İnternetten 1 konustuğum bir cocuk var yabancı kendisi, ilk başta harika komik konusmalarimiz vardı sonra s*kti maalesef, simdi sadece benimle cinsel iliskiye girebilecegini dusundugu icin konusuyor ve (ngl) guzel pipisi var, sizce sadece 3 aylık ve nadir bir süreç olsada kabul mu edeyim yoksa tek gecelik iliski icin bile de olsa iyi bir insan mi bulmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kerelik sevişmek için bile olsa, yatağına alacağın adam itin teki olmamalı. Herhangi bir şekilde hayatına dahil ettiğin insanlar seni yansıtır çünkü.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılYooo yakışıklıysa değerlendir kız ne güzel de pipisi var oynarsın ruj sürersin çıkolata sosu sürersin yabancı olması avantaj pipisi de güzel sakın kaçırma derim
04 Yorumla
Soran+1 yılO benle oynıycak top gibi haberin yok, * ısırmaktan yüz tokatlamaktan bahsetti cok sogudum kitabıma
- +1 yıl
Yaa olur mu öyle şey bu tadı tuzu biberi ne güzel işte zevk almaya bak öyle uymuyorsa eğer sana sen onunla oyna pipisini tokatla okşa ya da en kötü güzelce yatağa bağla işini gör
Soran+1 yılOha mk ben yazık ben acırım yapmam oyle o acımıyacak o yuzden istemiyorum 🙂
- +1 yıl
Ama sert olmadan olmaz ki bunun zevki burada ben kaçırma derim
Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Bu kadar ucuz olmamalısın
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa boş ver şiddet falan madem seninde ilkin olacak karşı tarafında ilk olsa daha iyi olur bence tabi senin kararın
10 Yorumla
+1 yılkendini hazır hissediyorsan beklemek anlamsız
07 Yorumla
Soran+1 yılAma deli fantezileri var... tokatlamayı seviyormuş 🙂 ben de dedim ki oyle birsey yaparsan vallahi aglarim tamam ben istemiyorum gelme deyincede saka yaptim canım olma diyor pıc kurusu
- +1 yıl
senin için ilk mi olacak
Soran+1 yılEvet ilk ve gercekten ilkimi yasadiktan sonra tarihimden silinecek biri
- +1 yıl
ilk olacağı için öyle tokatlı falan seni soğutmasın sonra seksten
Soran+1 yılHocam konuşurken soğudum inan bundan bahsediyordum, ilkim diyorum guzel tatli tatli opmekten bahsediyorum ustune bu hadi eyvallah neyse ya vaz gectim zaten
- +1 yıl
biraz tecrübesiz ya da düşüncesiz biri galiba
Soran+1 yılYoo daha önce diğer kızları * bahsetti bu da sağ gosterip sol vuruyor anlamadim gitti
Kizlar için ilk sefer işini bilen tecrübeli beyler ile olmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sana cinsel obje olarak bakmayacak senin ruhuna hitap edecek birini bulmalisin
Çünkü ilk seks yaşadıktan sonra seni değersiz hissetiren biri olursa inan seksten de sogursun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta amaç zevk almak değil mi? Yarınlar yokmuşcasina seni tatmin edebilecek birisi olsa yeter. Nikahına alamayacaksın sonuçta. :)
016 Yorumla
Soran+1 yılYok ya vaz gectim 🙂 çok soğuk
Cevap sahibi+1 yılSoğuktan kastın ne tam olarak? :)
Soran+1 yılOlay şu beni sevmiyor ve sadec * icin konusmasindan sogumaya basladim
Cevap sahibi+1 yılBunun farkında olman da güzel. Farkında olmayıp çok uzun süre kendini kullandıran hemcinslerinle dolu burası. Alakasız olacak belki ama hangi şehirde yaşıyorsun?
Soran+1 yılSanlıurfa
Soran+1 yılBen artık *ikismek icin bile istemiyom bu adamı
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapman gereken oldukça basit. Yol verip önünüzdeki maçlara bakacaksin. :) En azından bunu yapacaksan da seni sadece cinsel obje olarak görmeyen birisiyle yaparsın.
Soran+1 yılCok dogru soyledin seninle ayni fikirdeyim sagol
Cevap sahibi+1 yılSen sağol. :) Eee bunlar dışında neler yapıyorsun? Nasıl bir hayatın var?
Soran+1 yılBoktan bir hayatim var çabalayinca hayatimi harika romatize edebiliyorum
Soran+1 yılKitaplar muzik spor
Soran+1 yılAkademik basari
Cevap sahibi+1 yılO zaman geceye bir şarkı bırak, sabaha kadar arka fonda eşlik etsin bana.
Soran+1 yılMiley Cyrus Nothing Breaks Like a Heart 💔
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ettim :)
Soran+1 yılNe demek 🙂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen kabul etmesen s i k mez. demekki kabul ettin. hoşuna gitti ise devam et. Şiddet varsa bırak başkasını bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl9bin km'den gelecekmiş adam ver gitsin nolcak ya.
014 Yorumla
Soran+1 yılBen siddet kaldiramam aw ilkim olcak benim de, hem bir kere anlasmamiz da sana ilkini cok iyi sekilde yasatirim dedi sonra tokatlamaktan isirmaktam bahsetti allahsiz hadi ordan mna
Cevap sahibi+1 yılortamı ona göre istersin, sıkıntı yaşarsam basıp giderim dersen oluruna bakar. erkek dediğin belli ya az tanı sen de.
siyahi di mi bu eleman :D
Soran+1 yılVallahi dedim cins cins konusmasi var bunalttı beni, siyahi değil duysan aklın şaşar 🙂
Cevap sahibi+1 yılasyalı mı la :D
Soran+1 yılHee
Cevap sahibi+1 yılpadfahdfhaşf ya kzm ne nankör şeylersnz ya :D
Soran+1 yılNeresi olduğunu tam olarak soyliyemrm ama gelismis ulkelerinden ve adam bi lolitayi bile bilmiyor 🙂
Soran+1 yılNe nankörü mna noluyor ya, ben onun icin gozumu askla karartmistim simdi o ne yapiyor asil 🙂
Cevap sahibi+1 yılnankörsün nankör :D
Cevap sahibi+1 yıllan onu demiorm türk erkeğini bırakıp asyalıya bile gidiosnz ona dedm nankör diye :D elin bamya pipilisi :D
Soran+1 yılBamya pipili KABDJWBSK bamya pipili falan değil hocam, ayrıca alınma amw türk erkeğiyle yatmam ben
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur bacım, dünyanın kalanı da sıraya girmiştir zaten :D
Soran+1 yılBen türk erkeklerinden korkuyorum kardeşim
Cevap sahibi+1 yılbak ona bir şey diyemem biliyor musun. orada haklısın. onca haberden saçmalıktan sonra ben de çoğumuzun sağlam terbiyeye ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum.
ama o "erkolar kapatılsın" diyen mal karı tayfası da tasfiye edilmeli. onları besleyenler bunlar.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha hiç kimseyle yapmadın mi ve iyi biri misin cidden
03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten iyi biriyim konusmamiz cok neseliydi basta ve cinsellik icermiyordu bile ama o konusmaya basladi sonra ona guvendim ve ben de konustum ama sonra bir suru sey yasandi ve Şu an sadece cinsel ihtiyacini gidermek icin konusuyor
Cevap sahibi+1 yılBak cidden dediğin gibiysen ve temizsen karşılıklı konuşalım bu devirde düzgün biri bulun muyor eğer yaslarimizda uyuyorsa
Cevap sahibi+1 yıl20 ben sen?
Dene bence bi bak arada başka kovanlara girmek iyidir heyecan verici olur
01 YorumlaAdaylığımı koyuyorum bahsettiğin başka iyi bir insan benim
00 Yorumla
+1 yılHoşlanıyor isen ver aşko
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hoşlanıyorum o hoşlanmıyor bende kendimden utanmaya ve haliyle de ondan sogumaya basladim
- +1 yıl
Bnce soğumadan ver
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılZevkine istegine bagli birsey bu
05 Yorumla
Soran+1 yılİsterdim de... sanırım istemiyorum mk gün gectikce konusmasi bi hal aliyor boklasiyor, sanirim iskence etmeyi sevdigi icin tiksindim... yani bu kadqr fazla ilk icin
- +1 yıl
Iskence derken?
Soran+1 yıl* ısırmaktan yuzumu tokatlamaktan bahsetti 😑
- +1 yıl
Sert aci vwrmekten dagitmaktan hoslaniyor biraz agir gekir herkes kaldiramaz
Soran+1 yılHayir mk *
Vermişsin bir daha ver
05 Yorumla
Soran+1 yılVermedim yrram
Soran+1 yılOnline nasil vercem daha o kadar gelismedi maaaal
Soran+1 yılYani güzel anilarimizi ve onun hakkindaki olumlu bakis acimi s*kti anlaminda
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılYeniden komikleşebilir belki çocuk
06 Yorumla
Soran+1 yılHmm, sanmıyorum cinsel konusrken hosuma gitmeyen bir sey soyledi beni kizdirmak icin yapti konusmamiz hep boyledi ben de dedim ki git arkadasini sik KSBSMSBSKS gay catıması onunda cocukluk arkadasiymis bayagi nefret etti ondan sonra benden bana gay seylerini dusundurdun kafami temizlemem lazim deid aldbskdnsk 😭😭😭
- +1 yıl
Sen de az değilsin
Soran+1 yılArkadaşı bizi izleyecekmis sevisirken skkkkktr mna 🙂
- +1 yıl
Hahah üzer bu seni
Soran+1 yılOlay buydu demek istedigim bunun ustune söyledim ben de 🙂
- +1 yıl
Ne kadar yakışıklı olursa olsun bu adam karaktersiz düşünmeye bile değmez:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bilirsin özel hayatına karışmak olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Çok yaşıyorum bu durumu yurtdışında olduğum icin
00 YorumlaParasini al bari 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılBizim de bir onurumuz var be 🙂😭😭😭
Soran+1 yılÇokta önemli sanki, türk genciyiz biz bunlar bize sökmez 😏
Soran+1 yılAhahahhaa çok iyiymiş kaptım bunu diycem
Soran+1 yılAma simdi ingilizce cevirince komik duyulmayabilir
Soran+1 yılGönder gelsin allah askina ya 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani bulursun
00 Yorumla
+1 yılVücut senin vucudun ama işte
00 Yorumla
+1 yılTek vurdur geç 🤪💦
00 YorumlaOda güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılfarklılık iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde yaşıyorsun sen
04 Yorumla
Soran+1 yılTurkiye
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl30
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş gizlidenn çıkım mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakin mı sanaa
09 Yorumla
Soran+1 yılOlum ulke disinda 9 bin kilometre var ama zengo her yaz bir ukkeye tatile gidiyormus dedigine gore bu yaz beni becermek icin buraya gelmek istiyor 🙂
Soran+1 yılVay be para be mk, 9 bin kilometre zevk için gelip gidecek
Cevap sahibi+1 yılÇok mu büyük şeyi 😂 yaşlar kaaçç
Soran+1 yılÇok kritik soru hocam olmadı
Soran+1 yılYaşlar 20 ye 27 pipisi...9/10
Cevap sahibi+1 yılOliurr oluurr
Cevap sahibi+1 yılİlkin olmayacak dimii
Soran+1 yılIlkim olcak o yuzden yurt disindan ozel getitiriyoz LSNDKSJDKDH
Cevap sahibi+1 yılAlabilir misin kank sjzösö
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Deneyimlemek için tek gecelik ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat