Ben Gerçekten Sevdiysem cinselliğin hiç bir önemi yok. Bunlar iradesi zayıf insanların keyif alma biçimidir. Isırma Morartma tırnak izleri zaten ciddi sorulmadığını düşünmek istiyorum. İnsansınız hani dikkatinizi çekerim :)
Genelde bu benim için sorun oluyordu yine olur sanırım. Dokunmak yok buraya buraya buraya derdim. Çünkü yara izlerim var. Birkaç bölümüm tren yolu gibi.
Doğrudur o zaman. En çok yara trafik kazasından var ilk trafik kazamdı. 4 gün komada kalmışım 2 ayak kırık göğüsten böbreğe doğru yarık. Sağ kol dirsekten kırık. Karnımda göğsümde cam parçaları aman aman.
Beni ambulansa koyarlerken ölür bu çocuk demiş ambulanstaki görevlilerden biri. Ablam onu duyunca bayılmış olduğu yerde. Yaşamam gerekiyormuş demekki..
Teşekkür ederim. Ondan sonra ufak tefek daha kazalarım oldu yine. Bayram dönüşü yaşadım en son küçük bir kaza. Ama umarım o kadar büyüğünü yaşamam. Bu sefer Azrailin elini tutarım gibi.
O anın hararetiyle bunu hissetmiyorum, sonradan gördüğüm morluklar çok zor durumda bırakıyor, tabi aynısını bende yapmış oluyorum.. Zaten küçük ısırıkları çok seviyorum..
Ben sadistim ve can yakıp güçlü hissetmeyi çok seviyorum. Partnerim de sert olursa çok hoşuma gider, beni daha çok ateşler.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tatli sertleri yaparken öküz gibi yaklaşmıyorsa tabiki bu hazzi arttirir lakin karsisindakinin bir kadin oldugunu unutup bunlari yapmaya çalışırsa Arrivederci 👋 der gönderirsin
Isırma, morartma ve tırnak geçirmek en sevdiğim 😍 extra olarak kırbaç ve bondage de eklenebilir. Soğutmaz aksine iradenin bende olması hoşuma gider. Sert ve vahşi temaslar ilişkiyi daha çok ateşliyor.
Kesinlikle ateşler. seks vahşi bir etkinliktir ve evrimsel süreçte kazandığımız hayvansı dürtülerimiz ile yaparız. Hayvansı yönümüzü ortaya koyar. Can yakıcı hareketler de bunlardandır karşı cinsin hoşuna gider
olayın haleti ruhiyesi içinde iken zaten pek hissetmiyon sonra izler sızlayınca:)) çok abartmamak lazım ama işte kontrol edemiyorsun.. soğumam ama ateşler.. kesinlikle
ben sert sert vurmaktan yanayim. isirmak filan gereksiz. yumusak baslayip sona dogru sert ve hizli vuruslar en guzeli. vajina ile penis kavga etsin digerleri okasama ve yumusak olmali:)
Sanırım Hem Hem Hard Hem Soft Seviyorum ben Partnerim Hırçın şehvetli ise Sert Küfürlü Hatta bağırtarak Yapmak bile hoşuma gidebiliyor. Tabi Bunlar Kaldırabilcek Partnerle keyfli
En İyi Cevaplar