Seks-Sevişme ve yemek ilişkisi nedir sizce?
Mesela oral seks yapılırken pudingle yapılabilir ya da aç karna seks yapılmaz gibi.
Mesela oral seks yapılırken pudingle yapılabilir ya da aç karna seks yapılmaz gibi.
Selam. Aç karnına seks yapılmaz evet. Malum zaten enerji kaybediyorsun. Enerjik olman gerekli. Ayrıca oral seks veya partnerin vücudunu emerken cikolatalı veya çilekli şeyler sürülüp emilmesi daha haz verici oluyor. Gerçekten partnerde de sende de harika zevk bırakıyor. Sevdiğin tatları partner üzerinde denemek lazım..
Katılıyorum
Teşekkürler ❤🖤
Aç karna bırak seksi hareket edemem. Başım felaket ağrır çok sinirli olurum. Şarjım full dolsun karnım doyunca o an dünyanın en mutlu erkeği oluyorum 😂😂
Ayrıca eğer ki gelecekteki eşim fanteziye açıksa puding, krem şanti gibi şeyler sürer yaparım, o da yapabilir ne diyeyim şimdi 🤣🤣
😅😅😅😅😅
Cevap
19Cevap
Rusların şeziz yemekler için kullandığı bir atasözü var: Fkusna kak yebatsa. Seks yapmak kadar lezzetli.
seks ve yemek bu derece iç içedir
Peki :)
Aç karnına yapılır bence çok fazla toksan yapılmaz, yemek değilde buzla ilişkilendirdiğim çok oldu buzu partnerimin vucudunda gezdirmek ve istediğimde dudaklarımla buzun yerini değiştirmek tavsiye ederim
Uuu
Çokmu soğuk gelir😃
Aç karna olmuyor, öküz gibi yedikden sonrada olmuyor 😂 bu arada sade seviyorum bal mul şanti bana göre değil o ney öyle yaş pasta gibi 😂😂😂
Ahahahah ama nen oralı çok seviyorum meyveli yoğurtlaa
😂 sana bakraçla camış yoğurdu getireyim
Olur
kaliteli seks için ne aç ne tok olmak gerekir. performans artışı için yediklerine dikkat etmek daha iyi olur.
Teşekkürler😊
her halükarda yapılabilir birde kadının orasına pudding sürünce kaka yapmış gibi gözüküyor denedim :D
Muzlu puding sürrr
ishal gibi oluyor :) denediiim bal sürdüm en son
Ahahahahhahahaa ben de oral seks çekerken meyveli yoğurda bayılırım
aaaaa bak o da sürülebilir ya ben aten tadını seviyorum bişiler sürerek tadı bozarım ama ara sıra sürülebilir zevk olsun diye bir kere şey yaptırmak istiyorum krem şantiyi analdan içieri sıkıp sonra çıkışını izlemek
Iy onu da ypmazsn
hımmm kimmiş nemfo?
Yemeğin de cinsellikle ilişkilendirildiği durumlar var, sinemada ve reklamcılıkta kullanılıyor
😅😅😅😅
Yemek Seks için gerekli enerjiyi karşılıyor. Sevişme seks öncesi bedeni ve ruhu gevşeyip vücudu hazırlıyor.. Son olarak seks ise sonuca yani Nirvanaya ulaştırıyor bizi 😉😉
Teşekkürler😊
Aç olsam da önce kladını yerim yutarım yemek sonra yenir kadın aç bırakılmamalı doyurulmalı :)
Heoallll
Helall
Aç karnına iyi olmaz, nutellayla ve marmelatla oral harika olur...
Katılıyorum
👍
aa yapılmazmı hiç ya yemek gibi su gibi kahvaltıda bal yenmezmi hiç 😉🤣🤣
Ahahahahha
nutella ile güzel olur
Hertürlüsünü isterim yaparım
Evet
Patner yok maalesef beraber yapmaya varım
Pudingle muhteşem oluyor. Herkes denemeli.
Nam namö
Önce seni doyurmak lazım biz her zaman yeriz 🙃
😀😀😀
Ne ac ne de tok ortalama 😊
Bal dokupp daha zevklı olurrr
Okabilirr
Bosuna bal kaymak demıyorumm orayaa
İlk defa duydum
:))
agzin dolu zaten
😅😅😅😅
İyidir