Selam Sevişirken sadece sıcak nefes değil daha ona benzer bir çok şey tahrik edici gelir çünkü aslında tahrik edici gelen şey o sıcak nefes değil bedeninin sana o an salgıladığı hormonlar. Oksitosin adrenalin dopamin erkekse testesteron kadınsa östrojen endofrin eğer beden ve hormonların salgılanması ve bir de bunun üzerine cinsel ilişkinin verdiği hazzı eklersek o sıcak nefes aslında bir sıcak nefesten çok daha fazlasıdır. #perso
Sinir uçlarıdır bunun sebebi. örneğin boyun bölgesinde tahmin edemeceğiniz kadar sinir ucu bulunmaktadır. bu sebeple ençok tahrik olduğumuz bölgeler arasında başı çeker.
Ben rüzgarlı havada vücudumdaki gömleğimin rüzgarın darbesiyle sırtımda paraşüt gibi kabarıp dalgalandıkça öyle hoş oluyorum ki aldığım haz tarih edilemez hele birde gömleğim dalgalanarak sırtıma sırtıma vurması beni deli ediyo Mastürbasyon yapasım geliyo öylesine tahrik oluyorum bu neden dir
tahrik edici çünkü o hisler sinir hücreleriyle nöronlarla beyne gidiyor ve aynı anda eş zamanla bir çok duyguyu karşılaştırıp işliyor ve zevke dönüştürüyor