Sorum tek gecelik ilişki yaşayanlar için. Tek gecelik ilişkinin en cezbedici tarafı sizce nedir? Benim tek gecelik ilişki tercih etmemin asıl nedeni; ilk cinsel birliktelik yaşanacağı için belki de bir daha asla buluşmayacağım yeni bedenleri keşfetmek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıltek gecelik olduğunu başta bilemezsin ki. 2. gece olmazsa o tek gece olmuş oluyor. belki çok güzel geçecek 2-3-4-5 7 10 100 500 1000 gece olacak.. ilk olması heyecan vericidir doğru ama bazen ilkten sonra daha heyecan verici daha güzel şeyler yaşanabiliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek gecelik ilişki eğer istediğin gibi gitmediyse kapıyı çekip giderek en kolay bitirilebilecek bir ilişkidir ama bazen tek gecelik denip uzuuun süreler devam edebiliyor
00 Yorumla
+1 yılYaşamadım ama adı üstünde tek gece. Bir daha selam sabah yok bağlanmak yok kafa rahat olur yarını ileriyi düşünmeden. Tabi yapınca daha net anlaşılır. Bu tahmin sadece.
00 Yorumla
+1 yılİki tarafında yarın olunca herhangi bir kaygı ve hesap verme durumu olmadan anı yaşamayı bilmek en güzeli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılÇok fazla tek gecelik ilişkilerim oldu ve olmaya da devam ediyor. Arkadaşların da dediği gibi tek gecelik başlayıp gerçekten o gecenin sabahında bittiği de oldu uzun süren seks arkadaşlığına da döndüğü oldu. En güzel tarafı tek ortak nokta gecenin sonunu düşünmeden sadece seks odaklı olunması. Aşk meşk ilişkilerini sevmediğim için benim için çok ideal
91 Yorumla- +1 yıl
ben sana inanmıyorum sen fakesin aşırı belli ediyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne heyecanı var aw.
Alkolu alıyor, önüne çıkana sokuyorsun. Salt hayvani şehvet. Başka da hiçbir özelliği yok.
Bununla uğraşacağıma mastürbasyon yaparım daha iyi.
Duygusuz seks mi olur ya!!!00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim, ama ya o tek gecelik ilişkiden hiç almafığın kadar keyif alırsan bir daha görülmez misin yine de?
02 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki keyif aldığım ve devam ettiğim oldu. İlişkinin zevkine bağlı bir durum bu
Tek gecenin en güzel tarafı ertesi sabah bi sorumluluğun olmadan uyanmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlan memnun veren memnun dırdır yok şamata yok iş bittikten sonra herkes kendi yoluna bundan daha güzel ne olabilir ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Bir daha bulusulmuyacagı için her şeyi dolu dolu yaparım
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum sana. İsin sadece hazzi yasaniyor. Stresti problemdi hic biri kalmiyor sonraya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişik oranla ilişki yaşamak, tek gecelik zenciye, büyük sünnetsiz penis veren kadınlar var yurtdışında ve tatil beldelerinde, kara penis mi beyaz penis mi seviyorsun?
00 Yorumla
+1 yılTek gecelik değil de bir kişiyle uzun süre birlikte olmak daha iyi :)
00 Yorumla
+1 yılBence sadece seks için yapılıyor olması hazzı artırıryor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılTek gecelik olması 😉
00 Yorumla Tek gecelik zevk işte
00 Yorumla
+1 yılO heyecan ve ertesi gün hiçbir sorumluluk olmaması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kafa zikmiyor sorumluluk yokk.. vur kaç skor yanii
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yeni beden keşfi ve verdiği heyecan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni bir beden ve verdiği haz ve heyecan
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlumsuz tarafi da hastalık kapma ihtimali
- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılHep yeni Bi tat olur
00 Yorumla
+1 yılHeyecan ve tutkusu 😜
00 YorumlaOlsa da tek tek yesem 😂
00 Yorumla
+1 yılbağlılık olmaması en iyisi
00 Yorumla
+1 yılTercihim değil
00 Yorumlaanı yaşarsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz