzel ya da değil diye kategoriye ayırmak yanlış onu bir defa söliyim. Erkekler göğüs sevebilir ama tüm erkek büyük göğüs sever diye bir şey yok bilginiz olsun. Fit olmmak ondan daha önemli bence bilginiz olsun.
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüsler ile bir şey yapılmıyor. Orta göğüsler müthiş yani elleye bilirsin, göğüslerin arasına girebilirsin vs. Çok büyük göğüs cinsel ilişkide güzel olur ama yoksa orta göğüs hem görünüş hemde cinsellikte güzel.
00 Yorumla
+1 yılNe o öyle ya inek memesi gibi. Bence dik ve ufak meme ideal. Kendi fikrim bu yönde
41 Yorumla- +1 yıl
Eskiden büyük diyordum şimdi dik diyorum 👍
Simdi nasil sekilsiz, ufak tefek bir penis cekici gelmez aslinda bu da öyle. Sadece penis ortada degil. Acana kadar belli olmuyor. Ama govusler ortada. Bazilari var geliyor lak diye koyuyor masaya. Motosiklet kullanicisiyim. Gecen kucuk goguslu bi kiz bindi her frendr kaski kaskima carpiyor. Buyuk goguslu öylemi ya? Arada hava yastigi var. Şaka bir yana kucuk buyuk onemli degil. Şekli guzel uclari diri olursa tadindan yenmez.
00 YorumlaAraştırmalara göre erkek genlerinde öncelerden beri büyük göğüslü kadınların daha iyi süt verip, yavru besleyebileceği düşünüldüğü için öyle. Bir nevi memeli içgüdüsü yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç tarzım değil büyük göğüs ele gecek emecek kadar olması yeterli büyük göğüs anca srasında git gel boşalmaya yarar
10 Yorumla
+1 yılHer erkek için bu geçerli değil. Benim göğüslerim küçük ama eşimde bu konuda herhangi bir memnuniyetsizlik duymadım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bir erkek olarak bana büyük meme itici geliyor ne öyle inek memesi gibi küçük ele avuca gelecek boyutta ve dik olması kadar güzel bir şey yok bence küçük olabilir ama yok gibide olmasın agıza hitap etsin
10 Yorumla
+1 yılben genelde küçük göğüs seviyorum Ağıza alması yalaması bi harika oluyor ;)
Ama Penisimi arasına alacak kadar büyüklükte olanlarda çok aşırı zevk veriyor00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak yanlış aslında, ben tam aksine küçük seviyorum, bir de armudumsu olanlar da çok ilgimi çekmiştir.
00 Yorumla
+1 yılErkekler büyük göğüs sever ancak bulmak zordur. Seksi ve ön sevişmede baya iyi oluyor. Ancak şartlar gereği ağza gelecek boyutta olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle her erkek buyuk meme sevmez. Ben her turlusunu severim yeter ki sevdigimin olsun. Asil soruya gelince de kadinlarin cogu neden buyuk penis seviyorsa erkeklerin cogu da buyuk meme sever. Anlamsiz mi? Evet oyle ama durum bu
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni hiç denk gelmedim ya orası büyük olsun diyen. Biz bunları düşünmeyiz bile. Yeter ki sevdiğim olsun işlevi varsa biçimi önemsizdir. Yoksa da önemli değil ben onun kendisi için evlenmek istiyorum dış görünüşü için değil
Cevap sahibi+1 yılBuyuk alet diye cildirip insanligini yitirenleri gormemeniz -hele ki burayi kullandiginiz halde- çok garip. Hatta sanslisiniz. Sunu da eklemem gerekiyor bu konudaki olgunlugunuz ve tutumunuz beni etkiledi. Umarim sizin gibi biriyle tanisabilirim bir gun
Soran+1 yılNeden bu sitede olduğumu inanın bende bilmiyorum. Sanırım içimizde bir yerler de hep soramadığımız açığa vuramadığımız sorular var. Gizlisin kimse seni tanımıyor özgürce yazıyorsun. KS yi çekici kılan nedenler :)
Cevap sahibi+1 yılEvet anonim olmanin verdigi ozgurlukten olabilir. Fikir yapiniz çok hosuma gitti. Eger siz de isterseniz takip atabilirim😊
Soran+1 yılOlur ama nasıl ☺️
Cevap sahibi+1 yılBen soruyu begeneyim siz ordan bulabilirsiniz🤗
Cevap sahibi+1 yılBegendim:) ilk iki harfi "in" olan benim hesabim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYooo her erkek iri göğüs sevmez ki kanka. Kimisi küçük armut şeklinde sever kimisi portakal tarzı sever aşırı iri büyük meme bence çekici değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılhepsi sevmiyor, hatta bazıları inek memesi gibi diyr itici buluyor bazısı var bıraksan kendini memeyle boğar falan renkler ve zevkler işte
00 YorumlaBen tam 80 seviyorjm arasına penisimi sokmak isterdim
10 YorumlaBen oyle cok buyuk gogus sevmem orantili olmali ve dik olmali
10 Yorumla
+1 yılAksine Büyük benim için itici geliyo orantılı hatta küçük olması daga güzel bence 😎
21 Yorumla- +1 yıl
Beğendiğin için teşekkür ederim
+1 yıltutarken elimizin dolması başımızı arasına sokmak ve büyük ve güzel göründüğü için
20 YorumlaTam tersine Acayip itici buluyorum ben büyük memeyi
75B meme en leziz olani
Üstü gereksiz10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar neden uzun boylu erkek seviyorsa o yüzden erkekler de büyük göğüs seviyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılİri penisimle iri göğüs arasında daha iyi git gel yapabiliyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarla oynayıp emip ekleyip yogurmak çok zevkli ele gelecek şekilde dik diri ideal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle değilim her bedenin kendine has bir yapısı vardır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalamayalım lütfen. iş o noktaya geldiğinde performans önemlidir. göğüs yoksa iş bitti denmez.
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası aşırı büyük göğüslerden ve kalçalardan pek hoşlanmam vucuda orantılı olmasını tercih ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBence her erkek büyük sevmiyordur mesela küçük seven vardır mesela orta boy seven vardır
00 Yorumla Büyük göğüs iyide zamanla sarkıyor orta bir göğüs daha iyidir bence
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım oyle bir şey yok yok olmamalı ten uyumu diye birsey var anlasamadigin uyum saglamadgin insanla kahve bile icemezsin
20 Yorumla
+1 yılHiçte öyle bi genelleme yok bence ne küçük ne büyük orta halli dik tam ideali
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüsde seviyorum, tahta göğüslü olup bel, kalça güzel olanlar var
01 Yorumla- +1 yıl
Neden kendini üzüyorsun
İyi akşamlar, benim bir sevgilim olsun da memesi büyük müş küçükmüş hiç dert değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç sevmem şahsen. Çok itici. Estetik görünüm benim için önemli.
00 Yorumla
+1 yılYalan yok küçük memeli kadın istediği kadar güzel olsun ilgimi çekmez. Büyük meme şart. Kadınsın bir kere farkın olacak erkekten
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Dolgun ve düzgün vücudu bütün erkekler sever, de ondan🔥🔥🔥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hem ele geliyor hem aıza geliyor üstelik görüntüsü de çok çekici
00 Yorumla
+1 yılhaz aldıkları etkilendikleri bir bölgenin yok olmasından var olmasını tercih ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak pek doğru değil ben küçük göğüs seviyorum herkes büyük göğüs diye can atmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılçoğu erkek evet büyük gögüs sever bende öyleyim.
ama tam tersi büyük gögüsten hiç hoşlanmayan erkek arkadaşlarımda vardı.00 Yorumla Sıfır olmadgı surece hepsı tatlıdır ben severım fazla buyuk ıtıcı gelıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok film seyretmekten oluyor sanırsam takıntı yapıyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılİdeali kadar büyük olması yeterli bnce.
Çok fazla büyük olunca iyi olmuyor.00 Yorumla Büyük göğüs Büyük kalça cinsellik seks demektir ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer erkeğin standartları aynı değil ki; ben şahsen normal veya küçüklerden hoşlanırım.
Sonuçta ilgilendiğin kısmı uç bölgesi.10 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası