Genellikle kötü karşılanıyor ancak ihtiyaçlarımızı karşılamak için neden ille de birini tanıyıp ona güvenip uzun bir aradan sonra kendimizi ona sunuyoruz ki ne gerek var yani amaç evlenmek olmadığı sürece çok saçma bence, neden birini tanıyıp uzunca güven testine tabi tutmak yerine tek gece de ihtiyacımızı karşılamıyoruz, halletmiyoruz. Erkekler yapınca aferin Kadınlar yapınca neden ayıplanıyor anlam veremiyorum bir de sizin fikrinizi almak istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Aslında benim görüşüme göre ben evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle de cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılSırf olayı sok çıkar görüyorsanız dediğiniz gibi yapılabilir tabi. Ben seksin de duygu yüklü olması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden sırf amaç rahatlamaksa el de iş görüyor:) belki ben çok duygusal bakıyorumdur ama benim için böyle. Arkadaşça konuşurken bile bir başkasıyla yaptığı bir şeyi anlatırken birisi kıskanıyorum değer verdiğim için sanırım.
014 Yorumla
Soran1 yılErkekler için söylemesi kolay ama kadınlarda yapması o kadar da kolay değil ele gelmiyor çünkü, ayreten sen duygusal tatminden bahsediyorsun
Cevap sahibi1 yılYok duygusal tarminden bahsetmiyorum. Bilakis seksten bahsediyorum. Üstelik her gün ihtiyacımda oluyor ama sırf bu ihtiyacı karşılamak için sıradanrastgele sürekli farklı kişilerle yapmayı doğru bulmuyorum.
Soran1 yılHerkesin görüşü aynı olmayabilir saygı duyuyorum sana
Cevap sahibi1 yılBu arada evet sizde ele gelmiyor el içeri giriyor hahahaha hak veriyorum ben size şu konuda. Erkek yapıyorsa kadın da bunu rahatça yapabilir bir damga yemesine gerek yok. Benim demek istediğim bana göre doğru değil erkek için de kadın içinde. Özel ve ben bağlandığım için aanırım o yüzden böyle düşünüyorum.
Cevap sahibi1 yılTabiki. Ben de size saygı duyuyorum. Fırsatınız olsa ve kolay bulsanız. Diyelim her gün yapmak istiyorsunuz. Her gece farklı birisi mi istiyorsunuz? Bu farklı bir noktaya gitmez mi? Ha demek istediğiniz şuysa ben ona katılırım. İşimizi görelim ihtiyacımız olduğunda konuşalım ama ilerisine duygusal boyuta geçmesin. Demek istediğiniz hangisi? İkinci dediğimse ona okeyim ama bana yanlış gelen ilk anlattığım.
Soran1 yılNet olarak 2. Si bence ayreten her gün biraz ağır olur her canım istediğinde yapmak en mantıklısı biraz FB tarzı
Cevap sahibi1 yılHah güzel
Cevap sahibi1 yılKorkuttunuz beni:) ilki çok midesizce geliyor çünkü.
Cevap sahibi1 yılFb tarzı okey o zaman çünkü duygusal bir şey yaşamak isteseniz zaten sevgili arayışı içinde olurdunuz. İşinizi görüp halletmek istiyorsanız o hali en temizi.
Cevap sahibi1 yılBu arada tabiki her gün olmaz:) ben evden çalıştığım için her gün rahatlatıyorum kendimi ama cinsel ilişki için evli dahi olunsa yorucu bir şey:) o farazi bir örnekti sadece.
Soran1 yılAnladım zaten ancak erkeklerin mastürbasyon yapması çok tuhafıma gidiyor bir sürü kız varken
Cevap sahibi1 yılBunun benim için bir çok nedeni var. Dinlemek isterseniz sesli anlatmak isterim. Başka bir amacım yok. Gizliden çıkayım mı?
Soran1 yılÇık bakalım
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Gizli Üye(30-35)1 yılKadinlar erkeklere göre daha duygusaldır genelde. Ve yaşadığımız toplum da bu normal karşılanmaz genelde. Bir de yetistirilme tarzı farklıdır kızlarla erkeklerin. Adetler, toplum baskısı falan derken bir sürü fark çıkıyor ortaya. Teorik olarak haklı olsan da , Türk toplumu buna hazır değil.
06 Yorumla
Soran1 yılHaklısın %100 katılıyorum sana ancak bastırılmış toplumda (konuyla alakası yok bu arada) örneğin bana göre çok iğrenç bişey köyler de aile içi ilişkiler yaşanıyor eğer cinsel konuda özgür olsalardı sence böyle bişey yapmaya gerek kalır mıydı tekrar örnek vereceğim bi çocuğa istediği oyuncağı alsaydınız hiç hayır demeden o çocuk o oyuncakla oynar mıydı yani demek istiyorum ki özgürlük kısıtlanırsa insanlar daha beter şeyleri yapmaya yöneliyor umarım açıklayıcı olmuştur
Cevap sahibi1 yılGayet net anliyorum seni. Ama o kadar geri kaldık ki maalesef. Ama işimize geldiği acidan geri. Hep kolayına kaçtık. Hep yaptık ama Hep başkalarını kınadık. Hatta atasözümüz bile var bu konu da ( karga aradigini bulamazsa yuvadaki yavruyu skrms...) geldiğimiz nokta bu işte...
Cevap sahibi1 yılKöylerde sadece aile içimi yaşanıyor saniyorsun sen?
Soran1 yılMaalesef sözün geldiği noktadayız
Cevap sahibi1 yılBu ülkede damacanayı beceren şahıslar gördük. .. köpekler, eşekler... daha neler neler...
Cevap sahibi1 yılEğitim şart... tabi önce ailede..
1 yılToplumsal etki ve yadırgamaktan kaynaklı. Örneğin toplumsal bu etki ile ileride bir kızın olsa kızına bu şekilde yaklaşıp özgür olmasını ister miydin? İhtiyaç konusuna gelince yemek içmek kadar doğal bir İhtiyaç kesinlikle katılıyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılBen de size kesinlikle katılıyorum, ayreten kızım için şunları söyleyeyim kızım ne isterse yapsın özgür olsun yeter ki başına bişey gelmesin ve üzülmesin aynı şey oğlum olsa da onun için geçerli ayrım yapmıyorum kesinlikle
- 1 yıl
Gunumuzde ki tek gecelik iliskilerin en buyuk riski sağlık acikcasi. Ve bunu buyuk bir cogunluk onemsemiyor. Kisa sureli bir zevk icin ömür boyu çekecekleri Hiv ya da Aids gibi hastalikların risklerini umursamiyorlar. Acikcasi ben en cok bunu irdeliyorum.
Soran1 yılTest istenir orada problem yok ta korunmak her zaman için önemlidir test olsun ya da olmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEğer amaç evlilik değilse akarı yok kokarı yok çok normal bir olay olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapmak isteyen yetişkin bir kadını tutan yoktur, gönlünce yapabilir. Karşılıklı güven olması durumunda herhangi bir sorun olmaz. Tek gecelik mi yoksa süreklilik mi isterseniz sizin tercihinizdir. Benim tercihin değil tabi ki. Düzenli ilişkiden yanayım bu kadar.
52 Yorumla
Cevap sahibi1 yıltercihim*
Soran1 yılTeşekkür ederim, bilmek istediğim bunlardı
Gizli Üye(25-29)1 yılİhtiyaç ihtiyaç herkesin ağzında da ayni laf. Ne ihtiyaci bu ya? Oksijen mi su mu yemek içmek mi? Bu yaşa kadar geldiysen böyle demekki ihtiyaç değil bacım. Tek gecelik ne ya ben peçeteyi bile birden fazla yerde kullaniyorum heralde peçeteden daha kiymetliyim ve kiymetliyiz
45 Yorumla
Soran1 yılÖncelikle sadece sizin fikrinizi sordum ve yanıtladığın için gerçekten çok sevindim. İhtiyaç kısmını ben uydurmadım zaten adına ihtiyaç denmeseydi aldatma diye bişey olmazdı ayreten bütün dünya söylüyor sadece bizler değil ihtiyaç olunduğunu
Cevap sahibi1 yıl"ihtiyaç denmeseydi aldatma diye bişey olmazdı" pardon? Şaka mi yapiyorsun? Bu cümle ile aldatmaya kilif veriyorsun sen iyi misin? ALDATAN İNSANIN KENDİ KARAKTERSZLİĞİDİR. sacma sapan konusmayin
Soran1 yılYanlış anlaşılma durumu yaşanmış olabilir, ben kılıf kesinlikle uydurmadım sizi kırdıysam özür dilerim, aldatılmanın dünya üzerinde %20 ila %25 i Cinsel tatminsizlik yüzünden oluyor ben bunu araştırarak söyledim kötü bir niyetim kesinlikle yok açık kaynaklardan siz de araştırabilirsiniz
Cevap sahibi1 yılTamam bir gün ilişki yaptiğinda ya da evlendiğnde kocan seni aldatirsa "kusura bakma haklisin ben seni yeterince tatmin edemedim" dersin.
Soran1 yılTekrardan özür diliyorum ve dip not geçmek istiyorum daha önce belirtmediğim için aldatma ve aldatılmayı kesinlikle desteklemiyorum hatta karşıt görüşteyim farkındaysan ben ilişki olmasın diyorum ilişkinin olmadığı yerde aldatma zaten bulamazsınız
manyağın delinin birine denk gelirsen başına her şey gelebilir tanıdığın güvendiğin insanlar bile değişebiliyor seninkisi resmen kumar oynamak veya yürek yemişsin
02 Yorumla
Soran1 yılNe yapacak tec**vüz mü edecek zaten veriyorum kfkdkdjs
Gizli Üye(30-35)1 yılAmaç evlenmek değil doğru bunu yapanlar zevk alma rahatlamak için yapıyor
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOldumu tek gecelik iliskilerin
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. En güzeli karşındakinden seks dışında hiçbir beklentin olmadığında daha rahat ve şehvetli oluyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılKadınların yapması da ayıp veya sorun değil ki... Seks yapmak onlar için de ihtiyaç.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGenelde sonrasında sağlık sorunu yaşanmasın diye galiba. Tanımadığın insan, ne hastalığı var bilmiyorsun. Yoksa ne riski olacak ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYuzde yuz haklisin yasiyorum tek gecelik denk geliyor arada bunu seven isteyen kadınlar da var
04 Yorumla
Soran1 yılDeneyimlerin hakkında bu konuyla ilgili fikrin varsa dinlemek isterim
Cevap sahibi1 yılTabiki var fikrim deneyimlerim hakkinda fakat yanlis anlama burada herkesin içinde anlatırsam şikayet edilebilir dinlemek istersen acabilirim kendimi
Soran1 yılDüşüncelerini paylaşsan yeter içerik vermene gerek yok
Cevap sahibi1 yılDusuncelerim olumlu hijyene dikkat ettikçe diyeyim o zaman
1 yılİlgimi çekende olumlu bakıyorum
30 Yorumla
1 yılboş ver tadını çıkar.
42 Yorumla
Soran1 yılSadece fikir alışverişi için sordum kötü bir niyetim yok. Yanıtladığın için çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Millete kalsa kafayı yersin. Hayat senin hayatın. Sadece evlenirken kimse kabul etmez kolay kolay seni o kadar. Onu da takma kafana. Belli bir yaştan sonra çocuk esirgeme kurumuna başvurup çocukta alabiliyorsun artık şartlar uygunsa. Yani aşkta yaşama. Kaybedeceğin pek bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Nasıl rahat hissediyorsan öyle knk hayat senin sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
1 yılE yani mantıklı bı yorumlama yapmışsın bence
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılAnın tadını yaşa ne istersen yap derim
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Kalıpları boş ver gönlünce yaşa
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olumlu düşünüyorum kadınlarda yapmalıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKArşılıklı güven olduğumda olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTek gecelik ilişkiler candır
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatımda okuduğum en mantıklı yazı
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılNe duruyoruz yapalım
Gizli Üye(25-29)1 yılKimin ne düşündüğü benim umrumda değil 🙂
09 Yorumla
Soran1 yılPeki böyle düşünen kişilerle karşılaşsan ne düşünürdün, fikrini almak isterim?
Cevap sahibi1 yılKapım açık varsa öyle birisi bekliyorum 😀
Soran1 yılGizli üyenin taliplerini bekliyoruz 😂
Cevap sahibi1 yılYoksa o şanslı kişi senmisinnn ahahah
Cevap sahibi1 yılCevapların insanlara tavırın çok nazik
Soran1 yılKimsenin kalbini kırmak istemem vicdan azabı çekiyorum sonra
Cevap sahibi1 yılNerde yasıyorsun sen
Soran1 yılAntalya
Cevap sahibi1 yılUzaksınn
1 yılSen anlamazsın takıl kafana göre
03 Yorumla
Soran1 yılYanlış anlama kötü bir niyetle sormadım, eğer farklı düşüncelere sahipsen dinlemek isterim
- 1 yıl
Düşüncelerımi anlatmayı sevmem
Soran1 yılPeki, geceniz güzel olsun...
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılYazik
01 Yorumla
Soran1 yılCanın sağolsun
1 yılfelaket boş yapmışsın
01 Yorumla
Soran1 yılCanın sağolsun
1 yılYap tutan yok ki
02 Yorumla
Soran1 yılFarkındaysan yapayım mı diye sormadım?
- 1 yıl
Sormasan da zemin yokluyorsun kadınların da hakkı yapılsın bu mantıklıdıra getiriyorsun
Çok mu isteklisin
00 Yorumla
1 yılBana göre değil
00 Yorumla
1 yılYapicak kız yok yaa
00 YorumlaKonuşalım istersen bir
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüşünürsen yaz bana falan apüadpd
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı