İkisinide arayan oldu da ben genelde aradıklarında hiçbir zaman vermedim çünkü onlar bende aradı ben vermedim ben gittim başkasında aradım benim bir şeyler aradığım kişi gitti başkalarında arada zincir bir şey oldu yani hayatta aslında karşı olduğum tek şey başıma geldi biz bir grup olduk ndndjdjdjfj
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski erkek arkadaşım hayatımın en zor zamanında yanımda durdu demek ki beni gerçekten seviyor diyordum. Ta ki başka birini bulup bana çemkirene kadar. İlk ilişkimi onunla yaşadım, yaptığım için pişman değilim ama keşke tek derdinin ne olduğunu görseydim
Şu an hayatımda olan kişi gerçekten beni önemsediğini mükemmel hissettiriyor asla da rahatsız edici bir cinsellik vs iması yok. Aramızdaki bağ aşk, dostluk, acılarını sahiplenme gibi pek çok şeyin birleşmesi. Şu anda yanımda olan kişi iyi ki deme nedenim 💙
Aşk. Hayatıma giren erkeklerin çoğu bende bunu buldu. Övünmek gibi bir derdim yok kesinlikle ve hayatıma giren çoğu insan bu (arkadaş, dost, sevgili) farketmeksizin benimle kısa sürede uzun vadeli planlar yapabiliyor. Birçok arkadaşımın seninle aynı evde ömür boyu yaşarız demişliği var. Tabii şimdi hayatımda hiçbirisi yok. Aşka gelirsek aşk için de iki insanın birbirinin aurasını yakalaması gerekir. Aynı frekansta buluşmak, birşeyler hissedebilmek, sevebilmek önemli olan.😄
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yemin ederim görüşlerini çok seviyorum. 😂 Teşekkürler
@walkerrr34 koca bir hiç. Anladım ki uğraşmak işe yaramıyormuş bazen. Görüyorsun kimin icin cabaladigini, değmezmiş zaten diyorsun. Anında hayatına yeni birisini ya da birilerini alabilen insana ne denilebilir ki?