Bakire olduğum için erkek arkadaşımla anal birlikteliğimiz var. Bazen artık dayanamayacak seviyeye geliyorum. Bana önden yapalım nolacak diyor. Benimle evlenme niyeti olmadığının farkındayım. Tesettürlü bir kız olduğum için de evlenmeden bakireliğimi vermek istemiyorum. Ama artık dayanamıyorum. Anal yaptığımız zamanlar bazen o kadar zevk alıyorum ki başını deliğime sürttürüyorum. Nasıl kendimi tutabilir? Neler yapmam gerek? Lütfen mantıklı yorumlar olsun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de sadece bakirelik gitmesin diye anal yapmak çok saçma önemli olan gerçekten istediğin için anal yapmak bakirelik gitmesin diye değil bu senin kendine yaptığın bir haksızlık aslında zaten yaşayacağınızı yaşamışsınız yani yapabilirsin de olacak ki yarını düşünme hiçbir şeye Karanti diye girmesin belki de ilişki yaşayınca çocuk sana daha çok bağlanacak belki de ciddi düşünmeye başlayacak bunu bilemezsin ki
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKapalı biri değilim, fakat seni çok iyi anlayabiliyorum. Ülkemizde tesettürlü algısı cinselliği yaşamamış bakireden oluşmaktadır. Böyle olduğu için bakire olarak anal yapman senin en doğal hakkın. İnan sana laf söyleyenlere şimdi vermeye kalksan hemen koşa koşa gelirler. Analdan zevk alıyorsan ki aldığın çok açık, dilediğin gibi devam edebilirsin. Zevke bu denli alışmışken artık yapmaman seni ruhen daha çok yıpratacaktır. Ya da bazıları kızlık zarlarını evlenmeden önce diktiriyorlar. Benim çok yakın bir kapalı arkadaşım böyle yaptı. Evet doğru değil! Eşine yalan söylemiş olacaksın, ama bu hem seni hem de eşini daha huzurlu yapacaksa, mecburen yalan söylemek zorundasın. Belki bir gün kapalı kızların da arzularının, cinsel isteklerinin olabileceğinin farkına varırlar da, toplumumuzdaki kapalı kız cinselliği sadece evlendikten sonra eşiyle yaşar algısı kalkmış olur.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışın için. Tesettürlü olduğumu belirtmemin nedeni de toplumumuzdaki algıya vurgu yapmak içindi. Yoksa ben de biliyorum neyin günah neyin günah olmadığını. Fakat bazen zevklerinize, arzularınıza gem vuramıyorsunuz. O yüzden de anal ile yetinmek zorunda kalıyorum. Ama dediğim gibi erkek arkadaşım tam anal esnasında bana önden teklif ediyor ve kabul etmemek için çok zor tutuyorum kendimi. Dediğin gibi belki bir gün biz kapalılara olan bu yönde algı değişir umarım.
+1 yılTesettürlüsün diye vajinal seks yapmıyorsun ama dinin daha sakıncalı bulduğu anal Seksi mi yapıyorsun? Yani kalori almamak için 1 dilim ekmek yemeyip de, 1 kilo baklava yiyorsun 🤷♀️
56 Yorumla- +1 yıl
öyle ölmez , bomba ataydın !
- +1 yıl
😅😅😅
Soran+1 yılTesettürlüyüm diye bakireliğimi vermiyor değilim. Tesettürlü olan kişiler beni daha iyi anlayacaktır. Anal seks yaptığım bariz bir şekilde belli olmaz. Evet etik bir davranış değil; fakat evleneceğim kişiye anal yapmadım diye yalan söyleyeceğim ve muhtemelen hiç yaptırmayacağım. Fakat bakireliğimi verirsem tesettürlü olduğum için algı çok daha farklı olacak. İnsanları yargılamadan önce empati kurabilmek ve şartlar dahilinde o kişiyi anlayabilmek meziyettir aslında. Tesettürlü olmamı belirtmemin nedeni de; bakireliğini vermiş bir tesettürlüyü toplumda linç edercesine soyutlamaları. Yorumlarda da görüyorsunuz zaten.
- +1 yıl
Güzelim Allah'ın rızasını bile önemsemiyorken, insanların rızasının ne önemi var? Bak amacım ego kasmak vs değil. Fakat sen zinadan da açılmaktan da kaçacaksan, bu Allah'ın rızası için olmalı. Bekareti önemsemeyen çok erkek var. Ayrıca arka tarafın da zamanla genişlediğini, yani belli olduğunu duydum. Öte yandan da ilerleyen dönemler de tuvaletini tutamama gibi bir sorunun da olacaktır. Yani hayat senin hayatın, ama hem ekstra günah olan hem de sağlığını riske atacak bir şeyi yapmanı ben önermem, son karar senin.
Soran+1 yılYaptığımın doğru olmadığının ben de farkındayım ve kendime hakim olamadığımı da zaten belirttim. Önce yorumumda da belirttiğim gibi evlenince eşime hiç anal yapmadım diye yalan söyleyeceğim ve yapmak isterse de izin vermeyeceğim. Artık anlar mı bilmiyorum; ama tuvaletini tutamama gibi durum da çok tartışılıyor. Benim de temennim bakireliği önemsemeyen bir eşim olması. Fakat tesettürlü olunca hemen kesin bakire gözüyle yaklaşılıyor ve bu algı değişmediği sürece bunu riske atmam imkansız görünüyor. Ben burada bir kapalı kızın ne kadar zor cinselliği yaşayabildiğini anlatmaya çalışırken maalesef toplumumuzdaki çoğunluk gibi işin dalgasıyla ilgileniyorlar.
- +1 yıl
Kapalılık zaten bedeni saklamaktır ve kapanıp da cinsellik yaşamak zaten çok doğru olmaz. Bu yüzden insanlar garipsiyor. Benim sana tavsiyem, bunu en başta konuşman ve seni bu şekilde kabul eden biriyse birlikte olman. Çünkü ortaya çıkınca evliliğini bile bitiren erkekler var ve bu senin için daha kötü olur 😐
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence seninle evlenmek istemeyen birine emek verme ayrıl ondan... evleneceğin birini bul... bekaretini versen bile seninle evlensin sonuçta.. seni ortada bırakmasın... ayrıca beklenen gerek yok evlen derim... onun için evleneceğin erkeği ara... bununla vakit öldürme boşuna...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldüşün bayiye gidip test sürüsü sonrası meblağ odedın arac aldın kapoına koydun. bir baktın araç fabrika cıkıslım gozukuyor ama kilometre yapmış ve sıfırlamışlar öyle satmışlar. tüketici mahkemesine basvursan arabayı iade ile birlikte manevi tazmınat bile alırsın .
00 Yorumla
+1 yılAnal yapdin diye bakire mi sayiliyorsun. Saka gibisin.
Bakire sadece zar degil.
Adam sormucak mi senin gecmisini? Adam sormaz mi ne yapdin o iliskilerde.
Birde evlenmemekden korkuyor.
Kesin trolsun.21 Yorumla
Soran+1 yılÜlkemizde maalesef erkeklerin büyük çoğunluğunun algısı sadece zardan oluşuyor. Böyle olmasa emin ol çoktan yapardım. Kaldı ki doğru bir şey değil belki ama evleneceğim kişiye daha önce anal yapmadım desem olayı incelemez. Bakire değilim dediğim zaman çok farklı bir algı oluşuyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradaki erkeklerden seni anlayan tek kişi ben olabilirim. Gerçi bakirim. Yani evlenmeyi beklemeyi düşünüyordum ama evlilik hala çok zamanım var maalesef ve artık sabrım kalmadı ama yine de hala (bu durumu istemesem de) bakirim.
Seninle şöyle bir oturup dertleşsek var ya müthiş olur. Nasıl dökeriz içimizi. Hem de birbirinizin söyleyeceklerini söyleriz hep :'')
Bence yaz bi bana04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNickimi vermem gerekiyorsa yazabilirim buraya.
Soran+1 yılGerek yok
Cevap sahibi+1 yılSonradan anladım nick vermeye gerek yokmuş gizlilikten çıkılıyormuş. Neyse
Gerek yok demeni hiç beklemiyordum açıkçası. Şaşırdım. Yani senin zorunluluklarına bile saygı duymayan o herife güveniyor ve neler yapıyorsun ama
Neyse. İnşalah bela olmaz başına o kişi, adını falan çıkartmaz ya da ifşalarını falan.
Cevap sahibi+1 yılVazgeçtim. Duamı geri alıyorum 😒
Yav kardeşim sen zaten anal ilişki yaşamışsın muhtemelen oral falan fa yaptın sen bakire olsan kaç yazar vicdanını bu şekilde mi rahatlatacaksın yani ben senin yerinde olsam bakireliğimi de bozarım anlamı kalmamış çünkü.
00 YorumlaAslında mastürbasyon ve fantezi dünyanı gelistirerek de bastırma şansın olur. Çok istekli olman gayet normal bir durum fakat bastirmanin en iyi yolu fantezi dunyani renklendirmen gerekir.
06 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon yapmadığım gün olmuyor desem doğru olur. Fakat mastürbasyon o kadar zevkli olmuyor. Hayal kurmayı pek sevmeyen biriyim
Soran+1 yılNasıl bir şey demek istediğini anlayamıyorum
Soran+1 yılİletişime geçmiyorum
+1 yılSakın öyle bir hataya düşmee benden tavsiye. Şu an bakire sayilmazsin doğru ama en azından bir ihtimal olur eğer seninle evlenmeyecegini düşünüyosan ilişkini kes son ver buna. Yavaş yavaş atlatırsın daha fazla batma bence pişman oluyosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. şu an tutabiliyorsun ama an gelecek cidden onu tutman zor olacak eger erkek akıllı biriyse seni ikna edecek ve hatta sen isticeksin o an gelince
122 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi biliyor ne zaman isteyeceğini. Tam çığlık attığım anlarda soruyor ve dün tamam yap dedim. Tam sokacakken dur dur dedim tekrardan. Dün neredeyse veriyordum. O an kendime hakim olmakta çok güçlük çekiyorum
- +1 yıl
işte yine o anlardan birinde sen daha dur desende sokmuş olacak sende dur desende sokunca zaten devam diceksin... bunun cozumu kontrolü ona bırakma sende olsun sen durursun o an ama o sana sorunca sen tamam dedigin an sokar... pozisyonda cok onemli anal da domaltınca felan soruyorsa daha zor
Soran+1 yılEvet genelde o pozisyonda anal yapıyoruz. Bazende üzerinde oturup kalkıyorum.
- +1 yıl
işte domaltıp yapıyorsa seni daha da zorlayacak cunku zevk alıyorsun ıslanıyor vajinan istiyor hissedersin o an kalp gibi attıgını içinde o boşlugun dolması gerektigini inleyince oda farkına veriyor hele biri akıl verrp anal yaparken seni okşasa hiç dayanamazsın
Soran+1 yılİnan o an kalp atışımı dudaklarımda hissediyorum. Sanki dudaklarım açılıp kapanıyor gibi oluyor. Mesela arasına sürterken filan çok dikkat ediyorum kazayla kaymasın içime diye. Zaten anal yaparken göğüslerimi filan sıkıyor avuçluyor, klitorisimi filqn okşuyor. O anlar çıldırdığım anlar
- +1 yıl
seni tahmin edebiliyorum o an sana sormadan klitoristini felan okşarken sokarsa sen yapma desende girer biliyorsun degilmi cunku o cıglık cıglıga oldugun anlardan vajinan cok acılıyor resmen içine almak için vakumluyor
Soran+1 yılO da aynısını söylüyor zaten. Bak nasıl açıldı diye. Artık zamanın geldi filan diyor
- +1 yıl
valla seninki seni nasıl azdıracagını bliyor şu an yapmaması sırf sana saygısından bence yoksa gün gelir bi anda sokar
Soran+1 yılZaten tesettürlü olmasan şimdiye kadar çoktan bekaretini almıştım dedi
- +1 yıl
oda var degilmi ama yine iyi dayanıyorsun cidden o an o kadar zevk alırken dayanman büyük irade
Soran+1 yılBir de bana sor nasıl dayanıyorum. Zevkten ağlandığını daha önce bilmiyordum. Şimdi zevkten bildiğin hüngür hüngür ağlıyorum
- +1 yıl
erkek arkadasın bunu gördükce daha cok isticek ama... anala alışman kolay oldumu peki
Soran+1 yılÇok çok kolay değil fakat abartıldığı gibi de asla zor değildi Önden yapmadığım için zevki kıyaslayamam Fakat şu an arkadan aşırı zevk alıyorum
- +1 yıl
işte o aldıgın aşırı zevk seni daha da delirtecek cok sık mı yapıyorsun
Soran+1 yılEvet sık yapıyoruz
- +1 yıl
ama acı duymaman ve bundan cok zevk alman bunu başarmak mesele... cogu kadın istemiyor ama acı duymaman ve bundan cok zevk alman bunu başarmak mesele... cogu kadın istemiyor
Soran+1 yılNeden acıyor diyorlar hiç anlamıyorum. Aşırı zevk alıyorum.
- +1 yıl
ilk sokarken domalıpda mı daha iyi yoksa baska sekilde mi daha rahat
Soran+1 yılGünün ilk anal seksini yapacaksam domalıp daha rahat alıyorum. 1 kere girdikten sonra artık üstünde zıplayabiliyorum
- +1 yıl
gün içinde çok kez anal seks yapıp hala önden vermemiş olman ve bu zevki de merak edip yine vermemiş olman inan baya baya zor senin... gün içinde kac defa oluyorda öyle...
Soran+1 yılBelli olmuyor ki Erkek arkadaşımın kendi evi olduğu için bazen hiç giyinmiyoruz bile.
- +1 yıl
bu daha iyiymiş.. cidden şanslı oda sende ama nereye kadar bide aslında anal daha zevkli rahatca boşlabiliyor erkek
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptıktan sonra çok pişman olacaksın. Bunun garantisini verebilirim. Yapma demiyorum ama yapacaksan da mutlu olacağın kişiyle yap bunu. Analdan bile bu derece keyif alıyorsann vajinadan dahada çok keyif alırsın. Bu işin püf noktaları çok fazla.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de farkındayım pişman olacağımın. Tam analdan yaparken o zevk esnasında erkek arkadaşım önden gireyim mi diye soruyor. Gerçekten yap dememek için çok zor tutuyorum kendimi.
Cevap sahibi+1 yılEvet çok keyiflidir
Anal yaparken boşalıyormusun peki?
Soran+1 yılÇoğunlukla evet. Boşalınca rahatlıyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılGenelde kadınlar zevk alamıyor analdan ama sinir uçları çok fazla anal bölgede. Nasıl alamadıklarına şaşıyordum. İlk defa senş gördüm alıyorum diyen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDayan dayan nereye kadar dayancanki belli eninde sonunda içine alıcan bian önce birlesin bence zaten olcagıda
00 Yorumla Türbanlısın birde bakire misin sen Ka. h. pe seni... Bari türbanı alet etmeyin o işlere... Ortalık malıı olmuş hala konuşuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynıyım ama bastırıyorum tavsiye verebilirim istersen?
31 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyeni buraya yazabilirsin
ben kapanmaya karşıyım ama senin gibileri olduğu için utanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamus diyince neden sadece zar geliyor aklınıza ağzınada alsan g*tünede alsan önünede alsan farketmiyor
10 Yorumla
+1 yılMadem duramiyorsun cok azginsin arkadan domalt kendini iyice ac yapiştirsin popona zevkten 4 köşe olursun * bol bol sevişmeni tercih ederim bence daha güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılSen yazılanları mı okumuyorsun yoksa okuduğunu mu anlamıyorsun?
- +1 yıl
Icimden geceni yaziyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelik sadece kızlık zarıyla olmuyor sen zaten kaybetmişsin bakireliğini, önden verip vermemen bir şey değiştirmez yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnaldan yapınca bakire olmamış mı sayılıyorsun? Kocandan saklıcaksın ilerde. Sözde bakiresin sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBakirelik anatomik olarak zar ile alakalıdır. Kızlık zarım bozulmadığı sürece bakireyim
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılanal yaparak bakire olmadığını fark etmek kaçıncı seviye hala çözemiyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltesettürlü anal seks yapğıyor ama bakire güzel trol
00 Yorumla Kendini tutmak yerine evlenecek birini bulup daha rahat doyumsuz şekilde yapman olacaktir
00 Yorumlaİyi dayaniyorsunuz ben yapmicam dedim halde yapiyorum arkanı. Darligida beni benden almıyor degil
00 Yorumlamastürbasyon yapıyor musun. Anal ıliskiye girerken oral iliskide yapıyor musun
08 Yorumla
Soran+1 yılAnal ilişkiye girerken oral da yapmak ne demek yaa? Boş boş soru soruyorsun
Soran+1 yılBana oral da yapıyor; fakat çok zevk aldığım için daha çok isteğim artıyor
Soran+1 yılGerek yok. Muhabbet için burada değilim
Soran+1 yılSoruma yanıt bulmak için tabii ki Geyik muhabbeti sevmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bende senin gibiydin öyle bir Hataya düştüm sen yapma bari.. senle biz mutlaka konusalm
40 YorumlaSenin işin zor be güzelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılYaa amannn oda delik yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınız kaç ne zamandır sevgilisiniz
07 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım ve 8 ay kadar oldu çıkalı
Cevap sahibi+1 yılAnal çok canını yakmıyor mu nasıl cesaret ettin eski sevgilim ile denedik orta parmağımın yarısını zor sokardım bırak koca şeyi sokayım
Soran+1 yılBirden yapmadık. Belirli bir süre sadece parmaklarını soktu. Sonrasında yavaş yavaş alıştırdı.
Cevap sahibi+1 yılBelirli süre ne kadar bi süre ki ve ilişki ciddi mi onu seviyor musun ve o seni seviyor mu
Soran+1 yıl1 hafta kadar sadece parmakladı. Tabii ki seviyorum. Ailenle tanıştır diyorum, daha çok erken diyor. Biz anı yaşayalım boş ver gerisini diyor
Cevap sahibi+1 yılSanki o sevmiyor gibi söylediğine göre sence seviyor mu sen seviyorsun da eski sevgilim ben istiyorum diye izin vermişti ilk hayatta olmaz asla diyordu zamanla benim için yapa yapa sonra kendi benden çok isterdi siz de nasıl oldu ilk nasıl kabul ettin ve ilk başlarda bişey hissettin mi
Soran+1 yılİlk oralla başladık. Birbirimize oral yapıyorduk. Sonra oral yaparken parmaklamaya başladı. Biraz böyle gittikten sonra anal yapmaya başladık. Samimi olmak gerekirse ilk başlarda o kadar zevkli değildi; fakat şimdi resmen ben yap diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesettürlü müsün 😳😳
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet tesettürlüyüm.
Cevap sahibi+1 yılÜniversite ortamı gibi..
Soran+1 yılEvet üniversite ortamı
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum merak etme sonunda ne olacağını da biliyorum 😄😄😏
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜst minare altı krhane dedikleri sen olsan gerek😂
00 Yorumla
+1 yılBence anal da yapma kendi kendine yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Öncesinde oral denedin mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret hayatının neresinde önemli olan o
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Hiç elletme o zaman
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seksting dene
02 Yorumla
Soran+1 yılSexting kadar saçma bir şey görmedim.
+1 yılİyi ki bakiresin…
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin sadece arkdan yapmamış beyninide ellemiş
20 Yorumla
6 aysevişşş
00 Yorumla
+1 yılVer sıkıntı olmaz yapay zar var
00 Yorumlasal gitsin
00 Yorumla
+1 yıloruç tutmalısın ya da ekle beni tut
00 Yorumla
+1 yılEvlen rahat rahat yap