Bir kadın/erkek en sevdiğiniz yemeği yaparak mı yoksa yatakta mı daha çok mutlu edebilir. Siz hangisini tercih ederdiniz? seks ya da yemek ikisinden birini seçmelisin.
Benim tercihim güzel bir yemek olabilir
Benim tercihim güzel bir yemek olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinsellik diye düşünen erkekler yatakta kadını boşaltamayan , bencilce sadece kendini düşünenler. Yani 3 - 4 dakikada boşalan. Kadının 30 dakika sonra orgazma ulaşabileceğini düşünemeyen , hatta hatta çoklu arka arkaya boşalabileceğini umursamayanlar.. yemek olayı ise sadece kadınlar mükemmel yemek yapmasını bilmiyor , erkeklerde mükemmel yemek yapabiliyorlar artık. Yeter ki içinden en iyisini yapmak gelsin..
arkadaşım saçma sapan sözlere bakmayın
yeme, içme uyuma, yıkanma, c, nsellik, ... bunlar temel günlük giderilmesi gerekn sağlık için zorunlu ihtiyaçlar. her biri farklı kategori. her biri vücutta farklı sistemlere hizmet eder
yemek ile cinsellik aynı kategori değil. saçmalamayın
mesela su mu içmek yoksa uyumak mı diye soru gibi saçma soru bu
ne uyumak suyun yerine geçer ne su içmek uyuma yerine
Yemek ve cinselligin aynı katogoride olmadığını söyleyerek bizi aydınlattığın için teşekkür ederimbay bilgili yaşlı amca 🙃
Her şey de mantık ararsan ohooo🤣🤣 güzel yemek benim için cinsellikten daha ön planda ikisinden birini mesela gün içinde iyi bir yemek yemeyi mi yoksa yatakta geçirmeyi mi daha cazip bulursun dedim birinden mahrum kalacaksın diye bir soru yöneltmedim bol kitap okumanızı tavsiye ederim okuduğunuzu anlamıyorsunuz belli ki
Şimdi ikiside ihtiyaç. Ama ben yemek zevki çok olan biri değilim. Sevdiğim bir yemek değilse yediğim boşa zaman kaybı geliyor geçirilen süre. Bilim kurgu filmlerindeki gibi hapı olsada atsak demek geliyor icimden.. O yüzden tercihim seksten yana.. bide yükselen akrep olunca kim şallar yemeyi diyor şeytanım.. bak tatlı deseydin tatlıyı seçerdim. O büyük bir zevk benim için 😁
Cevap
22Cevap
Seks sonra yemek benim karnım tok ben çok yedim şimdi sevişmek istiyorum biraz böyle yıllarca falan
Seks omrun boyunca abartilcak bi sayiya ulasmicak
Ama yemek geberene kadar son gunune gore her aciktiginda lazim olcak
Erkek için, sofrada yemek, yatakta kadın çok zorlu imtihanlardır.
Karnım açken yemek isterim karnım doyunca çay veee çaydan sonra güzel ve temiz havada biraz yürüyüş iti gider akşamına cinsellik için dükkan açıksa yaşarız. Kaçmıyoruz ya...
seks tabiki eğer kadın iyiyse cidden 6-7 posta yaptığım oldu
Cinsellik, simdi diyecekler ac ayi oynarmi vs diye ama oynuyo benim ayi:)
her şey yerinde olur bu nasıl soru
Canım keyfim böyle bir soru sormak istedi sordum kaç kez ilişki yaşadınız, yok kocam şey yapmıyor sorularından daha iyi
Ndjdkfkg
Dünyanin en haz veren şeyi seksdir
Yatak tabi, yemek her türlü hallolur
Yemegi yatakta yemeyi deneyebilirsin 😎
Yemekle mutlu olmam teşekkürler
Cinsellik yemek olayına bi çözüm bulunur 😂😂
Cinsellik
yemek
Seks 1 numarada
Cinsellik
Cinsellik
aç ayı oynamaz