Kesinlikle çok tahrik edici bir unsur bence nefes alışverişi aslında çok önemli mesela örnek veriyorum kucak pozisyonunda böyle yavaşça seks yaparken onu nefeslerini hissetsem nefes alıp verirken nasıl kendi kendini şaşırdığını şahit olsam nefes alışverişindeki ritmin değişikliğine nefesleri ile inlemesine Şahit olsam heleki bu nefes bile sıcak bir şekilde bana yansırsa inanılmaz derecede tahrik olurum ve orada dudaklarına yapışırım
Kesinlikle öyle. Tene yayılan o sıcak hava dalgası her hissedildiğnde insanın tüyleri diken diken olur aldığı hazdan. Nefes alış verişlerin artmasına sebep olmak da ayrı bir haz zaten. #tutku
Nefes; kişinin heyecanını, isteğini, zevkini anlatan işaretlerden biridir.. Derinleşen bir nefes bize çok şey anlatır.. Nasıl alındığı, hızlanıp şiddeti arttığı anlar bize büyük haz verir.. Harcanan enerjiyle doğru orantılı olarak daha yüksek sesli hale gelir.. Oldukça caziptir o nefes..
Kesinlikle evet ben tum iliskilerimde haz aldim. Ve tum iliskilerimde partnerlerimde haz aldi. Kasik pozisyonunu bu yuzden severim. Partnerimin ensesinde sesini nefesini hissetmesi , parnerinin daha da kendini sana ait hissetmesini sagliyor.