Yemek ve cinsellik arasında bağlantı var mı?

Adil yıldırımın bi teorisi de bu. Diyor ki işte insanların cinsellik ve yemek ilişkisi benzerdir. Mesela önüne konan her şeyi yiyen ve hızlı yiyen böyle domuz gibi insanlar sekste de öyle ama daha böyle seçici olan diyet yapan disiplinli sağlıklı yiyenler partner seçimin de öyle özenli dikkatli. Ayrıca yeme hızı da öyle mesela yavaş tadını anlayarak yiyen kaliteli güzel sevişiyor ama böyle öküz gibi dalanlar cinsellikre de öyle erken boşalan direk boşalayım gideyim kafasında mallar. Valla ben çok katılıyorum bunu tüm tanıdıklarıma uyuyor çünkü.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela bi exim böyle ayı gibi her şeyi yer ve çok hızlı bitirirdi. sekste de öyleydi. Böyle çok hızlı ve direk erken boşalan bi tipti. Başka bi exim de acayip az yavaş yer asla doymadan bitirirdi böyle yemekten çekinirdi. Seksi de çok yavaş ağır çekinerekti ve asla boşalmazdı mesela.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela ben genelde kaliteli sağlıklı yerim normal hızda yerim hatta yavaşa yakın ve hemen doyarım. sekste de öyleyim. Hani böyle öküz gibi değilim ama acayip ağır yavaş ve seçici de değilim. Ama kusana kadar yemem. Ya da kendimi aç bırakmam yani erken ve geç boşalma değil normal süre severim.
Yemek ve cinsellik arasında bağlantı var mı?