Bence her iki cinste de bulunması gereken bir şey bu ben mesela bazen aile doktoruna gidiyorum ya bana dışarda çıkmadan önce prezervatif ikram ediyorlar yani diyorlar kutudan alabilirsin eğer ped ihtiyacın varsa ped alabilirsin Ya da mesela diyor ki tampona ihtiyacın varsa tampon alabilirsin istediğin kadar alabilirsin yani sınır yok herkese veriyorlar bunu ister kadın ister erkek ihtiyaç çünkü bunlar
Evet İsveç te yapılan bir çalışma da Mrna aşılarının DNA yı girip değiştirdiği ortaya çıktı bilimsel makalesi yayınlandı. DNA SI Hacklenmiş modifiye olmuş milyarlarca insan. üstüne Şili devletinde anayasaya 2-3 madde eklendi özel yasa çıkarıldı adı “mutant yasası” yani o insanların haklarını koruma yasası. onlara mutant diyor açıkça. İnsanlığın sineması gerçek mi oluyor bakalım zaman dünyaya ne gösterecek
Hangisinin zamanı varsa mesela ben yakinsam bir eczaneye ve bize o gün ya da birkaç gün sonra lazım olacaksa alırım koyarım çantama ya da o yakınsa bi eczaneye veya satılan yerlere o alır bunda bence erkek kadın ayrımı olmamali sonuçta erkekte sadece kendisi için kullanmıyor olay kadında da bitiyor içine yapsa kadının istemediği bir hamilelik olur iki tarafında zorda kalmaması lazım
Özellikle al denirse almam. Bence kadında yanında bulundurmalı ama erkeklerin ihtiyaçlarını biraz düşünmesi gerek. İdeal olan erkek alacak kadında yanında her ihtimale karşı bulunduracak.
Şöyle bir şey başıma gelmişti, yeni tanıştığım kadınla 2 ay sonra otele gitmistim. İliskiye baslayacagimiz zaman çantasından pezervatif çıkarım takmıştı penisime. Şaşırmıştım ama nedenini sormadım hiç.
Devlet dağıtmali. Ciddiyim. Çocuk yapmaması gerekenlerin aklı s#k"n de dolaştığı yapması gerekenlerin ise birden fazla yapmadığı bir toplumda. Devlet bu konuda bir politika geliştirmeli.
Farkeder mi kız da alır erkek de alır bir kız bu haltı yiyorsa kendini korumalı yoksa bu haltı yemiyecek zaten sonra zırlayıp ağlıyor içine alıyorsan penisi korunmasını da bileceksin