Şimdiye kadar sabrettim ama artık dayanamıyorum :( Ne yapmalıyım?

arkadaşlar şimdiye kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim, kendimi eşim olacak kişiye sakladım hep ama artık dayanamıyorum .. ne yapmalıyım bilmiyorum .arkadaşlarımın birçoğu bakirliğe veda ettiler ama ben bekliyorum ...inançlarım ve mantığım beklememi söylüyor ama biyolojik olarak dayanamaz oldum .. aklımdan hiç çıkmıyor cinsellik .ders çalışmamı etkiliyor .. sürekli mastürmasyon yapmak istemiyorum , çünkü sonrasında hep pişmanlık yaşıyorum .. pişmanlığı geçtim bedensel olarak çok yorucu oluyor . kafayı sıyıracağım :( :( :( şeytan git kurtul bakirlikten diyor ama diğer taraftaki olumlu düşünen melek bu yaşa kadar niçin bekledin o zaman diyor .. ( birde bugüne kadar hiçbir kızın ahını almak istemedim .. ilerde karşıma çıkacak kişinin temiz olmasını istiyorsam benimde öyle olmam gerektiğini düşündüm hep ) ..
Güncellemeler
+1 yıl
siz beni yanlış anladınız .. benim temizlikten kastım bacak arasındaki namus değil ki .. namus bacak arasında değildir .. zihindedir .. zihni temiz olsun demek istedim .. eğer bi gün karşıma biri çıkarsa hafızasının , geçmişinin temiz olmasını istiyorum .. benim geçmişimin temiz olduğu gibi ...eğer ondan bir beklentim olacaksa kendimin de ondan beklediğim kriterlere uyuyor olmam gerekmiyor mu ?
Şimdiye kadar sabrettim ama artık dayanamıyorum :( Ne yapmalıyım?