Cinsel Yaşam Sadece cinsellik için görüştüğünüz birine bağlanır mısınız? uykusuzkedy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Sadece cinsellik için görüştüğünüz birine bağlanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sadece cinsellik için görüşüyorsak ve birbirimize zevk veriyorsak cinsel açıdan bağlanırım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. cinsellik için görüşmem kimseyle. 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. olabilir neden olmasın, ama kadınlar daha çok bağlanıyor, bana olmuştu birkere , zor atlattım malesef🥹 0 0 Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Abi kimseyle sadece cinsellik için buluşmam. Her önüme gelene erekte olamıyorum. Daha fazla bağ gerek. 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Sadece cinsellik açısından bağlanır, başka bir anlam aramamak lazım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Ben bağlandım ama bunu ona söylersem bırakır daha görüşmeyiz diye söyleyemiyorum 4 2 Yorumla doktorayasin 9 ay Keşke bana da senin gibi denk gelse eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde gün boyunca yapardm bazen bunun için kaçıyordu çok yapyorsun diye Yorumla ozziii19 9 ay Vay anasını neler var Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay Duygu varsa cinsel haz iki katına çıkar. Cok güzel sevisiyorsa illaki duygularda bir kıpırdanma olur. 2 1 Yorumla Baksanabiiii 9 ay Sen nerden biliyorsun sana çok önemli bir şey sormam lazım sana Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sexin dışındaki durumlara bağlı. Sadece seks bağlayıcı olur diyemeyiz bu maddecilik olur. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oyle biri denk gelmedi ki hayatima baglanmayi dusuneyim. 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bu çok büyük bir ihtimal. Aksine cinsellik yaşamadığınız birine ise asla bağlanamazsınız... 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biriyle cinsellik yaşayabiliyosam o kişiye bağlanabilirim de 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Hayır elma ile armutu karıştırmamak lazım... Bu tarz durumlarda bağlanmak sakıncalı sonuçlar doğurur 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellikle kimse bağlanamazalışır ama bağlanmaz 0 0 Yorumla
AsiVeDerin Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 103% 9 ay Sadece cinsellik için kimseyle görüşmem. Soruna da cevap vermiş oldum. 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Baglanacak bir durum yok zaten seks olarak takiliyonn öylesinden sadece seks olur 0 0 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanmıyorum bağlanacağımı. Bu konulara çok profesyonel yaklaşırım. 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kolay kolay bağlanmam ben, amacım cinsellikse sadece gerekeni yapar geçerim... :D 0 0 Yorumla
TaktikAyı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Cinsel anlamda evet diğer anlamda kesin konuşmak saçma olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Bir kız hoşlanmaya başlamıştı benden, ben siyahi erkekleri seviyorum falan diyordu yabancı olduğum için 0 0 Yorumla
kacinkurasiii Takip Et Xper 6 Yaş: 36 9 ay Bağlanmamayı tercih ederim. Mümkünse oda bağlanmasın. 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. cinsellik için görüştüğüm biri karım olur ve evet öncesinde bağlanmışımdır zaten 0 0 Yorumla
Furkanderler_ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 9 ay Cinsellikten daha farklı şeylerde yapıyorsam sohbet varsa mesela olabilir anca yoksa hayır 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlar bağlanır. Sonu hüsran tabi 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Baglanirim tabiki amasyada 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. sanmam her şey seks değil zeka daha ön planda 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O da bir duygusal bağ halbuki, neden olmasın 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinsellik için birisiyle görüşmem. 0 0 Yorumla
Bakire_Rahibe Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Bağlanan var biliyorum 0 0 Yorumla
haddadi69 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Evet bağlanılır 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yani uzun süre olursa belki 0 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Hayır bağlanmak sağlıksız olur 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur niye olmasın 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu olabiliyor biliyor musun 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayır bağlanmam sadece eğlenceliktir benim için 0 0 Yorumla
mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Hayır 2 0 Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Ben bağlanmam ama sen bağlandın galiba 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bağlanmam 0 0 Yorumla
kopgelbiki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Çok zor 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 4 sonra bağ oluşur 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Evet evet evet 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır asla 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bazen oluyor ya öyle 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Sadece cinsellik için görüşüyorsak ve birbirimize zevk veriyorsak cinsel açıdan bağlanırım.
cinsellik için görüşmem kimseyle.
olabilir neden olmasın, ama kadınlar daha çok bağlanıyor, bana olmuştu birkere , zor atlattım malesef🥹
Abi kimseyle sadece cinsellik için buluşmam. Her önüme gelene erekte olamıyorum. Daha fazla bağ gerek.
Sadece cinsellik açısından bağlanır, başka bir anlam aramamak lazım
Ben bağlandım ama bunu ona söylersem bırakır daha görüşmeyiz diye söyleyemiyorum
Keşke bana da senin gibi denk gelse eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde gün boyunca yapardm bazen bunun için kaçıyordu çok yapyorsun diye
Vay anasını neler var
Duygu varsa cinsel haz iki katına çıkar. Cok güzel sevisiyorsa illaki duygularda bir kıpırdanma olur.
Sen nerden biliyorsun sana çok önemli bir şey sormam lazım sana
Sexin dışındaki durumlara bağlı. Sadece seks bağlayıcı olur diyemeyiz bu maddecilik olur.
Oyle biri denk gelmedi ki hayatima baglanmayi dusuneyim.
Bu çok büyük bir ihtimal. Aksine cinsellik yaşamadığınız birine ise asla bağlanamazsınız...
Biriyle cinsellik yaşayabiliyosam o kişiye bağlanabilirim de
Hayır elma ile armutu karıştırmamak lazım... Bu tarz durumlarda bağlanmak sakıncalı sonuçlar doğurur
cinsellikle kimse bağlanamaz
alışır ama bağlanmaz
Sadece cinsellik için kimseyle görüşmem. Soruna da cevap vermiş oldum.
Baglanacak bir durum yok zaten seks olarak takiliyonn öylesinden sadece seks olur
Sanmıyorum bağlanacağımı. Bu konulara çok profesyonel yaklaşırım.
Kolay kolay bağlanmam ben, amacım cinsellikse sadece gerekeni yapar geçerim... :D
Cinsel anlamda evet diğer anlamda kesin konuşmak saçma olur.
Bir kız hoşlanmaya başlamıştı benden, ben siyahi erkekleri seviyorum falan diyordu yabancı olduğum için
Bağlanmamayı tercih ederim. Mümkünse oda bağlanmasın.
cinsellik için görüştüğüm biri karım olur ve evet öncesinde bağlanmışımdır zaten
Cinsellikten daha farklı şeylerde yapıyorsam sohbet varsa mesela olabilir anca yoksa hayır
hadi ordan icin ayrilirim
Kadınlar bağlanır. Sonu hüsran tabi
Baglanirim tabiki amasyada
sanmam her şey seks değil zeka daha ön planda
O da bir duygusal bağ halbuki, neden olmasın
Cinsellik için birisiyle görüşmem.
Bağlanan var biliyorum
Evet bağlanılır
Hayır ama özlersin ayrılırsan
Hayır, sadece cinsellikse hayır.
Zamanla olabilir mümkün
Yani uzun süre olursa belki
Hayır bağlanmam. İhtiyaç der geçerim
Hayır bağlanmak sağlıksız olur
Hayır öyle bişey olmaz zaten
Olur niye olmasın
Öyle bj sey yapmam, sevmediğim adama dokunamam
ilgi veriyorsa evet
Hayır, bağlanmam
Evet herkesden çok ona bağlanırım.
Bu olabiliyor biliyor musun
Hayır bağlanmam sadece eğlenceliktir benim için
Hayır
Ben bağlanmam ama sen bağlandın galiba
Yokk
Hiç denk gelmedim
Bağlanmam
Çok zor
4 sonra bağ oluşur
Evet evet evet
Hayır asla
Tabi ki bağlanırım
Olabilir
Bazen oluyor ya öyle
Hayır
Bağlanırım
Bağlanmam
ben bağlanırım özel değilse ne burcusun oğlak mı?