Sürtünme yoluyla ilişki, petting hakkında neler düşünüyorsunuz ?
ve ilerde cinsel ilişkiyi etkiller mi?
ve ilerde cinsel ilişkiyi etkiller mi?
Ya petting midir her neyse bir nevi masturbasyon işte.. Ama, buna gerek var ki.? Sizin ağzınız, diliniz yok mu.? Daha etkili bir zevk alma aracı ağız ve dil..
O dediğin sürtünme veya petting olayını biz, girişten önce kısa bir süre yaparız.. Yani, hadi artık dayanımıyom anı geldiğinde, azıcık da oralarda gezintiye çıkarıyoruz ki, görmediği yer kalmasın adamımın şeysi..
Düşüdüm düşündüm bunları buldum işte.. Aslında en iyisi hiç düşünmiycen, kızlık zarı gidecekmiş.. Bırak giderse gitsin.. Sanki bunları yapıyorsun da kendini bakire mi görüyorsun.. Hiç olmazsa kendini kandırma..
kimi bayanlar orgazma çok zor ulaşır, benim kız arkadaşta sürtünme yoluyla orgazm oluyordu, bu şekilde ilişkiye girmiyorsunuz, herşeyi aynı şekilde yapıyorsunuz, ancak onunda orgazma ulaşabilmesi için sürtünmeyide yapmanız gerekir, erkek için fedekarlık isteyen bir durumdur, boşalır keyfime bakarım da diyebilirsiniz, ama benim için ilişkiye girmek iki tarafında mutlu olması demektir, ayrıca bu durum saçmalık değildir bir ihtiyaçtır. (partnerinizi düşünüyorsanız tabi)
Güzel bir aperatif, hoş bir çerez. Farklı noktalara gitmek için kullanabileceğimiz bir asma köprü... İlişkiyi de niye etkilesinki birşey olmaz. Tek yada bir bütünün parçası, sürtünme katsayılarına inat, güzeldir ^^ İştah açar, nefes açar, ferahlık ve hafiflik verir, başka bir makamdır o kulaklarımızda tınılayan...
Cevap
12Cevap
hayır etkilemez, tatları ve hazları farklı, sen ilk sürtünmeyle boşalırsın, birlikte olmanın tadını aldıktan sonra onu bırakırsın, amasürtünmede güzel
Kısıtlamalı bir ilişki için yapılabilcek en güzel şeylerden bitanesi :))) bi sorun olmazki bundan merak etme :)
rica ederim :)
"Erkek arkadaşımla öpüştüm, hamile kalırmıyım'a yakın bir soru olmuş..
<o nedir...bilmediklerimde varmış..yarım yamalak bi ilişki çeşidi herhalde..yapmam öyle şeyler...
valla benim erkek arkadaşım sürtünerek bugüne kadar boşalmadı genelde ağzımla boşaltıyorum en iyi yolu
sorun yok ozaman :)
eger ardindan sevisme gelecekse olur ama tek basina tek sonucu agriyan kasiklar olur!
kız arkadasımla cok yaşadım hoşumada gitti hiç boşalmadım fakat onun zevk alması benim için bazen daha önemli oluyo :) şöyle düşün ne ekiyosun onu biçiyorsun mutlu et mutlu ol ;)
Bence ön sevişmenin bir parçası olabilir sadece. Etkilemezz gerçek bir ilişkiyi.
18 yaşındaki bi erkek için ideal bişey ama beni kesmez
bence cok hos hem tatmin oluyorsun hemde imse zarar gormuyor ayrica bazi sinirlarin olmasi iliskiyi dahada cekici hale sokuyor
saçmalık başka bişey değil
neden ? böle düşündün ?
dikkat edin yangın çıkartabilirsiniz =)
Bu yöntemle ilişkiye girmekteki amaç ne?
Ciddi olmazsın.
Neden tam anlamıyla cinsel bir birlektelik yaşamıyorsunuz?
ilk senden duydum
bakirelik için mi
bayılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar