Sadece cinsellik için berabersiniz sevgilisi olduğunu öğreniyorsunuz ama sevgilisi olduğunu bilmediğinizi sanıyor... sizin sevgiliniz olsa buna karışıyor kiziyo... Sevgilisi ola ola da sizi özlediğini sizin için bı yerden bı yere geleceğini söylüyor... sadece cinsellik için değil sizin için geleceğini soyluyo siz olsanız napardiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilinle ciddiysen ikinizde okeyseniz cinsellik yaşanır sevgilim varken yakın kız arkadaşınızla bile mesafeli konuşulmalı sonra sıkıntı oluyor tecrübe ettim maalesef kötü bir şekilde
04 Yorumla
Soran1 yılBen ona sadece cinsellik değil de sevgili gözüyle bakarken o başkalarıyla geziyo dolasiyo konusuyo
Cevap sahibi1 yılSeninle ne düşünüyor onu kestirebildin mi
Soran1 yılBenimle bana göre sadece yat kalk gez dolaş sadece benle değil gorustugu bütün karıyla kızla öyle ciddiyet yok
Cevap sahibi1 yılO zaman uzak dur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
1 yılEvliyim ve cinsellik amaçlı görüştüğüm dostlarım var, her kadınla doyuma ulaşamıyorum maalesef sevgilisi olanda var evli olanda
04 Yorumla
Soran1 yılBende bunu anlamıyorum işte
- 1 yıl
Anlamayı denemek yerine yargılamak daha kolay çünkü😂
Soran1 yılUmrumda değil kimse
- 1 yıl
Tmm😂
Kuran'da da yazar kötü kızlar kötü erkekler içindir, kötü erkekler de kötü kızlara denk gelir diye... Layıkısınız birbirinizin. 😒
00 Yorumlakaraktersizigi normalleştirme derdinde girmissin oylelerine layiksiniz her seyi de hak ediyorsunuzl
03 Yorumla
Soran1 yılKaraktersizlik olayına girdiysen burada ne işin var
Soran1 yılYa hadi ordan git soruyu begenmiyosan sana ne benden
Gizli Üye(25-29)1 yılnası yanı sadece cinsellik için derken? açarmısın detayy?
016 Yorumla
Soran1 yılYani sevgili değiliz sadece öyle takılıyoruz
Cevap sahibi1 yılilişki yaşıyosunuz duygu yok bşi yok nası olabiliyo bunu anlamadım sadece seks içinmi buluşuyosunuz
Soran1 yılDuygu var mı yok mu bilemiyoruz duygu olmasa olay senelerce sürer mi sıkılır insan... Ona göre duygu yok bana göre duygu var... birini kıskanmak falan
Cevap sahibi1 yılaşırı şaşırıdm şu an resmen kendini kullandırıyosun sen mi çagırıyo yokmu o mu seni?
Cevap sahibi1 yılya şu olayı anlat ben meraktan çatlıcam
Soran1 yılBen asla cagirnam... o arar o mesaj atar o görüşelim der
Cevap sahibi1 yılve sen gider o işi yapıp hiç bişi olmamış gibi gerimi dönüyosun
Soran1 yılSevgili değiliz ama sevgili gibiyiz gün içinde arar mesaj atar durum atsam hemen sorar
Cevap sahibi1 yılben hiç ilişki yaşamadım ama şu an yani algılamaya çalışıyorum merakımı mazur görmeni rica etcemde çok kaba degilmi sence?
Soran1 yılBaşına gelmeden bilemezsin ben de tamamen başka duygularla görüşürken buna döndü olay
Cevap sahibi1 yılKendini resmen kullandiriyosun ama
Soran1 yılUzatma
Cevap sahibi1 yılKırıcı olmak için demedik bende senn durumundayim nerdeyse kafayı yicem
Soran1 yılBenim durumdaysan iyi kötü ne olduğunu biliyorsundur olayın kendini kullandirtma falan filan diyosun da ben sevgilisi olduunu bilsem zaten konusmazdim gorusmwzdim tanışma amacımız farklıydı olay farklı boyuta döndü...
Cevap sahibi1 yılBen seni asla yargilamiyorum ben kendi bulunduğum durumu bile zar zor algiladm tuhaf tuhaf işlerin içindeyim hala gorusuyomusunuz
Cevap sahibi1 yılOrdamsnn
Gizli Üye(36-45)1 yılFb ilişkilerimde sevgilisi olması beni etkilemez. Sevgililik gelip geçici cinsellik baki 😀
08 Yorumla
Soran1 yılO benimkine sürekli karışıyor herseyime karışıyor bugün de tartıştık... cinsellik yasaniyo diye de herşeye katlanmak zorunda değilim ama
Cevap sahibi1 yılOda senin özel hayatına karışamaz.
Soran1 yılKendine hak goruyo işte
Cevap sahibi1 yılYerini hatırlat ona. Yerini bilsin ve ona göre hareket etsin.
Soran1 yılHatirlatsam da degismiyo sevgilisi olduğunu öğrendim mesela bunu bildiğim halde bana sen benimsin bana aitsin diyen bı insana ben daha ne diyebilirim
Cevap sahibi1 yılDefol diyebilirsin. Gayet net
Soran1 yılBugün öyle oldu galiba 🙈🙈🙈
Cevap sahibi1 yılGayet güzel olmuş. Fb ilişkisi ilişkinin sınırlarını bilince güzel. Sonuçta dert tasayla uğraşacak olan sevgili olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
1 yılSevgiliyle cinsellik en mantıklısı ve güzeli. Ne aldatma var nede şerefsizlik
00 Yorumla
1 yılSenin ve onunda Sevgiliniz mi var?
09 Yorumla
Soran1 yılBenim yok dün onun sevguilisi olduğunu ogrendim
- 1 yıl
Sana karışıyor ise buna izin verme sadece takılmıyorsun alt tarafı.
Soran1 yılBana su yönden karışıyor bı arkadaşımla goruscem isim var desem resim at kim o arkadaşın ne işin var nerdesin diyo...
- 1 yıl
Seni kaybetmekten korkuyor. Ondan başka biriyle takılmandan
Soran1 yılYa beni istiyosa 3. Bı kişiyi neden kendi katiyo peki...
- 1 yıl
Nasıl yani?
Soran1 yılYani şöyle beni kaybetmek istemiyo ya neden 3. Kişiyi hayatına kendisi dahil ediyo
Soran1 yılHem sevgilisi var hem beni özlediğini beni cinsellik dışında görmek istediğini söylüyor...
- 1 yıl
1 taşla 2 kuş diyelim... senide onuda kullanıyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılFB sine aşık olan kız durumları :D
011 Yorumla
Soran1 yılBen aşık değilim ... Kendisi aşık gibi davraniyo
- 1 yıl
evet değil belli :D o yüzden bu kadar kafana takıp düşünüyorsun..
Soran1 yılNe alakası var kafana takiyorum tabi ki
- 1 yıl
kafana takman ondan ciddi etkilendiğini gösteriyor.
Soran1 yılEvet kafama takıyorum çünkü beni sürekli bunaltiyo isim var diyorum ne işin var diyo arkadaşımla goruscem diyorum resim at diyo
- 1 yıl
mmm o zaman bu çocuk sana aşık olmuş canım. eğer sen benzer bir his taşımıyorsan acil olarak ona miktiri çek haddini bildir görüşmeyi de kes.
Soran1 yılDün şöyle bı şey oldu bunun sevgilisi olduğunu öğrendim... sabah bana günaydın yazdı biraz cevap vermedim ısrarla arayınca tersledim... bana beni çok özlediğini benim için (aynı koyluyuz) köyden çıkıp gelip gün içinde geri döneceğini söyledi ben isim var gorusemem dedim beni görmek istediğini söyledi görüşmedim
Soran1 yılSevgilisi ola ola beni ozluyo benimle görüşmek istiyo benimle saatlerce sohbet etmek ustiyo nerde geziyorum ne yapıyorum merak ediyo
- 1 yıl
tamam işte köylü güzeli seni çok beğenmiş balcığının tadına doyamamış. Eğer sen onu istemiyorsan görüşmeyi kes sevgili yaptın psikopatın biri beni bir daha arama de kaybol.
Soran1 yılSeninle görüşmek istemiyorum dedim zaten ona da uzatma dedi
- 1 yıl
yerini yurdunu bilmiyorsa engeli basarsın biter.
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence 2 daha iyi amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşın kaç ne zamandır takılıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen bu olayda hiç bir tarafta olamam
00 Yorumlaİkinci seçenek
01 Yorumla
Soran1 yıl☺️
1 yılamacın cinsellik değiğilmi devam
00 Yorumla
1 yılSevdiğinle cinsellik.
00 Yorumla