Cinsel Yaşam Sadece bir insanla seks yapmak için görüştünüz mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 evli bekar fark etmez gorustunuzmu seks yapmak icin bir insanla Sadece bir insanla seks yapmak için görüştünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Okan_evl_ist Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Milyarlarca insan var dünyada... Sence sorunun cevabı ne olabilir? 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet sadece cinsel ilişkiye girmek için defalarca görüştüm. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evlilerle görüşmem kırmızı çizgim görüşende karaktersizdir. Onun harici görüştüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evet hatta sadece sevişmek için bile görüştüğüm oldu ileri gidemeyecek bir kızla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Görüştüm evliydi 7 7 Yorumla yalnızkral06 1 yıl Evli mi seviyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yalnızkral06 hayır sonradan öğrenmiştim Yorumla yalnızkral06 1 yıl Ayrildin mi peki devam mi ettin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yalnızkral06 devam ettim Yorumla yalnızkral06 1 yıl Çok mu seviyorsun? Yorumla Soran 1 yıl @yalnızkral06 ne fark eder bende evli biriyle sadece cinsellik icon gorustum Yorumla yalnızkral06 1 yıl Hangi şehirde yasyrsunuz Yorumla
Konstantiniyeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Gorustum ve muazzam bir insandi eglenceli Seksi hersey vardi 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Evlenmeden önce olmuştu. 0 0 Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Evet, cinsel birliktelik için görüşüyoruz 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Hayır ama artık yapacağım sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Görüştüm 8 3 Yorumla ghostvari 1 yıl Yaptın mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ghostvari evet. Yorumla ghostvari 1 yıl Sormak istediklerim var da benim de benzer bir durum vardı gelsene Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Hayır görüşmedim. 2 4 Yorumla Wonderkid1 1 yıl Bu güzellik şaka mı sjjsjshs Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Reel hahaha Yorumla Wonderkid1 1 yıl Ahahha maşallah Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Sağol sağol ahaha Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır r 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. tabiki bir çok defa 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. evet görüştüm 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Düşünüyormuşun? 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabiiki :) 0 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. evet görüştüm 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Hayır hiç olmadı 0 0 Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet görüştüm 3 4 Yorumla Sitemkarım 1 yıl Devamı oldu mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Sitemkarım 1 yıl Nasıl telif ediyor ya da buluyorsunuz? Yorumla Sitemkarım 1 yıl 🤔 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Görüştüm 9 8 Yorumla Sitemkarım 1 yıl Devam ediyormusun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sitemkarım hayır tek seferlikti Yorumla Sitemkarım 1 yıl Tek sefer olacağı ve güvenilir olacağına nasıl karar verdin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sitemkarım tatildeyken olmuştu birazda alkolün etkisi vardi Yorumla Sitemkarım 1 yıl Hmm tekrar karşılaşmayacağın biriyse bazen daha iyi sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sitemkarım evet onunda verdiği bi cesaretle olmuştu zaten Yorumla Sitemkarım 1 yıl Saden bununla ilgili bir fikir alışverişi yapabilirmiyiz? Yorumla Sitemkarım 1 yıl ? Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aslaaa 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet sen peki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Milyarlarca insan var dünyada... Sence sorunun cevabı ne olabilir?
Evet sadece cinsel ilişkiye girmek için defalarca görüştüm.
Evlilerle görüşmem kırmızı çizgim görüşende karaktersizdir. Onun harici görüştüm
Yapılır çok da güzel yapılır 👅 denk gelmese şu an keşke 👅🤣😂
Evet hatta sadece sevişmek için bile görüştüğüm oldu ileri gidemeyecek bir kızla
Görüştüm evliydi
Evli mi seviyorsun
@yalnızkral06 hayır sonradan öğrenmiştim
Ayrildin mi peki devam mi ettin
@yalnızkral06 devam ettim
Çok mu seviyorsun?
@yalnızkral06 ne fark eder bende evli biriyle sadece cinsellik icon gorustum
Hangi şehirde yasyrsunuz
Gorustum ve muazzam bir insandi eglenceli Seksi hersey vardi
Evlenmeden önce olmuştu.
Görüşmedim ama görüşmek isterim tabii
hayır kardeşim zina yapmayın
Bir kaç defa görüştüm
Evet, cinsel birliktelik için görüşüyoruz
Hayır ama artık yapacağım sanırım
Yok denk gelmedi öyle bir şahane insan
Görüştüm
Yaptın mı
@ghostvari evet.
Sormak istediklerim var da benim de benzer bir durum vardı gelsene
Eşim görüşüyor. Cuckoldum
Evet görüştüm arada bir hala görüşüyorum
Evet görüştüm o kisi evliydi
Teknik olarak görüştüm sayılır heralde
Hayır görüşmedim.
Bu güzellik şaka mı sjjsjshs
Reel hahaha
Ahahha maşallah
Sağol sağol ahaha
Bir çok defaaa
evet çok görüştüm
Evet
Hayır r
Evet
hiç yapmadım
tabiki bir çok defa
Asla
evet görüştüm
Düşünüyormuşun?
Görüşmedim
hayır
Tabiiki :)
Evet
Evet ama yapmadık
Evet
Evet çok kex
Hayır
evet görüştüm
Hayır hiç olmadı
Evet
Evet görüştüm
Devamı oldu mu?
Evet
Nasıl telif ediyor ya da buluyorsunuz?
🤔
Görüştüm
Devam ediyormusun?
@Sitemkarım hayır tek seferlikti
Tek sefer olacağı ve güvenilir olacağına nasıl karar verdin?
@Sitemkarım tatildeyken olmuştu birazda alkolün etkisi vardi
Hmm tekrar karşılaşmayacağın biriyse bazen daha iyi sanırım
@Sitemkarım evet onunda verdiği bi cesaretle olmuştu zaten
Saden bununla ilgili bir fikir alışverişi yapabilirmiyiz?
?
Keşke olsa
Evet tabii ki
Evet
Evet tabikide
Evet görüştüm
Hayiŕ
Aslaaa
Evet sen peki
Evet bekardi
Evet görüştüm sen?
görüştüm