Kadınlar her prezervatifle rahat ilişki yaşayamıyor. Kimisi konusunu beğenmeyebiliyor, kimisi aromalı modelleri sevebiliyor, kimisi daha fazla zevk alabilmek için tırtıklı modellerden hoşlanabiliyor. Bu nedenle ben kadının seçmesi gerektiğini düşünüyorum.
En çok kadını ilgilendiren bir konu. Doğal olarak kadının karar vermesi beklenir. Erkek için ise tek önemli olan bir konu var. O da mümkün olduğu kadar ten teması almak istemesi. Buda erkeğin en doğal hakkı. Kadının tercih ettiği prezarvatif ten hissi almasına engel oluyor ve kadının başka tercih yapması mümkün değil ise alternatif yöntemler değerlendirilmelidir
Ortak zevklere ve tercihlere göre hareket edilmesi gerekiyor bence.. Tek taraflı olmaz.. Beraber yaşanacak bir olay neticede ve iki tarafın da haz alması elzem.. Erkeklerin bazıları bu konuda anlayışsız olabilirler.. Kendi isteklerinden yola çıkabiliyorlar ama bana göre olması gereken iki kişinin de isteklerinin göz önünde bulundurulması.. Keyifli günler..
İki tarafın da hakkı var bu seçimde.. Erkek, boyutuna göre seçmek zorunda.. Kadın da haz noktasında istediği modeli bilir ve bunu erkeğe bildirir.. Sonuçta asıl önemli olan, kadının hazzı aslında prezervatif konusunda.. İçinde nasıl hissetmek isterse artık..
Prezervatif konusunda her iki taraf da seçimde söz sahibi olmalı. Boyut konusunda seçimi erkek yaparken, keyif ve tat alma konusunda kadın ön planda olduğu için o seçimleri de kadın yapmalı. Böylelikle her iki tarafında fikri ile nomral bir ilişki olur
Tabiki partnerimin isteğine ve tercihine saygı duyarım onu daha çok etkileyip keyif verecek bir seçenek varken neden düz ve öylesine alayım ki. Ama düzenli partner ile pek kullanma taraftarı değiliz hissiyat açısından
Benim yaptığım tercihler hep nokta sokuşu oluyor. Prezervatif linki atarım alırlar. Hem kayganlaştırıcıyı da ben seçeyim, kadınlar seviyor diye gidip çilekli alıyorlar, fenalık geliyor bana.