Yani benim pek güzel bir gözle baktığım bir şey değil pek tasdik ettiğim bir şey değil yapanlar var tabii ki saygı duyuyorum ama benim yapacağım bir şey değil içimde herhangi bir duygu kırıntısı olmayan birisiyle ilişki filan yaşayamam sadece ilgi duymak benim için ilişki yaşamak için yetmez sevmem lazım karşı tarafın beni sevmesi ya da sevmesi önemli değil benim sevmem gerekiyor. #reda
Bende Seninle Aynı Görüşteyim Ama Bu Tarz Şeyler Neden Olmasın kii Dedirttiriyor Çünkü Bende Önceden Böyle Düşünüyordum ama Yaşadıktan sonra insan Olabilir diyor Hiç Tanımadığımız Bi insanla Konuşmaya Başladıktan sonra insan Alışıyor Zamanla Seviyor Ve Bu Tarz Şeyleri Yaşamaya Başlıyor Belkide Yaşamadığımız Şeyleri Yaşayabilmek için denemek isteyebiliyoruz Ve Yanılmadığımızı Görünce Bu Tarz Şeyleri daha Çok Yaşamak istiyoruz Farklı bir Beden ilgi Sevgi Farklılıklar Bizi Sarabiliyor Her insanın Yaşatamayacağı Şeyleri Başkalarıyla Yaşadıkça insan Alışıyor
olmaz ya , duygu olmadan yapılan seks zevk vermez kişi sadece kendisini düşünür sadece , insan aşık olduğu ve sevdiği kişiyi tanır ve yüz mimiklerinden bile ne demek istediği anlaşılabilir ve ben kendini hem karşısındakini düşünür insan ve daha iyi zevk alınır
Hoslanmam, etkilenmem, gördüğümde içimi ısıtacak , beni benden alacak, doyumsuzlugu , arzusu ile beni tahrik etmeli. Seksin güzelliği hisler ile teni tenine dokunduğunda yapismali, eller biribirine kenetlenmeli , dudaklarda sıcaklık , nefesinde heyecan olmalı. Ancak o zaman seks keyifli olur. Libidom her gün arzulu oldugu için yaşanılan seks coşkulu olmalı.
İki yetişkin arasında yeteri kadar karşılıklı çekim, istek varsa olabilir, normaldir. Böyle yapılan seks de duygusuz, duygu olmadan yapılan seks demek değildir. İstek, arzu, bunlar da birer duygudur. Asıl "duygu olmadan" yapılan seks, çiftlerin zoraki, görev niyetine yaptığı sekstir.
Neden her gün aynı soru merak ediyorum sen sormasada her gün grüyorum :D sadece fiziksel rahatlamaya sebep olabilir. Aşık olmasan bile bile sırf fiziğini beğendiğin için seks yaparsın ve bu da tekrarlamaya devam ederse o da fckbodyliğe girer falan filan
Bence duruma göre değişir bu. Uzun bir süre duygusal anlamda kendini iyi hissettiğin biri olmadıysa hayatında ihtiyaç hissedebilirsin. mastürbasyon da bir yere kadar çözüm olur. Bu durumda da duygu olmadan biriyle birlikte olma olasılığın artar. Ama, tercih meselesidir bu illa ki böyle olmalı demiyorum.
Duygu olmak zorunda. Zaten ilişki isteyince duygu hafiften oluşur, eğer oluşmuyorsa ilişkiye girmeye gerek yok. Zaten bu şekilde girersen sadece karşı tarafın işini bitirmesini beklersin buna da eskort deniliyor.
Kadınlar duygu olmadan seks yapmaz yapsa bile orgazm yaşamaz. Çünkü kadınlar hissederek uyarılır lar. Bu yüzden karşısındaki insanı duygusal olarak arzulamalılar. Erkekler ise görerek uyarılırlar bir çift meme bir vajina onlara yeter.