duygusuz seks sizce nasıl? duygulu olması mi daha iyi duygusuz mu?
Cevabın nedir?
duygu ? nasıl bir duygu ? sevgiliniz olan ve gerçekten sevgi beslediğiniz biri ise her zaman keyifli olur. ama heyecan azalabilir. burada ayırt edilmesi gereken şey aslında seksin heyecan kısmıdır. sevdicekle olan seks zamanla duygusuzlaşabilir, rutine binebilir. arada heyecanlı zamanlar olur ama seyrekleşebilir. amma ve lakin bir barda veya okulda bir hatun veya er kişiyle tanıştınız bir anda kendinizi sevişirken buldunuz, bambaşka bir heyecan ve tatminle karşılaşmanız olası. adrenalin çok yüksek ve keyifli olabilir. hatta şu olursa ki tamamen sol lobumdan uyduruyorum bir normal arkadaşınızla, yani tanıdığınız ve hep beğeniyor olduğunuz normal bir arkadaşınızla bir anda kendinizi sevişirken bulursanız işte o daha da başka heyecan, keyif vs vs hazlar getirebilir.
ve seks sayısı. yani sevdicekle ayda 1 kere sevişir iseniz her seferinde heyecanlı ve keyifli olabilir. ama haftada 2-3 kere standart takılıyorsanız. rutine inebilir. eylem içini doldurmayabilir.
bu anlattıklarım tecrübe ile sabittir ve benim en keyif aldığım arkadaşımla yaşadığım olmuştur. sonrada hiç tanımadığım veya yeni tanıdığım insanlarla yaşadıklarım olmuştur. en sona sevdiceği koyarım yalnız sevdiğinle bazen öyle güzel olur ki. iki taraf içinde bambaşka boyutlara ulaşılabilir. bu tenlerin uyumu ve birbirlerini tanıma aşamalarının tamamlandıktan sonraki süreçte ara ara görülür ve hazzı çok farklıdır. diğerlerini ezip geçebilir. kişiye görede değişir hep bunlar. kişiyi arzulama eşiğidir. yani hep rüyalarınızda, fantazilerinizde olan birisiyle bir anda olsun, ark olsun veya ilerleyen süreçte sevgili olunsun. çok istenmişse bir kiş, çok hayal edilmişse. o kişiden çok zevk alınır.
dip not: iyi bir kalça her zaman haz verir :) hehe00 Yorumla
duygusuz seks sadece cinsel amaçlıdır ve karşındakini düşünmeden canını acıtmak isterscesine bencilce yapılan sert sekstir. duyguluda adı üstünde cinsel çekim olduğu kadar duygusal çekimde yaşarsın. ön sevişme daha uzun sürer sevişmede aşk yaşanır bu doyumdan sonra birleşme ilkilinin istekleri karşılanır çeşitlere göre değişir. hızlı da olur yavaş ta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğu zaman insanlar sevdikleri veya çok hoşlandıkları insanlarla seks yapar yani buda kişiye hissettiğin duyguların içindeki seks isteğini dışarıya çıkarmış oluyor duygulu seks tabii ki tercihim erkek arkadaşım her beni öpmeye başladığında sanki ilk defa öpüşüyormuş gibi hissediyorum herhalde o kadar heyecan ve istek duymadığım bir sevişme olacağına kendimi parmaklarım daha iyi
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbensiz seks yapanlar ölsün bence :P
27 Yorumla- +1 yıl
niye sen olmadan olmuyo mu
Cevap sahibi+1 yıle duygusuz olmaz diyorlar :D
Soran+1 yılvayy duyguda buradaymis hahaha
- +1 yıl
espriymiş gülelim bari :D
Cevap sahibi+1 yılben güldüm valla :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. duygusuz seksi hiç yaşamadım..
çünkü yaşamak istemedim.. bana mastürbasyondan farksız geliyor..
seksten sonra pantolonu toplayıp gitmek değil, sarılıp birlikte huzur içinde uyumak istiyorum..20 YorumlaFarkli bir heyecani oluyor ama kendi adima soylemem gerekirse tek gecelik birlikte oldugum hicbir iliskide orgazm olmadim. Yine de heyecan ve adrenalin seviyesi cok farkli.
10 Yorumla
+1 yılHiç tanımadığın,adını bile bilmediğin biri ile ve hiç konuşmadan sadece bakışlarla anlaşıp,seks yapıp ve hiç bir şey demeden gitmek güzel olurdu bence.
00 YorumlaSanırım arada ufakta olsa bir bağ olsa ikimiz içinde iyi olur.
10 Yorumla
+1 yılduygulu seks iyidir iyi olmasına da duygusuzda oluyo yani denedim bizzat :D yaşasın seks :D
00 Yorumla
+1 yılSeks in duygulusu daha iyi
Duygusuz seks ihtiyac gidermektir seks değildir00 Yorumla
+1 yılkarşındakine bağlı o ama kızlar duygusuz istemiyor çok azgınlar hariç
00 Yorumlaön sevişmesiz seks olmaz onun içinde duygu olması şarttır :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı. duygusuz seksi anca eskortlarla yaparsın sevdiğin bir insanla yaptığın sekste zaten duygu doludur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsexın kendısı bır duygudur ve ınsanın ıçındekı en vahşi duygulardan bırıdır dışa çıktımı gözün bişey görmez.o an önemlı olan aldığın zevk ve hazdır.
00 Yorumla
+1 yılyapılabılcek en guzel şey o ama sızın tecrubenız olmamıs sanırım ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduygulu olması tercih edilir ama diğer türlüsü de rahatlama yöntemidir. napalım yani?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduygusuz seks genelevde yasanan sekstir. duygulu olması daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılSessiz ve bencilce...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Şu an duygusuz takılıyorum gayette iyi oluyor
00 Yorumladuygulu sevişme, duygusuz seks derim.
00 Yorumla
+1 yılolabilir. muhtemeldir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam