Sevgilimin ciddi düşündüğünden emin değilim, vücudum için benimle birlikte olabilir mi?

9 aylık bir ilişki güzel ve alımlı olduğumu söylerler. Hatlı bir vücudum var kadınsı. Seks yapmıyoruz ama ufak tefek şeyler oluyor aramızda. O daha önce ilişki yaşamış bir insan ben yaşamadım. 25 yaşındayım. Onun da kariyeri kazancı iyi benim de kariyerim iyi ama KPSS için hazırlanıyorum. Seks olayını evlenmeden yapmak istemediğimi söylemiştim ve saygı duymuştu. Ama ufak tefek şeyler yaşandığından beri çok istekli sanki. Özellikle söylemiyor ama yapsak hoşuna gidecek. Aynı şehirdeyiz şuanlık. 2
Haftalığına bir yere gitmiştim ve bu tensellikten uzak durmam gerek diye düşündüm. Ama o 2 hafta görmeyince yine bir şekilde evine gittik öptü kokladı başka bir şey olmadı. Çok sevdiğini söylüyor ama bilemiyorum. Gitmeyelim dedikçe alıştı herhalde... aşırı öptü 15 dakika boyunca. Bu adam ciddiyet düşünür mü sizce nasıl davranmalıyım? Bedenim dış görünüşüm için mi birlikte bilmiyorum.
Sevgilimin ciddi düşündüğünden emin değilim, vücudum için benimle birlikte olabilir mi?