Cinsel Yaşam Sanal sekste küfür olmalı mı, sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Bayılıyorum Güncellemeler+1 yıl Güzel yapan olsa Güncellemeler+1 yıl Güzel yapan yok Sanal sekste küfür olmalı mı, sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Sexting sevmem. 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Hemde nasıl ustasıyım da kaldırabilecek dişi kurt yok 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ben severim, kadın seviyorsa daha çok severim. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sexthing de bir zevk alma yöntemi ve evet olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
ranic2700 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Sexting bence cinselliğiin nirvanasıdır gizlilik içinde yapılırsa realdeki seksten daha zevk verir küfür de yerine göre olablr 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sertlik evet, küfür de yerine göre. Noktalama işareti gibi olunca sarmıyor 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Sertlik sert sözler her şey dahil olmalı 1 1 Yorumla DallasVegas +1 yıl @aleeeynaaa 😉 Yorumla
sevimliihatun Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Sexting sevmem. 1 3 Yorumla ranic2700 +1 yıl reelden daha zevk veriyor doğru kişiyle yaşamadığınız için sevmiyorsunuzdur Yorumla sevimliihatun +1 yıl He he aynen Yorumla ranic2700 +1 yıl Dalga neden geçiyorsun haksizmiyim Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki. Hele sonlara doğru 👌 0 0 Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Hiç katılmıyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben reelde seviyorum sanal bana göre değil 0 0 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sexting de her şey açık ve sert olur 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Küfür hayatın her alanında vardir 0 0 Yorumla
HsynBkr Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Olmasa iyi olur olursada niye oluyor demem 0 1 Yorumla HsynBkr +1 yıl Ne yapilacak Yorumla
sekscambazıyım Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. değişik. 0 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutluluğu tatmanın tek çaresi, onu paylaşmaktır 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabii ki 0 1 Yorumla MesajınızVar +1 yıl Güzel yapmak da çiftin bilgi beceri hayal gücü ve tecrübesine bağlıdır ve tabii ki uygun yöntem ve etkileşim de önemli. Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tabiki 😋 0 0 Yorumla
hfhvjghhg Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tabiki de 0 1 Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Yapariss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sexting sevmem.
Hemde nasıl ustasıyım da kaldırabilecek dişi kurt yok
Ben severim, kadın seviyorsa daha çok severim.
Sexthing de bir zevk alma yöntemi ve evet olmazsa olmaz
Sexting bence cinselliğiin nirvanasıdır gizlilik içinde yapılırsa realdeki seksten daha zevk verir küfür de yerine göre olablr
Sertlik evet, küfür de yerine göre. Noktalama işareti gibi olunca sarmıyor
Sertlik sert sözler her şey dahil olmalı
@aleeeynaaa 😉
Sexting sevmem.
reelden daha zevk veriyor doğru kişiyle yaşamadığınız için sevmiyorsunuzdur
He he aynen
Dalga neden geçiyorsun haksizmiyim
Tabiki. Hele sonlara doğru 👌
Hiç katılmıyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz
Ben reelde seviyorum sanal bana göre değil
Küfürsüzü de mi varmış
Sexsting saçmalığını sevmem
Sexting de her şey açık ve sert olur
Evet.. Dirty talking iyidir
Normal ilişkidede küfür seven kadınlar var
Arada olabilir çok değil
Küfür hayatın her alanında vardir
Olmasa iyi olur olursada niye oluyor demem
Ne yapilacak
Severim
Lez misin
değişik.
Mutluluğu tatmanın tek çaresi, onu paylaşmaktır
Tabii ki
Güzel yapmak da çiftin bilgi beceri hayal gücü ve tecrübesine bağlıdır ve tabii ki uygun yöntem ve etkileşim de önemli.
Hayır
Tabiki 😋
kufurun yakismadigi yer yok xaten
Suyunu çıkarmışsınız
Severiz
Tabiki de
Yapariss
Hayir
En sevdiğin küfür ne
Ederiz😀😆
o senin hüsnü kuruntun canım
Aşırı sevmem