Kiz oral yapmal istiyorsa onun icin katlanirim. Oda zevk alsin isterim. Ben anal istedigide cani yansa bile kirmayip veriyorlar. Ben niye katlanamayayim
Açıkçası ben tedirgin olurum. Üzgünüm ama erekte halindeki dimdik sert iri ve kalın penisim ağzındaki diş tellerini görünce korkudan iner söner diye düşünüyorum. Ama bu konuda hiç tecrübem olmadı. Tecrübeli olanlardan beni ikna etmelerini ya da bana taktik vermelerini isterim. Kombilide belki de hiç olmadık zamanda ihtiyacım oluverir.
Sevgil @donducakss senin bu güzel sorunu görünce hemen araştırdım ve bak neler buldum. Özellikle diş teli tedavisine ihtiyacı olanlar için, oral sekse de uygun olan, ağzına akan ılık sahleplerin kolayca temizleyebileceğim ve girip çıkan hassas penisin acımadan endişesizce o heyecanı bozmadan şehveti düşürmeden oral seksin hazzının sorunsuz yaşanmasına uygun yeni bir yöntem çıkmış. Şeffaf plaklar evet evet yok gibiler, olduğunu anladığınızda ise dşzimürkütmüyor çünkü batacak yırtacak bir materyal değil silikon gşbi, zaten neredeyse hiç görünmez, hastaya zahmetsiz ve estetik bir tedavi süreci sunar. Kolayca takılıp çıkarılabilen plakların temizlenmesi de oldukça kolay. Doktorların hastaya seri halde verdiği şeffaf plaklar, iki haftada bir hasta tarafından değiştirilebilir ve bu sayede dişlerin yavaş yavaş hareket ettirilmesi sağlanarak istenilen şekle kavuşturulmuş olur.
Bu yöntem estetik açıdan rahat kullanılması sebebiyle sık tercih edilen yöntemlerden biriymiş. Bu modern yöntem, daha pahalı olmasına rağmen kolay uygulanabilmesi ve estetik açıdan sağladığı avantajlar sayesinde günümüzde sıklıkla tercih edilmekteymiş. Hayfi hepimizin gözü aydın. Orala devam artık korkmuyoruz değil mi? Keyifli korkusuz rahat ilişkiler diliyorum herkese… 🥰👅😎
Surterse yırtar felan çok korkarım ben ama dis teli olan bir kız arkadaşım vardı oral seks çekmesini çok istemiştim ama maalesef türbanlıyım ben çekemem diyordu ama analdan alıyordu 🤣