1 yıldır sevgiliyiz başından beri açık biri olduğumu biliyor. Normal seviyede açık biriyim işte biraz kilo verince ince askılı güzel elbise alıp giyineceğim dedim. Bana”açık giyinmenden hoşlanmam kollar göğüsteny yukarısı açık falan olursa yok biz ayrı dünyaların insanıyız seninle olmaz böyle dedi tavırlı konuştu... Benda “bana müdahale etme hakkının olmadığını bedenimin bana ait olduğunu sadece kendisinin hayatıma eşlik ettiğini söyledim. Evlenince değişir dedi niye bir erkek açıklık konusunda böyle davranır? a
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEş diye düşündüğü insanı dışarıya mezelik etmeyi istemediği için. Benim bedenim benim kararım diye diye dışarıda g. tünü memesini görmediğimiz insan kalmadı. Çocuk seni seviyor senin bedenine kıymet veriyor senden daha fazla. Kaybetme o çocuğu. Seni benimsemiş olmasa düt atar zaten. Ama belli ki ciddi niyeti.
13 Yorumla
Soran1 yılZaten ciddi düşünüyoruz annesiyle tanıştırdı ailesiyle hatta adın koyalım diye can atıyor annesi isteyelim diyor.
- 1 yıl
O zaman düşünceni değiştir ileriki hayatınız için. Bedenin ona özel olmazsa onun teni sana özel olmazsa. Bi anlamı yok. Gösterceksen illa tenini bedenini. Eşine sakla. Öylesi daha kıymetli. Hem çocuk için. Hem ailesi için
Soran1 yılHaklısın sağol
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burada doğru ya da yanlış yok. Kime göre doğru? Kime göre yanlış? Önemli olan bu. Sen eğer sana müdahale edilmesini doğru bulmuyorsan, bu ilişkiye devam etmeyeceksin. Ben şuna takılıyorum. Evlenmek eşlerden birinin diğerine müdahale hakkı vermiyor. Herkes nasıl giyineceğine kendisi karar verir. Dekolte bir kıyafet giydiğinde başka erkeklerin sana bakması kızılacak bir durum değil. Bence hiç buna kafayı takmaya değmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
1 yılSana gercekleri soyleyeyim. Evlenmeden once nasilsa evlenince daha kotu olacak. Bugun kolunu kapat diyorsa evlenince basinj kapat diyecek. Onceden dusun. Ben degistirirm diye sakin evlenme. Eger senin icin giyimin kusamin onemi yoksa evlen. Y
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılZaten müdahale etmiyorki olmaz bu iş diyor herkes hayatında istediği gibi birini tercih etme hakkına sahiptir
02 Yorumla
Soran1 yıl1 yıldan sonra mı karar verdi
- 1 yıl
Bu süre zarfı seni tanıma sürecidir belliki ona göre uyumlu değilsin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boş yapmış saçma sapan konuşmuş. Gereksiz bir hareket yani açık olduğunu biliyor madem ona göre hareket edecek
00 YorumlaKıskanır ve başkasının bakmasını istemez özel kendimizn olsun ister
04 Yorumla
Soran1 yılBende niye böyle diyorum başkası görmesin isterim senin bedenin bana özel tabi evlenince öyle olacak diyor
Soran1 yılBaşkası görse dahi kıskanıyormuş işte
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAyrıl. Giyimine karışan erkekle olmaz. O senin sahibin değil, sen onun mülkü değilsin.
00 Yorumla Normal seviyede açık biriysen kilo verince neden eskort gibi giyinmek istiyorsun
00 YorumlaSen eşya değilsin sen ona müdahale edemiyorsan o da sana edemez kısasa kısas
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekleri tanımıyorsunuz. Doğanıza aykırı düşüncelere o kadar maruz kaldınız ki. Siz bile neyin ne sebeple yapıldığını bilmiyorsunuz...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıladam kıskanç. başkalarının senşi arzulayabileceği fikri ters adama demekki.. haklımı haksızmı tartışılır
00 Yorumla
1 yılAçıksın diye çıplak mı gezeceksin sevdiğin adam ne istiyorsa öyle yapcaksın teşhirci olma
00 Yorumlaterk-i diyar eyle bu kanka. hanzo.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılBir an önce ayrıl o zihniyete sahip kişiden
00 Yorumla
1 yılSaçma geliyor bana çok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem