Yani şöyle, sevgiliniz ya da eşiniz sizi sinirlendirdi diyelim, seks sırasında birtakım cezalar verir misiniz yoksa cinsel hayatı bu işe karıştırmaz mısınız 💣
cinsel hayat ceza olmamalı ne erkek ne kadın için. Ama şimdi sesli düşünüyorum, trafikte taksi şoförü yayaya kızıyor senin... na korum diyor, bi başkası buraya araba parketme senin cibiliyetini.. kerim diyor, yani galiba biz millet olarak kızınca seks yapmayı teklif ediyoruz karşı tarafa)))))))))))))))
Selam.. evet güzel bir fantezi olarak düşünebilirim. Sert bi seks veya kelepçe. Sinirli iken yapilan seks daha ateşli olur. Cinsel hayatı da bu cezaya karıştırmak hazzi o kadar artırır ki. Yani insanlar fantazilerini her daim diri tutmalı. Haz vericek seyler yapmalı. Ceza da verilir, sert bi ilişki de olur, Ufak bdsm ile de olur. Cinsel hayatınızı mutluluklar icin yaşayın
Geçen videonun birinde gördüm. Sarışın kız ne yapmışsa zenci adam bir cezalandırıyordu bir cezalandırıyorduki kız bir daha yapmayacağım diye haykırıyor ağlıyordu :D
Merhaba😇 Düşününce güzel bir fantezi olabilir. Mesela diyelim ki partnerim gün içinde beni çok sinir etti. Bir araya geldiğimiz zaman yatakta sadece kendimi tatmin eder onu yarım bırakarak cezandırabilirim. Hem bu diğer sekste partnerimin daha sert olmasını sağlar. Bu da işime gelir. #tutku
evet görürüm ceza ve ödül ayrıca huzur ve hırs aslında tüm duygusal özelliklerin bir arada harmanlanması korku endişe merak zevk hepsinin olduğu bir seks inanılmaz haz verici bir noktadadır