Merhaba, Ben tek gecelik ya da sadece cinsellik amaçlı herhangi bir ilişki yaşamayı tercih etmiyorum, duygusallık olmalı bağlılık olmalıdır.#TekGecelikSeks
03 Haziran 2021 Perşembe Saat 15.15
Seks ve tek gecelik ilişki içinde olmaktan zevk alıyor musunuz?
Eskiden öyle düşünürdüm ama duygusallık kafamı çok karıştırıyor. Hayatımı kötü etkiliyor. O yüzden tek gecelik ilişki gayet iyi. Kendini ve ne istediğini bilen biriyle cinselliğini yaşamak gayet güzel ve rahatlatıcı. İhtiyacım olanı alırım ben. Cinselliğimi yaşamak istiyorum.
Kimseye kimseye bir şey vaad etmiyor, kimse kimseyi kandırmıyor, sorumluluk yok, dert yok, aileler yok, kıskançlık yok...
Bir çok "duygusal" ilişki görünümlü çıkar ilişkisinden çok daha dürüst bir ilişki şekli.
Modern dünyada çok fazla insan bu ilişki türünü tercih ediyor, ama bizim coğrafyada ki insanların garip inançları ve takıntıları olduğu için buralarda herkesin yaşayabileceği bir şey değil.
Bu ilişkileri asla tasvip etmiyorum bana çok saçma berbat iğrenç ve mide bulandırıcı gibi geliyor aynı peçete gibi tek kullanımlık işini gör ve at bu insanın kendine yaptığı bir hakaret hadi her şeyden geçtim yaptığın seksten bile zevk almazsın çünkü karşı taraf senin için bir şey ifade etmiyor içinde ona karşı bir şey yok tek amaç rahatlamak ki bunun zevkide 10 dakikadan fazla değil yapmayın bunu ya yazık etmeyin kendinize.
Hiç yapmadım ama ciddi bir ilişkide olmak yerine bana bu tür olaylar daha mantıklı ve heyecan verici geliyor. Tarafların istedikleri şey belli, olay belki. Olay sonrası sorunsuz ayrılınıyor. Çok daha iyi.
Tek gece yani şu zamanın ünv gençlerinin yaşadığı fuckbody bu kadar iğrenç bunkadar itici bunkadar aşağılayıcı bir tarz olamaz Bungeve seninle yarın kimi isterse? Duygular iletişim his haz arzu sevgi bunlar olmayınca kendimi Fatih ürek gibi hissediyorum ve iyi oluyor böylesi
Hayır. Flörtöz bir insanımdır ama tek gecelik ilişkiler bana göre değil. Sevgilim var ama olmasaydı da cinsel ihtiyacımı friends with benefits olarak gidermeyi tercih ederdim. Yani tek bir arkadaşımla sadece.
Duygusallık olmadan zevk alcağımı sanmıyorum iyi bir ön sevişmeyle ve birbirine güvenerek olmalı diğer türlü 5 dk lık bişe için hiç kendimide üzmeye karşımdakinide bi obje olarak kullanmaya gerek yok