Öyle bir karakterde olsun ki çok sevebileyim, sevmeye ihtiyacım var dediniz mi?

Öyle bir karakterde olsun ki çok sevebileyim, sevmeye ihtiyacım var dediniz mi?
Cinsel çekim duyduğumuz kişiyi sevmek istemek çıkmaz sokağa bile bile girmektir. Sonra "niye burada çıkmaz sokak var?"diye birde söylenmektir.
Sevebileceğimiz bir karakteri olsaydı zaten önce onu farkedip severdik.
Olmayan birşeyin olmasını istemek, olmuş gibi hayal etmek, hissetmek, olacağına inanmak hepsi çok yanlış şeyler sonucu hüsranla biten..
Önce karakteri fark edildiyse, sonra cinsel çekim geldiyse ama sevmek daha kapsamlı bir şey olduğu için karakterinin tamamının uyumlu olması isteniyorsa peki?
Cevap ile yorum tezat oldu orta yolunu bul bunun djksks
Nabza göre şerbet diyorsun jsksl
O zaman tamam.
Ahahah yok yok eğer yoruma yorum yapmasaydin geçer nottu ama şimdi yüsss puan aldın djkdk
Ahahahha djdjkd
Hahahah bu oldu.
Soruyu doğru anladı isem tabi.
Birisine ilk başlarda cinsel Arzu hissetmiştim. İçimdeki cinsel Arzu içime sığmıyordu onu istiyordum. Zamanla cinsel bakış açısından çıkıp sevmeye çalışma bakış açısına girdim. Ancak bazı sebeplerden ötürü başaramadım. Ama çabaladım diyebilirim, fakat zihnimin arka planı o kadar sıkıntılıymışki sevme konusunda, sevmekten çok miktim diyebilirim. Seven miker gerçi de, bu öyle mikme değil. Zamanla aşka döndü onu hissettim. Bazen nefrete de döndü filan, çok karmaşık şeyler oldu. Yapmam dediğim bazı hataları yaptırdı o nefret bana. Utandım. Ama öğrendim. Bu arada asla yapmam demeyin, bir gün öyle bir yaparsınız ki siz bile şaşırırsınız.
Hayata devam ediyoruz.
Evet doğru anlamışsın ve sorunun hakkını veren de bir cevap olmuş.
Yaşayanın cevabı belli oluyor cidden.
Fakat çok sevmek isteği ile olmamış gibi yani sende sevgi de sen fafk etmeden veya istemeden olmuş sanki? Öyle mi?
İlk zamanlar onun benim ruh eşim olduğunu hissetmiştim, ve onu içimde tutabilmek için uğraştım. Ama zamanla onu içimde nasıl tutabileceğimi bilemedim. Spermi yok etmeye çalışan kadın bağışıklık hücreleri gibi itti ruhum onu. Ben onu içime çekmeye çalıştıkça ellerim itti.
Yani çok sevmek istedim ben, ama ellerim kollarım, ayaklarım beceremedi.
Peki bu neden oldu sence, şimdi bakınca? Yani içinde neden tutamadı?
Travmatik olduğu kesin, zaten hastalığım sebepli bitmeyen ataklar vs. geçmiş ilişkilerde kalan pislikleri ve artıkları o zaman hala bulunduruyor oluşum. Geçmişle yüzleşmeme. Üstünü kapatıp yeni bir ilişkiye başlama çabaları.
Cahillik. Yanlış toplum algıları, dogmalık. O zaman gelse ben bunu nasıl dedim diyip kafamı duvarda sürtebileceğim şeyleri o zaman gülerek derdim. Biraz da genetik. Empati eksikliği diyebilirim mesela direk. Neyse kendimi fazla yermiyim artık😂
Bence de yeterince yermişsin zaten jdkdk
Yermek değil aslında ya, zaten okumasından korktuğum, okursa benden soğur diye korktuğum biri de yok. Ben buydum, buyum, ilerde daha farklı bir bu olacağım. Önemli olan farkına varabilmek. Kaç insan kendine empati yoksunu diyebilir ki?
Ancak farkındalığı olan ya da sonradan oluşturabilmiş kişiler. Sen de bunu başarabilmişsin.
Sevdiğimle yaşamak isterim yaptıktan sonra sevdiğimle değil
Yapma yok diyelim.
Cinsel olarak beğendin, onu çok sevmek ister misin?
Peki sevmediğin biri sana seksi bile gelmiyor mu yani?
Anladim, bu güzel bir şey.
Cevap
2Cevap
Evet neden kombi paket olmasın ki meselaa.
Senin kombi mi arıza yaptı yakında? Jdjdjd
Tam 1 sene önce yaptı sonra bir daha asla düzelmedi 😅 bisssliiikk
Klavyende sık sık anmışsın kendisini belli ndndmsm
Böyle bir durum olmadı
evet olabiliyor
Sevdin mi peki sonrasında?
Böyle bir şey olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?