Sosyal medyadan tanıdığım ve sevgili olduğum biri vardı. Yalnız biz yüz yüze gelmedik ve bittikten sonra zaten bazı yalanlar dediğini öğrendim. Yani pek dürüst değil. Biz, sevgiliyken benden cinsel bir şeyler bekliyordu. Ben, de istediğini vermedim ve bitti. İki aya yakın bir zaman geçti. Yeni bir sevgili yapmış. Profil fotoğrafı falan yapmış. Hani zaten kurtulduğumu düşünüyorum böyle bir şeyden dolayı ayrılıyorsa ama bir yanım da benden böyle bir şey için ayrılan biri yeni sevgilisiyle ne gibi bir amaçla sevgilli olmuştur? Ben, sanaldan olduğum için benimle ciddi olmadığını varsayalım ya da aklı başka bir tarafına bu kadar çok çalışan biri yine sevgili olduğu kişiyle bir şeyler yaşamak ister diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden cinsellik istedi diye seni sevmediği anlamına gelmiyor. siz kızların en büyük yanlışı bu işte. Cinsel ilişkiye girip sonrasında bağlanan ve evlenen erkekler de var
05 Yorumla
Soran+1 yılYok demiyorum ama böyle bir şeyden dolayı ayrılan erkeğin sevgisi bana inandırıcı gelmiyor. Beklersin ve karşı tarafa saygı duyup ayrılmazsın, amenna ama bundan dolayı ayrılan erkek net sevmeyen erkektir.
Soran+1 yılAyrıca çoğu da sevmiyor. Görüyoruz.
Cevap sahibi+1 yılsen kalkıp da ona dersen ki ben evlenene kadar ilişki yaşamak istemiyorum diye o halde kusura bakma ama asıl o senin sevginden şüphe eder. Niye mi? Çünkü mantıken bir insan aşık olduğu kişiyle beraberken onu arzular ve birlikte olmak ister. Sen istemiyorsan demektir ki onu arzulamıyorsun. Ona karşı bi çekim hissetmiyorsun. Olaya bide bu pencereden bak.
Soran+1 yılYani bana biri mesela "Ben, istediğimi bu şekilde de yaşıyorum. Niye evleneyim?" demişti.
Soran+1 yılÇekimle ilgisi yok, iradesiz olmakla ilgisi var. Benim bir iradem de var arzularım olduğu kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Yani uzak mesafe ilişkilerinde bu tarz sorunlar oluyor reelde görüşemediğiniz için bir çok konu sanala kalıyor maalesef..
03 Yorumla
Soran+1 yılBen, onu merak etmiyorum. Benden böyle bir sebepten dolayı ayrılan biri, yeni sevgilisiyle hangi amaçla sevgili olmuştur? Yani ona kalsa işi sanala da dökerdi, eminim. Nihayetinde en son bana bir anda boydan çekilmiş nude fotoğraf gönderen birinden söz ediyoruz.
Soran+1 yılPek iyi ayrılmadık da kendiyle. Hayır yani yüz yüze tanıdığı biriyle yapmak istiyorsa ne demeye benimle sevgili oluyor ki? Ben, bunu onun kendine de demiştim başından.
+1 yılDoğru düşünüyorsun. Anlattığın çocuk belliki cinsellik peşinde.
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Bana karşı öyleydi. Hatta bana "İnsanların bütün ilişkileri çıkar üstüne kurulu. Çıkarsız ilişki yoktur." diyen biri. Hadi şöyle olsa mesele bende konuşmak istemediğim veya sanaldan da olsa cinsel bir şeyler yaşamayı doğru bıkmadığım an saygı duysa, ayrılmak lafı etmemiş olsa ben sanaldan olduğum için belki beni pek de ciddiye almamış olabilir diye düşünürdüm. Çünkü bana en son "Hiç görmediğin birini nasıl sevebildin? Seninki sevgi değil, takıntı." demişti. Umarım takıntı nasıl oluyor bu ilişkisi ona gösterir.
Soran+1 yılBulmadığım *
- +1 yıl
Sanal alemdekilerin %90'ı cinsellik peşinde bu nedenle ciddi ilişki arıyorsan gerçek hayatı dene.
Soran+1 yılYani böyle birisi, günlük hayatta sanki daha mı düzgün ilişkiler peşindedir?
- +1 yıl
Ya böyle birisi tabii ki normal hayatta da cinsellik peşindedir ancak normal hayatta en azından insanların gerçek halini tipini, işini tavırlarını gördüğün için sapık mı normal mi anlaman daha kolay. İnternette düzgün insan yok mu? Var tabii ki ama bulmak gerçek hayattan daha zor.
Soran+1 yılYani bir erkek aklı ile bana bir yanıt verir misiniz?
Soran+1 yılYanıtınızı şimdi gördüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medyada düzgün insan bulmak zor
05 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle de cidden sen ne düşünüyorsun bu konuda? Ben, yani yenisi ile de cinsel birtakım bir şeyler yaşama amaçlı sevgili olduğunu düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılZaten öyle. Bunu düşünmeye gerek yokki
Soran+1 yılZaten bana en son "İnsanların bütün ilişkileri çıkar üstüne kurulu." diyen biri.
Cevap sahibi+1 yılGerçek Sevgiyi bulabilsem şu an şu dk herşeyden vazgeçmeye hazırım.
Soran+1 yılYani şey diye düşündüm. Hadi, ben sosyal medyadan tanıdığı biriyim. Yüz yüze de gelmedim. Belki yanında olduğu için yeni sevgilisi belki farklı düşünebilirsin mi? Ama buna mantığımın sesi hiç evet demedi. Onun için bir de erkek aklı ne düşünür diye sormak istedim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne