Toplum olarak muhafazakar bir yapıya sahip olduğumuz aşikar. Yapılara göre konu cinselliğe geldiğinde görüş ayrılıklarına, tabulara neden olmaktadır. Bir çoğumuz modern bir yapıya sahip olmalarına karşın bilinç altında yetiştirilme dönemlerinde oluşturulan ebeveyn, inanç seçimi ya da geleneklerin işlenmesi bu konunun özellikle korkutarak kötü , yanlış ya da saklanacak bir durum gibi empoze edilmesinden dolayı bu korku veya tabulara neden olur. Kimisi baskılamayı seçerek içten içe endişe büyütür duygularında ilişkilerini ve cinselliğini özgürleştiremez, kimisi için ise bu konu aşabildiği bir durum olur. Gelişen toplumlarda bu algıların değiştiğini görüyor ve deneyimliyoruz. Cinsellik saklanacak, gizlenecek, kötülenecek bir konu değildir. Cinsel haz bedenlere verilmiş en büyük mucizelerden biridir. Tabiki Rızanız olmayan, kendinizi değerli hissetmediğiniz, keyif almadığınız, birini kaybetme duygusundan dolayı içinde olmak istemediğiniz hatta mecburiyet hissederek yaşanılmış bir ilişkiden bahsetmiyoruz. Tabularınızdan ve korkularınızdan hatta utanma duygusundan kurtulmak istiyor ve başaramıyorsanız terapistlerimizden destek alabilirsiniz.
Sizce ilk buluşmada talep edilen seks ilişkiyi nasıl etkiler?
Şahsi görüşümü şöyle ifade edebilirim: İki insanın tanışmasıyla buluşması arasında bir süreç vardır. Tanışırsın, bir süre sosyal medyadan iletişim kurarsın. Arada bir etkileşim oluşmuşsa önce sesli sonra görüntülü iletişim aşamasına geçilir. Bu arada insanlar birbiriyle tanışmaktan öte birbirine alışır, kaynaşır. Buluşma kararı verilmişse zaten karşılıklı bir güven oluşmuş demektir. Bu durumda da ilk buluşmada cinsellik yaşanmasında bir anormallik söz konusu değildir. Ancak genelde Türk kadını ilk buluşmada seks yaparsa kendinin erkek gözünde hafif veya basit kadın durumuna düşeceği endişesini taşır. Bu "toplumsal ahlak" kuralları diye bize dayatılan arap kültürünün seviyesiz bir yansımasıdır bence. İlk buluşmada cinsellik yaşamak kadını ne hafif ne de basit yapar. Benim gözümda kadının değeri artar. Çünkü özgür düşünüp özgür yaşıyor ve bunu da kim ne der diye düşünmeden kendi doğruları öyle olduğu için yapıyordur.
Ben ederim. Her türlü kurguya hazırlıklıyım. Önce rakibimi incelerim dataları toplarım. Sonra teşhisi koyarım ve attiği her adımı yalanlarını gerçek niyetini ortaya çıkarırım. Blmemezliğe yatarım. İlk buluşmada istediği dürtüselliği bir anda tetiklerim ve istediğimi alırım. Artık o benim devamlı müşterimdir.
Ben ilk deneyimimi neredeyse 20’li yaşlarımın ortalarında yaşadım... Bunun en büyük nedeni Babam bir hayat kadını ile beraber olursan hakkımı helal etmem dedi... Normal şartlarda bozuk arkadaş ilişkileriminde etkisi var... Kendimi çok şanssız hissediyorum.
O ilişkinin hiç bir geleceği yoktur cinsellik ile başlar cinsellik ile ilerler ve yani sadece cinsel arkadaşlık gibi değil yani maksimum dört kez cinsellik yaşanır ya da beş kez daha fazla asla yaşanmaz sonra da biter çünkü ilk buluşmada mesela sadece cinsel arkadaşlık bile olsa ilk buluşmada direkt olarak cinsel ilişkiye girilmez
Açık sözlü olmak her zaman iyidir. Ortamlardan mekanlardan tanışıldığı zaman karşılık seks beklentisi zaten olağan. Böyle olunca lafı uzatmaya gerek kalmıyor. Beğeni varsa ilk buluşmada olması çok çok doğal.
Netten de tanıştığım kişiler oldu mekanlardan da. İlk buluşmada evine davet edip seks teklif edenler oldu. Ben gayet olgunlukla karşıladım. Eğer partnerimden etkilendiysem tekliflerini kabul ettim.
Bilmiyorum ama bana ilk buluşmada bunu teklif eden erkeği bırakıp giderdim net
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Derya hanım, Kendini bilen hiç kimse ilişkide seks talep etmez, karşındakinden etkilenir tutku duyarsanız, aynı şekilde karşınızdaki de aynı duygu ve tutkuyu sizinle paylaşıyor, ya da paylaşacak kıvama getirecek beceriye sahipseniz olur. İş talep ve arza geçerse olay maddi bir ilişkiye dönmüş demektir, sekste de ticareti hoş bulmuyorum açıkçası, saygılar sevgiler