Kadınlardaki göğüs estetiği sayısı git gide artış gösteriyor. Erkekler neden bu kadar çok büyük göğüs seviyor?

Kadınlardaki göğüs estetiği sayısı git gide artış gösteriyor. Erkekler neden bu kadar çok büyük göğüs seviyor?

Bence erkekler değilde kadınlar seviyor bu durumu , dişilik sembolü olduğu için iri meme hevesi çoğu kadında oluyor ve günümüz koşullarında estetik için giden kadın sayısında da ciddi artış var. Erkekler avuca gelsin yeter kafasında daha çok , bizse görsel olarak dolgun ve büyük olsun kafasındayız
cevapları okudum, kadınların ya erkeklerden haberleri yok ya da bir kuyruk acısı var :D
büyük göğüs sağlıklı, doğurgan ve çocuk büyütmeye çok daha uygun kadın imajıdır, içgüdüsel olarak erkek bu kadınları ister, ayrıca senelerce klasik güzellik anlayışına işlenen de budur.
kadınlar neden geniş omuzlu ve düz karınlı erkek sevdiklerini düşünüp açıklayabilirlerse bunun da cevabını aynı düşünebilirler :)
Ağzının tadını bilmiyorlar küçük göğüs bence her zaman daha güzel bir kere büyük olunca seks yaparken sürekli sallanır yani bu çok iyi de bir şey değil çok büyük olması gerçekten iyi bir şey değil ne normal hayatta ne cinsel hayatta benimkiler gayet ideal memnunum ilk önce silikon yapmak istiyorum yani yaptırmak istiyorum daha doğrusu ama gayet memnunum gerek yok
Cevap
64Cevap
Selam gadası 🙃
Küçük olan şeyler pek tat vermez. Ama büyük olan şeylerin her zaman tadı farklıdır.
Daha çekici olduğu için
Erkeklerin büyük göğsü tercih ettiği falan yok. Şayet büyükgöğüs rövaşta olsaydı fashion mankenleri büyük göğüslü kadınlardan seçilirdi. Aynı erkeklerde penis uzunluğu kompleksi olduğu gibi kadınlarda da göğüs kompleksi var. Allah'tan sizin öyle bir şansınız var yaptırabiliyorsunuz kompleksinizi yenmek için. Erkeklerde büyütebiliyor olsaydı parası olan herkesi 25 cm olarak görürdünüz bir işe yaramayacak olsa bile 🤗 dünya genelinde 1 milyon erkeğe sorun 15 santim mi 25 santim mi dediğinizde herkes 25'i seçer. Halbuki hiçbir işe yaramaz. Şaka bir yana bir kadının kadın yapan giyimi kuşamı duruşu sempatisi karakteri diyebilirim. Ne olacak insanların bu büyütme arzusu , büyüdüğü zaman ne oluyor anlamış değilim ☺️
Yo baya büyük gögüs tercih ediyorum
Tabii ki büyük göğüs sevebilirsiniz bu sizin kendi kişisel tercihiniz. Benim söylemim dünya geneli ile alakalı. Moda dünya genelinde gelir bakımından çok önemli bir pastaya sahip. Böyle bir sektörde özellikle küçük göğüslü kadınlar tercih edilmesi inanın ki bu konu ile ilgili yapılmış araştırmalara göredir.
Bununla ilgili baya araştırma var. Her zaman büyük gögüs daha fazla tercih sebebidir. Bir kere bilinç altında bile daha doğurgan geliyor..
Öte taraftan asıl moda sektörü bunu değiştirmeye çalışıyor.
Yoksa sağlıksız olduğu bilindiği halde insanlar sıfır beden olmaya çalışması vs hep bu yüzden
Katılmıyorum. Ben büyük göğüs severim. Ne kadar büyük, o kadar iyidir, demek değil söylemeye çalıştığım. Görseldeki siyah sütyenli gibi olmalı, ben varım, huhuuu demeli. Bahsi geçen fashion mankenlerini de tahta gibi buluyorum açıkçası. Seçilirkenki %lik diliminde, boy ve yüzleri yadsınmayacağı için göğüsleriyle çok ilgilenmiyorlar kanısındayım. Boya giden kadınında göğsü vücud oranlamasında küçük görünüyor. Küçük değiller oysaki, o göğüsler 1.60, 1.65 kadında gayet muazzam duruyor. Allah'ın leyleğinde olduklarından ufacık kalmış görünüyorlar.
Tabii ki siz de beğenebilirsiniz. Zevkler ve renkler var tabii ki tartışılmaz. Bizim arkadaşımız da fikir alışverişi yaparken birtakım detayları da konuşuyor olduk. Bir de şu açıdan bakalım. Sizin beğendiğiniz ölçüde o büyük göğüs diriliğini ne kadar süre koruyabilir. Sürekli yer çekimi ile bir savaş halinde olacak biliyorsunuz. Deformasyon sizinkinin ne kadar hızlı olabileceğini tüm dünya biliyor. Aşağıda bir fenomen arkadaşımıza destek olarak yazdığım yazıda şu açılardan da bakmıştım.
Küçük göğüs gençlik sembolü lolita görünümü sağladığı için yer çekimine daha uzun yıllar karşı koyabildiği için deformasyon ihtimali göz önüne alındığı için hatta yazın hava almayan bölgenin isilik pişik riski olduğundan daha çok bakıma ihtiyaç duyduğu için sıradan sütyensiz bir anda dogy pozisyonda köpek memesi gibi sallanıp dibi inceldiği için yaşlılık sürecine çok daha deforme girileceği için daha çok rağbet görüyor diye düşünüyorum dahada sayabilirm 🤗 terleme ve kokuyu şimdi sayıyorum.
Konunun bir de şöyle bir detayı var. Büyük nötral göğüs büyük silikon göğüs arasındaki yaşam konforu açısından meseleye baktığımızda çok daha dramatik sonuçlar ortaya çıkıyor. Tabii yine de söylediklerim sizin beğeni anlayışınıza ters düşebilir bu da normal.
Hiç ikna edici gelmedi yorumunuz. Göz var, izan var, derler adama. Bir paravan arkasında, içlerine sizin lolita tabir ettiğiniz tipleri de katarak, sadece göğüslerini görebilecekleri bir seçim yaptırsanız eğer erkeklere, güzel bulunmayanların alayı o lolitalar kalacaktır. Bana kalırsa, o ünlü moda şirketlerinin kendi tercihlerini: -Güzel olan budur, bunu tercih etmelisiniz erkekler, isimli algı operasyonudur. Sizin mantığınızdaki kızlar güzel bulunsaydı, piyasa sübyancıdan geçilmezdi. Belki de dini değerlerinizden ötürü bilinçaltınıza kazınmış, 'meme uçları yeni tomurcuklanmış huriler sizi cennette karşılayacak' bilgisi, o kadınları çekici bulmanıza sebep oluyor, olabilir. Polemik yaratmak gibi bir niyetim yok, sizin zevkiniz size, benimki bana. Kurduğunuz ilk cümle olan: 'Erkeklerin büyük göğüs falan tercih ettiği yok'a binaen müdahil oldum. Tercih ediyorum, o zaman erkek değilim. Paradox! 'Rövaşta' diyerek ne demek istediğinizi de anlamadım gerçi, futbol terimleri döndü aklımda hızlıca. Revaç, demek istediğinizde karar kıldım naçizane.
Kelimelere takılldığınız için polemiğe yatkın bir giriş yaptığınız aşikar. Klavyenin otomatik düzeltmesinin azizliği oldu o ☺️ o tomurcuk memeli huriler benzetmesinin yatkınlığım konusunu kime sorarsanız sorun bir sataşma oldu aşikar. Bahsetmiş olduğunuz konunun algı operasyonu olduğunu anlıyorsanız o zaman aşı da vurdurmamış olmanız gerekiyor çünkü o da bir algı operasyonu idi. Dünyada medya yoluyla aktarılmaya çalışılan her şeyin yalan olduğunu da anlamamız gerekiyor. Sağlık bakanlığının insanlarımızın faydası uğruna kendini heba ettiğini gösteriliyorken en büyük sağlık sorunu market gıdalarının ne kadar sağlıksız olduğu algısının da saklandığı görmezden gelindiği vs.
Geleceğim nokta şu büyük göğüs küçük göğüs meselesi nereye geldi getirildi diyeceksiniz. Sataşmalarınızdan konuyu saptırmalarınızdan polemiğe yatkınlığınızdan ötürü bunları açıklama gereği duydum. Sizin dünyanız sizin zevkiniz, benim dünyam benim zevkim. Edinimlerimizi kendi zevklerimize göre iddia ediyoruz havanda su dövüyoruz birbirimize karşı. Orada ben kendi fikrimi söyledim siz de kendi fikrinizi söylerseniz olur biter. Ne takılıyorsunuz kelimelere neyse uzatmayalım 🤗
Doğru'ya doğru. Aşı konusunda itiraz edemeyeceğim, aşı olmadım dediğiniz gibi. İlk yazdığınız cümlenin, tüm erkeklerin kendiniz gibi olduğu fikrine kapılmış olabileceğiniz, içeriği taşıdığını vurgulamaktı niyetim. Genellemeniz büyüktü, demek istediğim. Tam olarak ne dediğinizi kelime kelime almak için, yukarıya kaydırınca ekranımı, düzeltmeye maruz kaldığını belirttiğiniz kelime ilişti gözüme bu sefer. Şöyle yapalım. Erkeklerin küçük göğsü tercih ettiği falan yok, (Her ne kadar bunun doğru olduğuna inanmasam da, çünkü tercihleri vardır herkesin) diyeyim.
MaşaAllah kimse sizin karşınızda iddialı olmasın büyük konuşmasın hemen yaylım ateşi gibi oradan buradan kuşattınız beni 😄 Şaka bir yana betimlenizdeki gibi sübyancı biri değilim olanı da kınıyorum. Dini anlamda bahsettiğiniz özentilerimde yok. Örnek vermek gerekirse ben de size şöyle dediğimi düşünün. ''Siz iri göğsü sevenler biri göğüslü kadınlarla evlenirsiniz küçük göğüslü kadınlarla aldatırsınız.'' desem nitekim örneğini çok gördüm yalanda değil ama sizin ithamınız ile aynı yaklaşımda bulunmuş olurdum. Neyse ki ben genel konuşmaktan dolayı sözümü geri çekip kendi tercihim olduğu şeklinde düzelteyim. Siz haklısınız 🤗
Estağf... siz çok yanlış anlamış olabilirsiniz beni. Size öyle bir şey söylemedim ben. "EĞER" gütmekte olduğunuz fikir, toplumun tüm erkekleri tarafından benimsenmiş olsa idi, (Geniş zaman içerir, dikkat) ortalık onlarla dolardı. Üzerinize alınmanızı gerektirecek bir klavye kurbanlığı yaptıysam, mâzur görün. Göğüs büyüklüğü fikrimiz ne kadar uyuşmasa da, saygılı davranma konusunda eşdeğer olduğumuz fikrini verdiniz bana. Hayırlı (gece de bitti) sabahlar...
Yanılıyorsun... mankenler güzel oldukları için değil kıyafet yakışacağı için sıskadır
Arkadaşlar galiba siz Türk usulü düşünüyorsunuz :) Siz hangisini seviyorsunuz sorusu değil. Sıska ve göğüssüz mankene yakışıyor sa demekki biz balık eti büyük memeli seviyoruz. Büyük bir kısmı Karadeniz ve Doğu Anadolu'dan ve güney anadoludan ibaret. Kadının kalçalısı yemeğin salçalısı diyen bir toplumuz. Büyük kalça ve büyük göğüs bizde büyük değerler. Dünya genelinde inanın böyle değil arkadaşlar. Ha yanlış olmasın Hindistan'da bize çok benziyor bu zevkler konusunda. Ama Avrupa Amerika Avustralya Afrika dediğiniz zaman fit avatar gibi kadınlarla revaçta.
Pardon sen kaç kere avrupaya vs olsunyurt dışına çıktın?
Ben 17 ülke gezdim yurtdışında yaşıyorum. Hiç bir yerde küçük gögüslü kadınların rabet görüldüğünü görmedim. Tabiki zevk meselesi seveni boldur ama asla büyük gögüs kadar değil.
Yok zamanla deformasyon demişsin yok lolita imajı demişsin. Ne diyorsun sen arkadaşım. Arabamı alıyorsun alman malı olsun uzun yıllar dayanır kafasında olacaksın
Hurilerden aşı vurulmaya kadar uçmuşsunuz. Zevk meselesi bu demekki arkadaş küçük seviyor 🤣
Ama dediğim gibi bu la ilgili bir çok yabancı kaynakta anketler yapıldı yazın İngilizce görün.
Yahu burada bile kaç defa anket yapıldı açık ara erkekler hep büyük gögüs tercih etti..
Konunun moda sektörü filan da bi alakası yok halktan bahsediyoruz. Moda diye bakarsan zibilyon tane halkın giymeyeceği kıyafet tanıtıyorlar..
Daldan dala atlamanın manası yok aslında :)
Çok özel bir avantaj mış gibi büyük göğüs konusunda mücadele veren siz arkadaşlarımı tebrik ediyorum :) büyük göğüs kompleksi diye zibilyon tane kadın aynı fabrikadan çıkmış gibi silikon meme yaptırıyor güzel buluyor musunuz Allahaşkına? Doğal görünüm sadelik naturelliğin hiçmi kıymeti yok sevgili kardeşim. Tüm bunlara ilaveten uygunsuz ve zorluğu açısından tonla neden sayarım size neymiş doğurganlık mış yapmayın :)
Evet silikonu vs çok seksi buluyorum. Hayatımın hiç bir aşamasında natural bir şeyi sevmemişimdir. Makyaj belirgin hatlar dekolte zıt renkler hep hoşuma gitmiştir.
Sevgililerim de hep büyük gögüslü idi hiçte şikayetleri yoktu valla.
küçüğü de büyüğü de seven olur ve aşırısı her zaman istisnadır ama dolgun olması tercih sebebidir
En güzeli bence doğal olanı. Bakımlı ve temiz olmak kaydı ile büyük ya da küçük olması hiç önemli değil. Esas olan ruh, ten, kalp ve akıl uyumudur. Samimi, içten ve ilgisini hissettiğim kadını göğüslerine hiç bakmadan o haliyle severim. 😎
Bence çok büyük olması sorun bunu yapan tercihi desem millete göstermek için mi yapıyor onun bilmem
Ama doğal olması daha güzel kadın göğüsü küçükse küçük erkek beğenmiyorsa beğenmesin sırf erkek seviyor diye bir kadın yapıyorsa kadında sorun yine milleti göstermek ya da kızlara karşı kıskandırmak için yapıyorsa yine sorun
Bana göre şu göğüs estetik yapanlardan pek hazmetmiyorum çünkü insanın elini değdi her şey bir zaman sonra sorun olarak ortaya çıkıyor
Şahsen büyük olunca göze hitap ediyor mesela benimkisi büyük ama ben başka bir kadında da görsem bakarım çok hoş çünkü
Her erkek iri gogus sevmez.
Sevenler de zevk. Meselesi diye düşünüyorum.
Artisi eksisi illaki var. Aldigi zevk ile orantili diye düşünüyorum.
Bebekken emmeye doyamadıkları içindir..
Büyük göğüslere bakması harika oluyor, kadınlar da bakıyor. Ama şekil de önemli önü geniş halkalı olmayacak bomba gibi. Normal önü dar halka ve bir miktar yumuşak, bir miktar sarkık olacak. Zaten kadınlar da öylesine bakıyor. Bu arada kadınların çoğu hemcinslerini kıskandığı için ve onlarla rekabet düşüncesinden yaptırıyor. Bir de kadın elbiselerinin iyi durmadığını düşünüyor. Slikon iyi olmuyor, sert ve önü geniş hakkalı oluyor slikon yaptırınca.
Genel olarak neden tercih ediyorlar bilemem ama ben görselliği yüzünden tercih ediyorum kadında büyük göğüsü çok seksi gözüküyor ve cinsel ilişki sırasında onlarla oynamak çok güzel 😊
Ben hiç sevmiyorum benim için kadın göğüsü 75 Beden olmalı.. Ufak göğüs kolay kolay sarkmaz ve bozulmaz..
Göğüslerin gizemi yatağa kadar. Yatağa girince önemli olan alt kısım oluyor. Ve yüz. Diğer kısımlar işin sosu çerezi oluyor
Çook büyük olması bence itici. Vücuda göre orantılı olmalı ya da avuçları dolduracak kadar...
büyük göze daha çok hoş geliyor ve daha çok zevk veriyor ;)
Büyüklükte ziyade yumuşak olması daha iyi bence silikonlu olanlar yumuşak olmuyor
Aynen
Göğüs estetigini kadınlar erkekler için yapmıyor ki. Diğer kadınları kıskandırmak için yapıyor
beyazorkidem benn çok seviyom efenım çok dişi geliyor bana bir tane tanıdım bayan vardı estetik yaptırmıstı portakal gibiydi harika
Çok kadınsı duruyor, hele de o kadın benim ise :) ❤️
Biz sevmiyoruz kadınlar neden seviyor onuda siz söyleyeceksiniz
ya çok büyük olmamalı bence fazla büyüğü güzel görünmüyor
Ben hep normal boyutta sevdim hatta çok büyük göğüs itici geliyo
Harbiden kadinlarin bu kadar sadece erkekler icin yapmasi da beni deli ediyor. Ne kadar sacma bi olay…
Çok büyük olmasından sa küçük olması daha iyi. ben göğüs ölçüsü e değil bayanın güzelliğine odaklaniyorum. bayan guzelmi? Göğüs veya kalça ölçüsü okadar da önemli değil
Değil mi ya ben hic sevmem hatta çirkin bulurum özellikle şu görseldeki kızın ailesini acaip çirkin bulurum yüz yok fizik yok düz vücutlu olduğum için şükrediyorum küçük göğüs idealdir.
Olmayanlarda napsin push up a devam 😃
Sevmekten ziyade dikkat cekiyor oda karsı cins olarak etki ediyor sonucta bebeklik psikolojisi😂😂😂
Bunlar büyük değil bence ideal göğüsler. Aşıpım böyle göğüslere. Olanlar beni kendine aşık edebilir. Ben çok büyük göğüs sevmiyorjm
Neden acaba 🙂
Ben büyük sevmem vücuda orantılı olması daha çok ilgimi çeker
Sadece göğüs mu bacaklar ve kalçada var işin içinde bu 3 üne bitiyorum fiziği düzgünse 🤩🤩
Ben şahsen çok büyük sevmiyorum doğal orta boy ideal
Kadınların büyük malafat istemesi ile hemen hemen aynı sebepten
her şeyin küçüğü sevimlidir ama büyüğü makbuldur derler
Fazla büyük iyi değil, küçük/orta tercihim
Sevmiyoruz... Yani her erkek sevmiyor... 😒
Ele avuca geliyor diye herhalde, fazla büyük kötü
Galiba kadınların kalın ve büyük penis istemesi gibi bir şey buda erkekler için 😇😊
Beni kız halimle. tahrik ediyor
Zevk meselesi ama büyük gögüs hiç benim tarzım değil
Aşırı büyük sevmem portakal gibi severim
Doğurganlığı temsil ediyor çünkü
Sevişmek daha güzel oluyor öyle
Zevk veriyor.
Seviyoruz abi ne yapalım. :)
Resimdeki hatunun her yeri güzel 😍
Sevdiğimde ne varsa o
Seksi olduğu için olabilir mi acaba
Bereketin doğurganlığın göstergesi
Bende o kadar göğüs hastalığı yok.